icon

Ako sa rozísť bez výčitiek?

8. feb 2025

Som už dlhšie vo vzťahu, ktorý ma trápi. Mali sme zle obdobie, teda on bol na mňa zlý. A je krava som v tom zostala. Áno ja viem som sprostá. A teraz sa začal správať ako tak dobre, ale ja už k nemu necítim to co predtým a nemám už ani doveru. Napriek tomu pre mňa veľa urobil, takže mám výčitky ho opustiť. Teda pre mňa to veľa znamenalo, že mi pomohol. No a ja naozaj neviem ako to skončiť. Ale vadí mi na nom hodne veľa vecí. Už ani jeho pritomnost ma neteší, ale obťažuje. Neviem ako mu to oznámiť po takej dobe, po tom všetkom.

gribka1
8. feb 2025

Správaj sa k nemu tak, že ťa opustí on. Alebo sa nebáť a otvorene porozprávať. Iná cesta, no neviem, či existuje.

vanilkovazmrzka
8. feb 2025

Daj mu precitat tento text

viestta
8. feb 2025

Podakuj za pomoc, ale vzhladom na to ako sa k tebe teraz sprava uz s nim viac nechces byt.

deti95060810
8. feb 2025

@gribka1 rada nad zlato... pravidelne používajú muži...

michaela789
8. feb 2025

@gribka1 dosť toxické riešenie, či?

deti95060810
8. feb 2025

určite nezostávaj v tom vzťahu... tiež som tak zostala - lebo ľútosť a po istom čase sa všetko otočilo proti mne...

huxy
8. feb 2025

@gribka1 to je tak zbabelé.

martul
8. feb 2025

Medzi vďačnosťou a láskou je obrovský rozdiel, keď si to uvedomíš budeš vedieť čo máš robiť.

gribka1
8. feb 2025

@deti95060810 Inšpirácia😂, ale myslela som, že bude pochopené, že správna rada je B, otvorené sa o tom porozprávať. Nevymyšľať ako.

gribka1
8. feb 2025

@michaela789 Tak ako som ďalšej odpísala, prvé bol vtip, jasné, že sa treba normálne porozprávať, nevymyšľať nepriame cestičky.

gribka1
8. feb 2025

@huxy Ktoré z tých dvoch riešení, ktoré som napísala je zbabelé? Obe snáď nie.

huxy
8. feb 2025

@gribka1 to prvé som myslela.

gribka1
8. feb 2025

@huxy Veď ja viem, je to riešenie pre zbabelých.

domkakvet
8. feb 2025

Ked to nema vyznam treba to ukoncit a cim to budes natahovat tym to bude horsie, povec mu dovod preco koncis, ze sa cez to nevies preniest a tvoje city kvoly tomu ochladli, co sa tyka vdacnosti neviem o co ide, ale mozes mu to odplatit.

autor
8. feb 2025

@domkakvet práveže nemôžem peniaze by odomna nezobral a neviem ako inak

domkakvet
9. feb 2025

Posli na ucet, alebo mu nieco kup.

maury
10. feb 2025

Najhoršie výčitky sú tie nemé
Prečo sa súčasne milujeme a zraňujeme?
Všetko vieme
Prečo sa chápeme, nechápeme