Ako sa vyrovnať s nečakaným rozchodom?
Neviem sa vyrovnať s nečakaným rozchodom, z ničoho nic, plány boli do budúcnosti. Uz je to nejaká doba, lenže nemám nikoho (kamarátky,kamarátov), nejde mi nájsť prácu a myšlienky mám uz všelijaké. Najradšej by som sa z tohto života vyparila. Veľmi to boli hoci sa snažím
smer psycholog, popr. psychiater.
@deti95060810 bola som hneď, ale nepomohlo
A prečo k tomu nečakanému vôbec došlo,? Vieš príčinu? Viacej faktorov pôsobí na vysporiadanie.
A prečo k tomu nečakanému vôbec došlo,? Vieš príčinu? Viacej faktorov pôsobí na vysporiadanie.
@vilma7 neštastnost
Ano, ono to velmi boli. Musi sa to zahojit (kludne poplac). Skus zamestnat telo aj mysel zmysluplnymi aktivitami, aby na teba nedoliehali spomienky/myslienky (clovek si casom spomina len na to pekne a idealizuje si minulost). 🍀
Ano, ono to velmi boli. Musi sa to zahojit (kludne poplac). Skus zamestnat telo aj mysel zmysluplnymi aktivitami, aby na teba nedoliehali spomienky/myslienky (clovek si casom spomina len na to pekne a idealizuje si minulost). 🍀
@madeincssr môžem vám prosim napísať?
Kludne pis.
Ja som to tiež zažil, dávnejšie. Dlho to trvalo, ale nakoniec som to prežil.
Ja som to tiež zažil, dávnejšie. Dlho to trvalo, ale nakoniec som to prežil.
@sevrin dlho ako aj cez rok?
Chce to len cas.
Skús nájsť niekoho, komu sa môžeš vyrozprávať.. prípadne ak ti nepomohol psychológ a cítiš, že ho potrebuješ- nájdi iného. Je normálne, že ti niekto hneď nesadne, tiež som to tak mala. Teraz si zrazená, ale určite je to miernejšie, ako pred rokom. Ako pôjde čas, tak rany sa zocelia a už zostane iba spomienka na to, čo si zvládla prekonať.
Mňa by zaujímalo, prečo nemáš kamarátky, kamarátov?
Mňa by zaujímalo, prečo nemáš kamarátky, kamarátov?
@bielasovicka ja považujem za kamarátky také osoby, ktoré nemajú problém ísť von
Už ani neviem, 8, možno 9.
Nemáš kamarátky, ani prácu? To si ani vo vzťahu nemala prácu, živil ťa on?
Netráp sa, zrejme to nebol ten pravý a ten hore má pre teba určite niekoho iného, kto tu bude do konca života len pre teba a ty pre neho. Držím ti palceky, užívaj si život, krásne leto. 😉
Zaživam niečo podobné,len k tomu všetkému máme ešte malé dieťa. Je to ťažké a dlho to asi ťažké bude,ale treba sa sústrediť na seba, nájsť/vrátiť sa ku koníčkom, zamestnať hlavu, vypadnúť von,alebo byť sama (podľa toho čo ti robí lepšie). Ale jediné čo fakt pomôže je čas.
@anonym_autor napis mi..mam to iste

smer psycholog, popr. psychiater.