Ako sa vyrovnať s bolestivým rozchodom?
Som 3 mesiace po rozchode boli sme spolu 5 rokov. Ku koncu to bol už extremne toxický vzťah haldky podozrievanie urážky ponižovanie, kedy som z mojej strany pociťovala viac smútok a nešťastie ako opak. Vedela som že pre moje osobné dobro to treba ukončit a preniesť sa, viem že to je ta najlepšia možnosť. Zo začiatku to bolo znesitelné ale posledný týždeň ma to zase dostáva a ten človek mi extrémnym sposobom chýba. Stále naňho myslím je mi smutno a rozmýšlam či som urobila dobre či som nemala ešte vydržat že by sa zmenil. Neviem sa akosi cez to dostať bolí to a dostávam sa do depresívnych stavov. Čo viac ma doráža je keď viem že on v pohode nadvazuje nove kontakty😪
radšej si daj predpísať niečo na upokojenie... nezabúdaj že tvoj idol sa nikdy nezmení...
len cas... stare ale pravdive... pride leto viac budes vonku slnko doda energiu... uprac si byt vyhod vsetko co ti ho pripomina... ak mas vela casu najdi si konicek ,ozvi sa kamosom ...
Tiež som bola hotova ale keď som sa dozvedela že po 3 týždňoch ma už inú tak sa mi ten človek strašne zhnusil..
este stale si v procese zmierovania sa s rozchodom a ono to ide vzdy v mensich alebo vacsich sinusoidach, kym sa cez to celkom prenesies. mysli na to, ze zachvilu bude zase lepsie a nakoniec si na neho spomenies len v zmysle, ze ako dobre, ze ste sa rozisli...
Preto ťa to tak serie, lebo už pokukáva po iných a nesmúti. Asi si vedela, prečo si to ukončila. Tak si to stále opakuj. A nebude naivná, on by sa nezmenil.
Bud rada a casom ta to prejde.
nie je to klišé, naozaj to chce čas. to, čo prežívaš je úplne prirodzené a zažilo a zvládlo to straaaašne veľa ľudí. neboj, zvládneš to aj ty. raz budeš už len spomínať a vôbec nič pri tom nebudeš cítiť. skus sa co najviac zamestnať niečím novým. daj si nejaké výzvy a skus ich splniť. tráv veľa času s ľuďmi, čo za to stoja alebo sa zoznamuj s novými ludmi. hocičo aby si tie myšlienky k nemu z hlavy vytlačila
Najlepší spôsob ako sa cez niekoho dostať, je dostať sa pod niekoho iného.
tu mas odpoved :
Ku koncu to bol už extremne toxický vzťah haldky podozrievanie urážky ponižovani
otvor flasu a oslavuj...
chyba ti zo zvyku...
mnohi sa rozchadzaju po 10-20r. co maju taki tvrdit.
začni robiť niečo pre seba... prechádzky po vonku, športovať, fitko, behať...aktivity pri ktorych vybiješ nahromadenu energiu, unavis telo a prideš na ine pozitívne myšlienky...
A ženy pišali pravdu, nezmenil by sa a kedže vzťah eskaloval, začala si mu byt ľahostajná... 😕, partnerka bez úcty 🫤
Mne velmi pomohli podkasty od Petr Casanova , rozprava o vztahoch na rozne temy, v Cechach velmi znamy, mne ho jedna baba poradila, za co som jej velmi vdacna

Buď rada ,že s ním nie si. Nikdy by sa taký človek nezmenil. Urobila si to najlepšie čo si mohla. A to že nadväzuje kontakty, len ľutuj tie dievčata s ktorými bude