Ako sa vyrovnať s bývalým partnerom a jeho novou priateľkou?
Bola som s chalanom, s ktorým bolo všetko v poriadku.
Úprimne ma ľúbil, ale ja som sa necítila tak, že som schopná byť vo vzťahu. Rozišla som sa s ním, veľmi som mu ublížila. Odvtedy som sa s ním aj viackrát bavila, zostali sme dobrý kamaráti. Včera sa mi priznal, že má novú priateľku. Neviem prečo, ale veľmi ma to zobralo. Príšerne žiarlim a veľmi ľutujem svoje rozhodnutie. Ako sa cez to preniesť? Mali ste niekedy podobné pocity?
chvilu sa s nim nestretavaj ... zide z oci zide z mysle..sustred sa na seba,svoje zaujmy a konicky .. v tebe sa len prebudila ziarlivost nic viac
Tak ti treba
len tak na odľahčenie, môj dedko by ti povedal, že si jak pes na kope sena, nežerie to, ale stráži to... to prejde, to je len taká dotknutá ješitnosť, majetnícky pocit nie láska, doteraz si mala pocit, že ti ešte patrí, lebo ťa stále ľúbi, no a teraz zrazu "patrí" inej. Nechcela si ho, tak mu to dopraj
Jednoducho si sa rozisla ty a on ostal sam. Zialil, smutil za tebou. Bol vdacnym, ze ste dalej kamosi.
Tak to vytvaralo pocit, ze stale chce teba a hlavne - patri tebe. Si ta jedina, vyvolena. Davalo ti to taky prijemny pocit.
A ten pocit ti teraz ukradol, lebo ho dal inej.
To je to, na co ziarlis.
Posmut si, ono to zachvilu prejde.
@anonym_autor ješitnosť a nie láska. Je to ako s malými deťmi... Majú hračku, ktorú bez váhania odhodia, ale keď si ju vezme niekto iný, revu že ju chcú naspäť. Keby si svoje rozhodnutie ľutovala, olutujes ho už dávno a vrátiš sa k nemu ešte kým je sám a nie teraz, keď si zistila že si vie pekne žiť aj bez teba.
Je to presne tak ako píšu ostatní. Nelúbila si ho, tak mu to dopraj od inej. Tebe chýba len ten jeho obdiv, nič viac.

Dobrí*