icon

Ako sa vyrovnať s ignoráciou a negatívnymi pocitmi od druhých?

anonymmmmmm
Včera o 14:08

Caute,mám taky problém proste prestala som sa s rôznymi ľuďmi baviť (spolužiačkami)lebo proste cítila som sa tam ignorovaná a nanič a akoby a pri niektorých som sa psychické zle cítila že akoby na mna niekto na mna dáva pocity zle.Co mám robiť pls?9

anonym_642637
Včera o 14:22

akoby akoby proste
čo??

januska12323
Včera o 14:26

Koľko máš rokov?

crazy_cat_lady
Včera o 14:49

Tak ked sa pri danych ludoch necitis prijata a v pohode, tak sa s nimi nestretavaj..

anonym_01e3bc
Včera o 14:51

Moja, v zivote este tolkokrat zazijes tieto pocity… Je to smutne, ale musis sa naucit, ze nie vsade budes prijata, pochopena a budu ta mat radi. Napr. skola a praca su tie etapy, kde si treba uvedomit, ze sa tam nechodis kamosit, ale vzdelavat/zarabat peniaze. To neznamena, ze nemas mat dobre vztahy, ale ked to z tej druhej strany nejde, tak to ignoruj a hlad si svoje. Nemoze byt takato, musis si viac verit, lebo ta ludia uplne zlomia.

bobbula
Včera o 16:09

@anonymmmmmm ty si sa s tým už vyrovnala, prestala si sa s nimi bavit. To, čo ta trapi teraz už nie je ignorancia či prenášanie zlých pocitov.
Možno je to pocit zlyhania? No nezlyhala si. Druhých nezmeníš a keď cítiš, že niečo nefunguje, lepšie než bojovať, je múdre sa vzdialiť a riešiť odstup. Dopraj si v tejto chvíli čas. Možno posmut za stratenými vzťahmi, ktoré ti ubližovali. Venuj čas sebe. Skús ísť von, počúvaj hudbu, prečítaj knihu, alebo buď len v tichu. Nesnaž sa teraz nič riešiť, nerob rozhodnutia. Len sa daj na par týždňov opäť do pohody. 👍

anonym_8ddbba
Včera o 17:01

No už si spravila, prestala si sa s nimi baviť... cítiš sa teraz lepšie? super, fungovalo to... necítiš sa lepšie? potom asi neboli ony zdrojom tých negatívnych pocitov...

ivicatolic
Včera o 21:14

@anonymmmmmm nájdi si nové kamošky

anonym_81e57f
Včera o 21:51
@anonym_642637

akoby akoby proste
čo??

@anonym_642637 keď ti to povie dcéra, takto jej odpovieš? Gratulujem. Načo sa ozývaš keď nevieš poradiť?

Autorka aký máš vek? Píšeš o spolužiačkach, si na strednej?