Ako sa správne rozišliť s partnerom?
Ak ste sa rozišli s partnerom, aký bol váš postup? To ste si pov dali dovi, blokli ho všade? Nezačal vás časom bombardovať? Zaujíma ma priebeh po aj kto koho nechal.
@janka_23 tvoja odpoveď mi je nanič
Nikoho som nikde neblokovala, rozišli sme sa ako dospelí ľudia a to sme mali 19. Proste sme si povedali ze je koniec, prišiel s tým síce on, ale ja som tiež cítila ze to nieje ono. Odrevala som si to, lebo som ho mala rada,ale život išiel ďalej. Videli sme sa skoro každý deň, keďže sme spolu chodili na výšku, ale dalo sa to. Už sú to roky.
@pininka1 vďaka
Rozišli sme sa slušne, s rešpektom a úctou, bez zbytočných emócii, nenávisti a neviem čoho. Ako dvaja dospelí ľudia a keďže máme spolu dieťa, komunikujeme a voláme každý deň. V podstate sa zmenilo len to, že sme každý v inom štáte, vychádzame super, aj požartujeme aj sa zasmejeme, chodí za dcérou na Slovensko, prespáva u nás doma, len už medzi nami nie sú city ale rešpekt a úcta ostali a tak sa k sebe aj správame. To, že sa skončil náš vzťah, neznamená, že končí život alebo že ako rodičia budeme na seba zlí. Dieťa nemá trpieť preto, že my sme išli od seba. Keď je u nás, je to ako človek mne blízky, ani sa ma nedotkne a ani sa nikto z nás o nič nepokúša, lebo to obaja nechceme a rešpektujeme to, v akej sme situácii.
To bol posledný rozchod. Ak mám písať o predchádzajúcich, tak nie, neblokli sme sa, dokonca bývame na jednej ulici, vidíme sa často, naše deti sa občas spolu hrajú na ihrisku, keďže sú v rovnakom veku, on je šťastne ženatý, ja šťastne slobodná, prehodíme aj pár viet, proste normálka. S ďalším som tiež v kontakte, občas si napíšeme, čo je nové v našom živote a ako sa máme. Vlastne s každým bývalým som v kontakte 😂 či už osobnom alebo virtuálnom.
Tak isto ako ti je na nic info o tom kto sa ako rozišiel.
Preco sa pytas anonymne?
S mojim ex sme sa rozišli normálne, teraz sme kamoši..normálne si vieme napísať, pokecat. Minule bol doma zo zahraničia a zasiel ku mne večer sme dali cigoosku. Občas si voláme cez kameru lebo žije v zahraničí. Ale všetko tak išlo rokmi, človek si uvedomil ze zbytočne sa hádať a riešiť pichoviny😂
Nikto nikoho nikde neblokoval, rozišli sme sa lebo ma podviedol krátko pred svadbou. Odrevala som si svoje, lebo som ho milovala, plánovala som s ním prežiť svoj život mať deti. Vrhla som sa do práce. Keď moja zlosť vyprchala, sa snažil o zmierenie, vysvetlenie ale nedala som mu druhú šancu a bodka
Ja som sa rozchádzala dvakrát, v oboch prípadoch som pánom vysvetlila čo mi vadí a následne si oni blokli mňa.
S jedným sme sa na ukončení dohodli a nikro nikoho nenechal ale bolo to vzájomné a skončili sme to v dobrom, druhèho som si blokla urobil niečo o čom z mojej strany bolo bezpredmetnè diskutovať ale náš vzťah už pár týždňov pred bloknutím nebol ideálny.
Vždy je to na okolnostiach za akých sa dvaja rozídu a o konkrétnych ľuďoch....ak niekoho už nikdy nechcem vidieť, tak uplne preruším kontakty, ale dá sa rozísť aj v dobrom, keď proste obaja vedia že lepšia cesta bude rozchod....

A k čomu ti je takáto info? Každý rozchod je iný