Ako sa vyrovnať s láskou k bývalému priateľovi?
Ahojte baby bol to môj druhý ex ale strašne veľa láska boli sme spolu cca 3,5 roka ale ako sa hocori bola to taká zakázaná láska mala som 18 čerstvých obidvaja sme sa fkt ľúbili veľmi ale život nás ďalej spolu nepustil naše rodiny boli proti nám a tým sa to aj skončilo. Stretavame sa do teraz čo je asi 5 rokov po rozchode už mal aj vzťah jeden ale skončilo to a ja som sama stále lebo sa cez to neviem posunut. Keď je triezvy tak ideme von kecame ako starý známy nič viac nič menej keď je opitý raz za čas vyzná mi lásku a žiarli na všetko. Na druhý den sa robí že nič. Baby som zúfalá snažila som sa aj bloknut ho aj všetko pohnúť sa ďalej ale stále sa mi nejak vráti do života..ako zabudnúť? Ako to dokazat už zabudnúť?
Tebe nesvietia majaky v hlave? S akym chces stracat cas?
rodiny proti nam ... zakazana laska .... preboha co ste romeo a julia?
kydy keci bullshit
keby ste boli obaja normalni ustojite to, najdete si cestu aj k rodinam.
ale vy nie ste komplet. on slope, vtedy robi hovadiny a ty sa toho drzis ako truba.
potrebujes chlapika co slope, co sa opusta a nevie co so sebou. co nedokazal ubranit vas vztah?
jakoze naco preco za co. a ty tiez dospej. toto nie je rozpravka. toto je shit.
Toho sa drz, ozran v mladom veku, to je terno s vyhladom do buducnosti.... Baba, povedz niekomu, nech s tebou zatrasie a facak tiez neuskodi. Glogloglo🍾🍾🍾
Čožeee veď nevraví žeby bol nejaký alkoholik. Ja som s partnerom 6 rokov máme deti cvičíme a tiež si občas vypije a je vtedy "prítulnejši". Určite jeho správanie za opita nieje okej a nemala by to tolerovať ale nechápem čo tu hneď ho odcudzujete :D a prečo chceš zabudnúť? na tvojom mieste by som mu narovinu povedala čo cítim ..sú dve možnosti buď ti to opätuje a môžte to spolu skúsiť.. alebo odmietne a budeš aspoň vedieť má čom si a môžeš ísť ďalej v živote. v takom prípade by som prerušila úplne kontakt keď k nemu niečo cítiš. Vezmi situáciu do svojich rúk keď ťa to trápi a nečakaj ako sa to vyvinie

hruba ciara ... nestratavat sa nekontatovat ..idealne odist od neho co najdalej a zacat novy lepsi zivot bez neho ..