Ako sa vyrovnať s dlhotrvajúcim smútkom po rozchode?
Neviem sa vyrovnať s ukončením dlhodobého vzťahu, stále spím chodím do práce spím chodím do práce prípadne si sama trocha vypijem mám pocit že sa potom cítim lepšie proste dookola to isté nič ma nebaví nemám na nikoho a na nič náladu chcem byť stále sama mám pocit že padám… neviem sa cez to preniesť už je to takmer pól rok😥
@anonym_autor Hlavne nepi, to fakt nie je vhodny sposob ako sa s niecim vyrovnat.
V prvom rade prestaň piť sama. To je najlepší spôsob vybudovať si závislosť. V druhom rade choď medzi ľudí, ten chlap nebol jediný na svete. Možno by ti pomohlo zviera,aj malá spoločnosť vie spraviť divy s náladou, máš sa na koho doma tešiť.
@anonym_autor ked rozchod riesis popijanim, tak sa ani necudujem, ze si este na neho nezabudla, alkohol ti neda pozitivne myslienky.
Niekto potrebuje na vyrovnanie sa s rozchodom pól roka a niekto rok. Proste chce to len čas, no mala by si tomu dopomôcť. Urob si každý deň maličkú radosť, napríklad si niečo kúp, choď do kina, do prírody atď. Neubijaj sa sama. A čo by ťa naštartovalo určite, je kúpa psíka, dá ti veľa radosti, no aj starosti a nebudeš mať čas myslieť na hlúposti. Budeš mať najlepšiu spoločnosť 🍀🍀🍀
Začni randiť - stiahni si zoznamku, spoznaj ľudí. Zbavíš si hlavu, nebudeš v rovnakom kolotoči, možno spoznáš fajn chlapa a ak nie aspoň zažiješ niečo nové.
Prestaň piť, to je najhoršie čo môžeš robiť.
Ďakujem za reakcie🥹 skúsila som zobrať nadčasy ale už aj tam sa ma začali pýtať… čo robim vo voľnom čase, som zvyknutá hovoriť narovinu tak spím, varím, pracujem a spím..vždy ma mali radi za rovnosť ale teraz by som radšej klamala, začalo sa to riešiť, a už je to veľa doma aj v práci.. ja už sa len teším na chvíľu doma len tak sama
@anonym_autor Kľudne mi napíš

Pól roka a ty nevieš existovať? Žena, preber sa, neumrela si, len ste sa rozišli. Čo bol dôvod rozchodu?