icon

Ako sa rozísť s frajerkou, aby som jej neublížil?

15. sep 2025

Zdravim, mam 19 a chcem sa rozist s frajerkou. Som s nou par mesiacov a velmi sa na mna namotala a neviem ako sa rozist aby som jej neublizil

Strana
z3
viestta
15. sep 2025

Urob to hlavne rychlo, ked si sa takto rozhodol. Hlavne jej potom nevypisuj, nekontaktuj ju nijak. A ak ta bude kontaktovat ona, tak nereaguj.

autumn1
15. sep 2025

Vysvetli jej prečo sa chceš rozísť kľudne aj cez správu ak sa bojíš osobne a vyriešené. Kľudne si ju potom aj zablokuj ale hlavne jej to ako prvé vysvetli. Keď sa už veľmi namotala tak jej to ublíži ale nebude to nič čo by sa nedalo prežiť, viac by jej to ublížilo keby si ju ďalej umelo naťahoval.

anonym_d4d08a
15. sep 2025

@anonym_autor bez toho, aby si jej neublížil to bohužiaľ nepôjde. Ale ak si si tým istý tak to urob, je to lepšie ako to zbytočne naťahovať a byť nešťastný. Povedz jej to narovinu, citlivo a hlavne osobne.

enmery
15. sep 2025

Preboha, neraďte iba poslať správu. To čo je za level. Ublížiť jej ublížiš, ale takých situácií ešte bude. Hlavne jej len nenapíš niekde správu, lebo sa bude cítiť 2krat horšie.

autor
15. sep 2025
@autumn1

Vysvetli jej prečo sa chceš rozísť kľudne aj cez správu ak sa bojíš osobne a vyriešené. Kľudne si ju potom aj zablokuj ale hlavne jej to ako prvé vysvetli. Keď sa už veľmi namotala tak jej to ublíži ale nebude to nič čo by sa nedalo prežiť, viac by jej to ublížilo keby si ju ďalej umelo naťahoval.

@autumn1 neda sa vysvetlit jej kamaratky o mna prejavuju zaujem ked sme spolu a o jednu z nich mam zaujem nemozem jej to takto povedat

anonym_c1a81d
15. sep 2025
@anonym_autor

@autumn1 neda sa vysvetlit jej kamaratky o mna prejavuju zaujem ked sme spolu a o jednu z nich mam zaujem nemozem jej to takto povedat

@anonym_autor gratulujem si kkt

autumn1
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak či tak raz to zistí keď začneš s jej kamarátkou. Nemusíš ísť do detailu ale v zmysle, že nechceš ju zbytočne naťahovať, je ti to ľúto ale žiaľ necítiš, to čo ona. Kľudne dodaj, že jej praješ aby raz našla niekoho kto ju bude úprimne ľúbiť ale ty to nie si. Toto trepem teraz narýchlo lebo utekám do práce ale premysli si to a keď takto nejak sa jej rozpíšeš tak by to mala pochopiť.

anonym_e4ce0a
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ona by sa to nedozvedela?
Normálne jej povedz pravdu

autor
15. sep 2025
@autumn1

@anonym_autor tak či tak raz to zistí keď začneš s jej kamarátkou. Nemusíš ísť do detailu ale v zmysle, že nechceš ju zbytočne naťahovať, je ti to ľúto ale žiaľ necítiš, to čo ona. Kľudne dodaj, že jej praješ aby raz našla niekoho kto ju bude úprimne ľúbiť ale ty to nie si. Toto trepem teraz narýchlo lebo utekám do práce ale premysli si to a keď takto nejak sa jej rozpíšeš tak by to mala pochopiť.

@autumn1 neviem nechcem moc cez spravu posledne mesiace sme spolu boli kazdy den skoro a osobne to ona tiez nepochopi ona zacne plakat a kricat po mne

anonym_e4ce0a
15. sep 2025

Proste buď chlap a tak isto aj sa ukážeš ako férový aj pred tou jej kamoskou co mas o nu záujem

anonym_c28c41
15. sep 2025

A takéto osoby chodia po svete ..... Keby mal byť každý ako ty, úprimná láska by neexistovala. Už len to že chceš frajerkinu kamošku svedčí o tvojom charaktere.

autumn1
15. sep 2025
@anonym_autor

@autumn1 neviem nechcem moc cez spravu posledne mesiace sme spolu boli kazdy den skoro a osobne to ona tiez nepochopi ona zacne plakat a kricat po mne

@anonym_autor máš len 2 možnosti cez správu alebo osobne ako sa rozhodneš je len na tebe ale čím viac ju budeš naťahovať tým to bude horšie.

niki35
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor teba ešte čaká dlhá cesta kým sa staneš mužom 🙂 keď vôbec...

zuzanita1609
15. sep 2025

Každý rozchod bolí a každý raz bude odmietnutý,odmietne. Záleží iba na tom,ako sa k tomu danná osoba postaví,či bude jednať fér,alebo sa zachová ako kretén. A keďže tebe ide o jej kamarátku,nie si teda veľmi fér. Skús porozmýšľať,čo by si asi robil,keby si bol na jej mieste a tvoja vyvolená, vysnívaná by túžila po tvojom kamarátovi. Radšej si daj pauzu od "striedania jej kamarátok",bo sa ti to raz môže vypomstiť-karma 😏.

autor
15. sep 2025
@autumn1

@anonym_autor máš len 2 možnosti cez správu alebo osobne ako sa rozhodneš je len na tebe ale čím viac ju budeš naťahovať tým to bude horšie.

@autumn1 napisal som spravu a vsade som ju blokol osobne by to bolo horsie pre mna. Dakujem mozte zatvorit temu

autor
15. sep 2025
@zuzanita1609

Každý rozchod bolí a každý raz bude odmietnutý,odmietne. Záleží iba na tom,ako sa k tomu danná osoba postaví,či bude jednať fér,alebo sa zachová ako kretén. A keďže tebe ide o jej kamarátku,nie si teda veľmi fér. Skús porozmýšľať,čo by si asi robil,keby si bol na jej mieste a tvoja vyvolená, vysnívaná by túžila po tvojom kamarátovi. Radšej si daj pauzu od "striedania jej kamarátok",bo sa ti to raz môže vypomstiť-karma 😏.

@zuzanita1609 ja s tym ratam zhorim v pekle niekde

anonym_726516
15. sep 2025
@anonym_autor

@autumn1 napisal som spravu a vsade som ju blokol osobne by to bolo horsie pre mna. Dakujem mozte zatvorit temu

@anonym_autor je mi veľmi ľúto dievčatá ku ktorému si sa takto zachoval. Mal si sa s ňou stretnúť a nie napísať a zablokovať ale aspoň ma ona o jedného kretena menej v živote…. Jej kamarátky ti prejavovali náklonnosť a ty ideš hneď po jednej skočiť. Zažila som niečo podobne s mojim ex, pamätám si ako som sa trapila kvôli nemu, no som rada že takého človeka v živote nemám a podľa mňa aj tvoja bude časom rada.

enmery
15. sep 2025

Preboha, má 19, brní mu v penise. Netuší nič o láske, charaktere, ide za pudom. Vy mu tu nakladáte ako 50 ročnému s 3 deťmi. Chlapec sa musí naučiť sám, padnúť na hubu,zistiť, ze nová šuska nie je vždy lepšia.
Mal si jej to povedať, to by bola prvá skúška a nie písať ako nejaký zbabelý potkan. Aj tak to zistí, keď budeš klátit jej kamošku/mimochodom, tiež to nie je kamoška, keď Ťa balí/. Ale to časom pochopíš. A pochopíš, aj keď Teba zradí."bro" z detstva kvôli šuške. Hold, niektorí ľudia sa učia len na vlastných chybách.

zuzanita1609
15. sep 2025
@enmery

Preboha, má 19, brní mu v penise. Netuší nič o láske, charaktere, ide za pudom. Vy mu tu nakladáte ako 50 ročnému s 3 deťmi. Chlapec sa musí naučiť sám, padnúť na hubu,zistiť, ze nová šuska nie je vždy lepšia.
Mal si jej to povedať, to by bola prvá skúška a nie písať ako nejaký zbabelý potkan. Aj tak to zistí, keď budeš klátit jej kamošku/mimochodom, tiež to nie je kamoška, keď Ťa balí/. Ale to časom pochopíš. A pochopíš, aj keď Teba zradí."bro" z detstva kvôli šuške. Hold, niektorí ľudia sa učia len na vlastných chybách.

@enmery áno,máš určite pravdu,ale keďže má už právo voliť, dospelý s občianskym, šoférovať atď,už by mohol rozlíšiť,ako niekoho odmietnuť bez toho,aby to urobil úplne na hulváta a bez empatie. Či 19ročný ešte nemusí byť slušný a konať tak,aby to bolo pre všetky strany ako tak znesiteľnejšie?

enmery
15. sep 2025
@zuzanita1609

@enmery áno,máš určite pravdu,ale keďže má už právo voliť, dospelý s občianskym, šoférovať atď,už by mohol rozlíšiť,ako niekoho odmietnuť bez toho,aby to urobil úplne na hulváta a bez empatie. Či 19ročný ešte nemusí byť slušný a konať tak,aby to bolo pre všetky strany ako tak znesiteľnejšie?

@zuzanita1609 No chlapec to nevie. Koľko je takých dementov aj v inom veku. Dievčatu sa rozhodne stalo dobre, ale to ona pochopí až neskôr a neboj, každý raz dostane kopanec aj v sexuálnych a partnerských vzťahoch. Aj toto decko.

halford89
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
15. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 už sa stalo, napísal a blokol ju...tak a teraz "babo raď"😏. Čo je avšak na celom tomto dobré je, že ona sa zbavila zbabelca a ešte o Tom nevie,čas pochopí 😊.

enmery
15. sep 2025
@zuzanita1609

@halford89 už sa stalo, napísal a blokol ju...tak a teraz "babo raď"😏. Čo je avšak na celom tomto dobré je, že ona sa zbavila zbabelca a ešte o Tom nevie,čas pochopí 😊.

@zuzanita1609 Hlavne to bloknutie mega...ale čo čakať, keď dospelé ženy mu tu radia jej iba napísať a dovi...a take vychovávajú synov🤦‍♀️

halford89
Odpoveď bola odstránená
alickapusinka
15. sep 2025

Tak normálne napíš alebo povedz že chcem druhu jej kamarátku a normálne jej to povedz a nenaťahuj ju zbytočne.Takých ako si TY ONA môže mať ešte a lepšieho a nie takeho chudáka čo nevie sa vykoktať a ide skočiť hned na druhu jej kamarátku.Len aby ťa ta kamarátka jej neskôr neodkopla a prídeš nazad s prosíkom.Aspoň sa jej úľavy.

halford89
Odpoveď bola odstránená
enmery
15. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 No on je momentálne mimo, ovládaný pudom sexu. Mňa zarazilo, že dospelá žena mu tu radí len napísať správu. Preboha, keby tu napísala 45 točná s 2 deťmi, že jej partner iba poslal správu a blokol, zožrali by ho s topánkami. To sú presne t8e momenty, keď sa ohýba a formuje charakter a som fakt zhrozená, že jedna žena radí písať správu-potom sa baby čudujú, odkiaľ sú tie váasné šne kusy do vzťahu/muži aj ženy/

anonym_3cb428
15. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 nie, nie je. Najväčší level ubohosti je ghosting a tvárenie sa ze ten druhy neexistuje a ani nikdy neexistoval 😉

anonym_33a332
15. sep 2025

natvarte sa tu vsetci, ake hrozne veci robia mladi ludia, poznam 50-rocneho, ktory sa po rande uz vobec neozve, to nie je zalezitost mladych, ale v urcitej faze zivota to urobi hadam kazdy

zuzanita1609
15. sep 2025

Prežila som pár rozchodov za život,boli aj také,kde sa chalan tak "bál",tak to radšej kázal povedať po ďalšom jeho kamarátovi 🤭(vtedy ešte nemal mobil každý a fungovali sms,hovory a clip a clir 😁),ba jeden po pevnej linke a keď som začala pri telefóne plakať,zobral mi slúchadlo oco z rúk a vynadal chalanovi,"ty hrdina, však jej to povedz do očí"(bola som síce vychovávaná tvrdo ako prvorodená,ale nedal na dcéru dopustiť)🤭. Aj ja som dala pár rozchodov,ale vždy to bolo z očí do očí,aj keď som riskovala hnev a možno aj agresivitu, fyzický útok-facku. Boli to časy,keď sa ešte mladí ľudia dohadovali na rande, riešili veci z očí do očí a nie cez mobil😅 (len tak niekoho bloknúť ako keby nič pre mňa neznamenal).

Strana
z3