icon

Ako sa vyrovnať s komentárom o veľkosti pŕs?

paulina19
16. sep 2024

Keby boli väčšie páčilo by sa mi to s tebou viac. Viem, že podobných tém je požehnane, ale nedá mi to nenapísať.Chcela by som vedieť ako by ste reagovali či urobili, proste váš názor. Priateľ s ktorým som niečo vyše mesiaca mi dnes povedal, že by sa mu to so mnou viac páčilo keby som mala väčšie prsia a úprimne dosť sa ma to dotklo.Ešte sme spolu nemali sex, postupne sa spoznávame. Nebudem chodiť okolo horúcej kaše a budem písať tak ako to je aj keď mi je to trocha trápne. Milujem keď mi hladí prsia, keď mi robí masáž, on si to tiež patrične užíva. Dnes sa ma po tom spýtal, či som neuvažovala nad tým, že budem chodiť bez podprsenky, lebo pre prsia je to vraj zdravšie a vyzerajú väčšie. A vraj či som počula o tom, že sú aj nejaké bylinky, ktoré prsia dokážu zväčšiť prírodne bez nejakej chémie. Tvárila som sa že som s tým čo povedal v pohode a s úsmevom na tvári som mu povedala, že si musí nájsť inú, takú o akých sa mu sníva, že ja sa neplánujem meniť aj keď o svojich nedostatkoch viem, no nehrozí žiadna splastika ani nič podobné. A on mi na to povedal, že inú nechce, lebo jednak ľúbi mňa aj s mojimi nedostatkami a že on v žiadnom.prípade nechce aby som šla na plastiku, lebo umele.prsia sa mu nepačia a preto spomina ten prirodny spôsob pomocou byliniek.
Mam z toho zmiešane pocity... 😐 DIK za vaše názory 😉

Strana
z3
earlgrey
16. sep 2024

Ja by som mi povedala, že mne by sa to s ním tiež viac páčilo, kebyže má väčšieho vtáka. Tiež sú na to určite nejaké bylinky, tak nech skúsi.

gemerka17
16. sep 2024

@paulina19 tiež by ma zaujímalo ako je obdarený tam dole. Pod 20 cm nech sa ani nevyzlieka.

robertoo1
16. sep 2024

@paulina19 Ja na tvojom mieste by som si zbalil Kufre alebo jemu a dovi-dopo

jankafresova
Autor odpoveď zmazal
jankafresova
16. sep 2024

@paulina19 Bola som u platsického chirurga kvoli znamienkam, a povedal mi,
že pokiaľ pacient(ka) chce akýkoľvek zákrok kvôli inej osobe, a nie kvôli sebe, tak pošle preč, operáciu neurobí a hotovo.

ak má
partner výhrady, že máš mať niečo vačšie - tak nech si nájde babu s vačšími, takú,

ktorá má bolesti chrbtice
a skoliózu lebo musí nosiť ťažký náklad denne. a ťažkosti nájsť dobrú podprsenku , plavky, tričko, a spotené všetko okolo prsníkov....

Láska má byť, že ľúbim ťa takú, aká si.

petamich
16. sep 2024

Aspon vo faze spoznavame sa sa mohol pretvarovat a zdrzat sa hlupych komentarov 🙂 uz aj by som sa sla bylinky nakupovat 🤷‍♀️ mala si mu povedat, ze tebe sa tvoje prsia pacia a nevidis na nich jedin nedostatok

Och zeny, kde vy na takychto chodite

enmery
16. sep 2024

1. Keby Ťa tak veľmi ľúbil, v živote by Ti nepovedal, že by sa mu to páčilo viac, keby si mala väčšie prsia. S milovaným človekom je to to najkrajšie bez nejakého nezrelého "keby".
2. Vadí mu vec, o ktorej prirodzenej veľkosti žena nerozhoduje.
3. Vadil by mi hlúpy muž, ktorý si fakt myslí, že veľkosť pŕs okrem tehotenstva dokáže zásadne zmeniť bylinka/bylinky.
4. Mňa by po týchto múdrach a jednom mesiaci okamžite prešlo všetko.

mojemenonikto
16. sep 2024

@paulina19 Neviem koľko máš rokov, ale možno by si mala pouvažovať, či chceš život stráviť s niekým, kto je taký "galantný" ešte úplne na začiatku vzťahu. Láska nie je o tom ako človek vyzerá a môžeš mi veriť, sú aj iní, ktorí dokážu skvele hladiť prsia a ešte dokážu aj iné veci od výmyslu sveta a zároveň ti budú celý život hovoriť, že si tá najkrajšia žena na svete s najúžasnejším telom, ktoré kedy po tejto zemi chodilo. 😉

robertoo1
16. sep 2024

@paulina19 Alebo mu povedz ,že tiež by si chcela hladkať väčšieho Vrabčeka,nech si ho namáča v bylinkách💁‍♂️

jakoma
16. sep 2024

Ja by som to nejako tragicky neprezivala. Aj mne moj na zaciatku povedal nieco podobne (ale zas kym sme sa dostali do tejto fazy spoznavania, ubehlo ovela viac casu ako jeden mesiac), sme spolu 15 rokov, prsia nenarastli a v pohode... inak paci sa mi v uvodnom prispevku slovo splastika :D

rozculena
16. sep 2024
rozculena
16. sep 2024

@robertoo1 nech ho strčí do úľa 😀

rozculena
16. sep 2024

bože,to je chuj....

reanda
16. sep 2024

ale ved sama si povedala, ze svoje prsia povazujes za svoj nedostatok, tak co ta to tak stve, ze to aj on tak vidi.. ma ti radsej klamat?
mozno az svoje prsia zacnes milovat bez vyhrad, tak aj chlapa najdes takeho, co mu budu stacit 😉

robertoo1
16. sep 2024

@rozculena Presne tak😂

tramtada31
16. sep 2024

Až sa to smutne číta. Mala by som obavy, čo príde za par rokov, keď už teraz, v čase najväčšej zamilovanosti, hľadá na tebe chyby a dáva ti nevyžiadané rady, čo máš robit.

vanilkovazmrzka
16. sep 2024

Nieco taketo zamilovany clovek podla mna nepovie. Jednak to v zamilovanosti nevidi/nevnima, jednak nechce zranovat aj keby to zrovns videl.

Urob si z toho zaver aky uznas za vhodne

petracandle
16. sep 2024

@paulina19 bylinky?? 😃 buď je taký hlúpy keď si myslí, že na niečo také existujú bylinky alebo je to manipulatívny hajzel a len ti nenápadne podsúva tú plastiku (veď keď nezaberú tie bylinky tak "noo hmm asi fakt tá plastika zlatko")
V každom prípade, nebola by som s takým! Zamilovaný človek nevidí nedostatky druhého a rozhodne ho nechce meniť v niečom čo ten druhy nedokáže neinvazivne odstrániť a hlavne načo?? Určite ich máš krásne a hlavne zdravé. Masáže dokáže robiť akýkoľvek muž, nepotrebuješ tohto. Podľa mňa je manipulatívny a chce ťa zmeniť len na to ide zatiaľ ešte nenápadne a časom to bude len horšie

bambieblue
16. sep 2024

@gemerka17 🤣🤣🤣

ina2405
17. sep 2024

@paulina19 "ľúbi ma aj s mojimi nedostatkami" menšie prsia nie sú nedostatok

brrunetkaa
17. sep 2024

,,lubi ma aj s mojimi nedostatkami” och bože malé prsia nie sú tvoje nedostatky…od chalana ruky preč aby si neskončila psychicky zdeptana, že ty môžeš byt vlastne rada, že o teba niekto zakopol…

mimikarol
17. sep 2024

A prečo si sa pretvarovala že ti to nevadí keď sa ťa to evidentne dosť dotklo?

0silvia0
17. sep 2024

@paulina19 mat dnesny rozum a tvoj vek, tak mu poviem narovinu presne to iste ako ti napisali v uvodnych prispevkoch a hned poslem do prdele.
Zazila som pred 25timi rovnaku poznamku od byvaleho frajera, tiez som sa tvarila ako mi to vobec nevadi, ale mala som to v hlave dalsich 10 rokov a citila kvoli ceckom ako posledna chudera.

martinmmartin
17. sep 2024

@petracandle Presne tak. Bylinky su klucik ku plastike a tu on ma uz pevne v hlave- Bylinky vybavili v hlave sudruzky autorky stav ze - nieco s tym urcite treba robit a plastika to zakonci

dadis
17. sep 2024

Keby boli take bylinky, tak plasticki chirurgovia nemaju co zraaat 🤣🤣. Niekomu sa pacia velke prsia, inemu naopak male. Neda sa objektivne zhodnotit ci mas alebo nemas pekne prsis. Su tvoje, pekne budu pre toho, kto ich bude za pekne povazovat (najprv by si to mala byt ty). Podla mna si zareagovala spravne. Ak to tak citis, nemusis s nim spavat, daj si radsej cas ho spoznavat. Mozno je to bulo alebo je len velmi mlady.

moonlight1210
17. sep 2024

@paulina19 zvazila by som vztah, nez v tom budem po usi. Radsej z kratsej cesty.

Na druhej strane by som ocenila uprimnost a to, ze nam to pomohlo hned odhalit, kde nebudeme kompatibilni.
Dnes je to o bylinkach, o par rokov to bude o tuzeni po inej zene (kedze plastiku odmieta a prirodu neobabres, ze sa ti prsia zvacsia na zelanie).

Ani bylinky neodporucam, su to fytohormony (bylinny estrogen a spol) a aj tie ti mozu rozhadzat tvoj vlastny hormonalny system.
Alebo nemusia. Ale nezistis, kym nevyskusas.
Ale ak by si do toho sla, daj si urcite vysetrit zrazanlivost. Ak mas nabeh na vyssiu zrazanlivost, mozes si uhnat ako vedlajsi efekt trombozu.

A nie u kazdej zeny su ucinne. U niektorych to nema ziaden efekt. Navyse po dobrati sa mozu prsia zmensit naspat. Nie je to uplne staly efekt.

terry658
17. sep 2024

@paulina19 ak má takéto reči už teraz,tak by som ho poslala do ahoj.

anketkarka
17. sep 2024

Dal Ti lekciu Tvojho sebavedomia. Ty si aj pred sebou musíš trvať na tom, že Tebe sa páčia aké sú. Problém je, že si priznala, že to považuješ za svoj nedostatok. S tým musíš proste pracovať Ty. On Ti to len zrkadlil. Mne sa páči, že je úprimný. Ja tak neznášam výroky, ako sa človek má na začiatku pretvarovať a mlčať. Načo je dobré hrať (kedykoľvek) vo vzťahu divadlo? To napokon ublíži obom. Tak načo si ubližovať? Nepáči sa Ti jeho úprimnosť, tak máš šancu to skončiť teraz. Keby Ti to povedal o pár rokov, tak by si sa cítila lepšie? Hádam s ním randíš Ty a vieš celkovo aký je a pre jednu úprimnu vetu ho nepošleš do teplých krajín. To potom by si sa musela opustiť samú seba, lebo aj Ty to považuješ za nedostatok. A s takým nastavením sa ťažko žije. Lebo už iné nebudú, iba ak na starobu 🫣.

timilv
17. sep 2024

@paulina19 nestrácaj čas a pošli ho do kelu už teraz. Teda ak nemá 16 rokov... toto jeden normálny chlap nepovie.. po pôrode keď budeš mať pár kíl navyše ti nedá jesť, lebo sa mu nebudeš páčiť? Toto je za mňa veľký varovný signál. On musí byť teda stavbou tela inak dokonalý, keď takéto niečo dokáže vypustiť z úst

anketkarka
17. sep 2024

Pardon, ešte pri kojení budú iné...

Strana
z3