Ako sa spriateliť s kolegom, ktorý sa mi páči?
Dobry vecer, paci sa mi v praci kolega. Dlho sme sa nevideli, no znova sme sa videli, je vesely, zatial na pohlad super, bezstarostny clovek. Mali sme moznost sa viac porozpravat, zdoveril sa mi s tym, ze to ma tazke, rozisiel sa. Znovu vzbudil vo mne chtic. Chcela by som sa s nim viac spriatelit, ale nemam na to odvahu ho niekde pozvat. Uz sa sirili famy o tom, ze koketoval s inou kolegynou. Neviem, ako si mam vysvetlit, ze sa mi tak zdoveril, ked nemusel. Mozno ho nieco tazilo. Nechcem mat blby pocit z toho
@jana_eyre_2 to je furt tá istá ale neviem,prečo to stále opakuje.zjavne troll
Drahá, daj sa do kľudu. Že bezstarostný človek a všetko super. Ted Bundy bol inteligentný sympoš a fešák a pritom brutálne vyvraždil desiatky žien. Neviem čo chceš s ním riešiť?Veď ste sa už rozprávali, tak sa ďalej rozprávaj normálne. A nezakladaj už o ňom témy. Nič nové sa nedozvieš. Toto je na úrovni ZŠ druhý stupeň tieto riešenice na pracovisku.
Nerozumiem tomuto vášmu osočovaniu. Ked nemate povedat co k veci, tak sa radsej ani nevyjadrujte. Ja som vas o nic neziadala, kazdu tu, ktora tu pise, ze som nejaka trollka z nejakej temy. A @rozculena, vy zvazte navstevu psychiatra, ked potrebujete sirit nenavist a osocovat cudziu osobu, ktora nezakladala temy o nejakych zasnubach a neviem com, asi moc neviete o co tu ide Dakujem vopred ;)
Tim co napisali aku-taku normalnu radu dakujem
Asi mas daleko od zeny ked sa tu takto vyjadrujes
Takže rozišiel sa nedávno, potom koketoval s kolegyňou, teraz s tebou, o týždeň s ďalšou?
To fakt ti je sympatický chlap, ktorý balí každú voľnú ženu v okolí a kadekomu rozprava, že sa rozišiel?
Ale keby si sa mu reálne páčila, pozval by ta sam, nemusíš sa mu vnucovať..

Nejako často sa tieto diskusie o kolegoch opakujú... Chlapi radi koketuju.. a poviem to čo vždy a v každej tejto téme.. nechaj to tak, buď milá, priatelska a ak sa mu pacis, tak sa to určite dozvies..