icon

Ako sa vyrovnať s nečakaným rozchodom?

23. jún 2025

Neviem sa vyrovnať s nečakaným rozchodom, z ničoho nic, plány boli do budúcnosti. Uz je to nejaká doba, lenže nemám nikoho (kamarátky,kamarátov), nejde mi nájsť prácu a myšlienky mám uz všelijaké. Najradšej by som sa z tohto života vyparila. Veľmi to boli hoci sa snažím

deti95060810
23. jún 2025

smer psycholog, popr. psychiater.

autor
23. jún 2025
@deti95060810

smer psycholog, popr. psychiater.

@deti95060810 bola som hneď, ale nepomohlo

vilma7
23. jún 2025

A prečo k tomu nečakanému vôbec došlo,? Vieš príčinu? Viacej faktorov pôsobí na vysporiadanie.

autor
23. jún 2025
@vilma7

A prečo k tomu nečakanému vôbec došlo,? Vieš príčinu? Viacej faktorov pôsobí na vysporiadanie.

@vilma7 neštastnost

madeincssr
23. jún 2025

Ano, ono to velmi boli. Musi sa to zahojit (kludne poplac). Skus zamestnat telo aj mysel zmysluplnymi aktivitami, aby na teba nedoliehali spomienky/myslienky (clovek si casom spomina len na to pekne a idealizuje si minulost). 🍀

autor
23. jún 2025
@madeincssr

Ano, ono to velmi boli. Musi sa to zahojit (kludne poplac). Skus zamestnat telo aj mysel zmysluplnymi aktivitami, aby na teba nedoliehali spomienky/myslienky (clovek si casom spomina len na to pekne a idealizuje si minulost). 🍀

@madeincssr môžem vám prosim napísať?

madeincssr
23. jún 2025

Kludne pis.

sevrin
23. jún 2025

Ja som to tiež zažil, dávnejšie. Dlho to trvalo, ale nakoniec som to prežil.

autor
23. jún 2025
@sevrin

Ja som to tiež zažil, dávnejšie. Dlho to trvalo, ale nakoniec som to prežil.

@sevrin dlho ako aj cez rok?

domkakvet
23. jún 2025

Chce to len cas.

zanaz
23. jún 2025

Skús nájsť niekoho, komu sa môžeš vyrozprávať.. prípadne ak ti nepomohol psychológ a cítiš, že ho potrebuješ- nájdi iného. Je normálne, že ti niekto hneď nesadne, tiež som to tak mala. Teraz si zrazená, ale určite je to miernejšie, ako pred rokom. Ako pôjde čas, tak rany sa zocelia a už zostane iba spomienka na to, čo si zvládla prekonať.

bielasovicka
23. jún 2025

Mňa by zaujímalo, prečo nemáš kamarátky, kamarátov?

autor
23. jún 2025
@bielasovicka

Mňa by zaujímalo, prečo nemáš kamarátky, kamarátov?

@bielasovicka ja považujem za kamarátky také osoby, ktoré nemajú problém ísť von

sevrin
23. jún 2025

Už ani neviem, 8, možno 9.

ha_ha
24. jún 2025

Nemáš kamarátky, ani prácu? To si ani vo vzťahu nemala prácu, živil ťa on?

margotka17
24. jún 2025

Netráp sa, zrejme to nebol ten pravý a ten hore má pre teba určite niekoho iného, kto tu bude do konca života len pre teba a ty pre neho. Držím ti palceky, užívaj si život, krásne leto. 😉

zaninka
24. jún 2025

Zaživam niečo podobné,len k tomu všetkému máme ešte malé dieťa. Je to ťažké a dlho to asi ťažké bude,ale treba sa sústrediť na seba, nájsť/vrátiť sa ku koníčkom, zamestnať hlavu, vypadnúť von,alebo byť sama (podľa toho čo ti robí lepšie). Ale jediné čo fakt pomôže je čas.

pattybe
19. júl 2025

@anonym_autor napis mi..mam to iste