Ako sa vyrovnať s ignoráciou a negatívnymi pocitmi od druhých?
Caute,mám taky problém proste prestala som sa s rôznymi ľuďmi baviť (spolužiačkami)lebo proste cítila som sa tam ignorovaná a nanič a akoby a pri niektorých som sa psychické zle cítila že akoby na mna niekto na mna dáva pocity zle.Co mám robiť pls?9
Koľko máš rokov?
Tak ked sa pri danych ludoch necitis prijata a v pohode, tak sa s nimi nestretavaj..
Moja, v zivote este tolkokrat zazijes tieto pocity… Je to smutne, ale musis sa naucit, ze nie vsade budes prijata, pochopena a budu ta mat radi. Napr. skola a praca su tie etapy, kde si treba uvedomit, ze sa tam nechodis kamosit, ale vzdelavat/zarabat peniaze. To neznamena, ze nemas mat dobre vztahy, ale ked to z tej druhej strany nejde, tak to ignoruj a hlad si svoje. Nemoze byt takato, musis si viac verit, lebo ta ludia uplne zlomia.
@anonymmmmmm ty si sa s tým už vyrovnala, prestala si sa s nimi bavit. To, čo ta trapi teraz už nie je ignorancia či prenášanie zlých pocitov.
Možno je to pocit zlyhania? No nezlyhala si. Druhých nezmeníš a keď cítiš, že niečo nefunguje, lepšie než bojovať, je múdre sa vzdialiť a riešiť odstup. Dopraj si v tejto chvíli čas. Možno posmut za stratenými vzťahmi, ktoré ti ubližovali. Venuj čas sebe. Skús ísť von, počúvaj hudbu, prečítaj knihu, alebo buď len v tichu. Nesnaž sa teraz nič riešiť, nerob rozhodnutia. Len sa daj na par týždňov opäť do pohody. 👍
No už si spravila, prestala si sa s nimi baviť... cítiš sa teraz lepšie? super, fungovalo to... necítiš sa lepšie? potom asi neboli ony zdrojom tých negatívnych pocitov...
@anonymmmmmm nájdi si nové kamošky
akoby akoby proste
čo??
@anonym_642637 keď ti to povie dcéra, takto jej odpovieš? Gratulujem. Načo sa ozývaš keď nevieš poradiť?
Autorka aký máš vek? Píšeš o spolužiačkach, si na strednej?

akoby akoby proste
čo??