icon

Ako sa vyrovnať s nedokončeným vzťahom z dovolenky?

15. nov 2025

Pred dvoma mesiacmi som bol na 10-dňovej dovolenke a postupom času som si všimol dievča, ktoré sa mi veľmi páčilo, ale nemohol som nájsť vhodnú príležitosť, aby som ju oslovil, pretože sme boli obaja so svojimi rodinami. Keď som konečne nazbieral odvahu, bolo to v jej posledný deň, pol hodinu pred odchodom. Porozprávali sme sa v pohode, ale potom musela odísť a tým to skončilo. Som na seba nahnevaný, že som sa s ňou neskúsil skôr porozprávať alebo ju požiadať o kontakt. Premýšľam o tom každý deň, žijeme v úplne odlišných krajinách a uvedomujem si, že vzťah by nikdy nefungoval, ale mám pocit, že som mohol skúsiť viac.

anonym_e897b0
15. nov 2025

@anonym_autor to je znamenie, ze sa mas ucit viac sebe odpustat , viac sa mat rad, a menej sa bat ostatnych ludi, aj hovorit s dievcatom. Nabuduce sa odvazis rychlejsie 😉 Nevies, ci ju nikdy nestretnes, mozno ano, cestovat este budes v buducnosti, ale tiez nevies, ci by ste si rozumeli. Caka ta este vela sanci s mnohymi ludmi, ktori stoja za to.
Nemusis zabudat, mozes jej zakazdym, ked na to myslis, poslat pozitivne myslienky, ze nech sa jej vo vsetkom dari. A ty sa na seba nehnevaj, je to uplne normalne,
taku plachost poznam, stava sa. Trenuj taky postoj,
ze skus rozhovory s cudzimi ludmi, a ked sa nevydaria, zasmej sa a maj sa rad. nevadi, v pohode, trapas sa deje kazdy den a je to okej.

anonym_66693f
16. nov 2025

@anonym_autor "ale nemohol som nájsť vhodnú príležitosť, aby som ju oslovil, pretože sme boli obaja so svojimi rodinami..."... dufam, ze "rodinami" su rodicia a nie manzel / manzleka... 🙂
Inac teda nejako vyhladat na socialnych sietach by to neslo?
Vztah v inej krajine je podla mna vpohode (dnes sa mozes prestahovat prakticky kam chces)...

anonym_8a1b15
16. nov 2025

To mi pripomenulo moju dovolenku keď sa na mňa jeden sympatický muž usmieval niekoľko dní kyval mi keď sme šli okolo seba neustále na mňa uprene pozeral a ja som ss každý deň tešila ze možno sa aj prihovorí 😃 a on tam jedného dňa už nebol. Na tie hlboké oči a krásny úsmev nikdy nezabudnem 🩷 ľúto mi to nie je lebo vzťah by z toho pravdepodobne nebol. Vyzeral ze mohol byť Pakistanec alebo z tých krajín a ti ledva vedia niekedy čo to po anglicky takže možno aj preto neprišiel lebo by sa možno prihovoriť nevedel tak aby mu bolo rozumieť. Ale je to krásne aj tak

autor
16. nov 2025
@anonym_66693f

@anonym_autor "ale nemohol som nájsť vhodnú príležitosť, aby som ju oslovil, pretože sme boli obaja so svojimi rodinami..."... dufam, ze "rodinami" su rodicia a nie manzel / manzleka... 🙂
Inac teda nejako vyhladat na socialnych sietach by to neslo?
Vztah v inej krajine je podla mna vpohode (dnes sa mozes prestahovat prakticky kam chces)...

@anonym_66693f ano s rodicmi, socialne siete som uz skusal ale nic som tam nenasiel 😅

beata_k
16. nov 2025

@anonym_autor Ber to ako zivotnu skusenost. Nabudece sa isto ozves skor 😉

anonym_66693f
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_66693f ano s rodicmi, socialne siete som uz skusal ale nic som tam nenasiel 😅

@anonym_autor a teda skusal si vsetky mozne siete (linkedin, FB, insta, twitter)... popripade ak si sa od nej nieco dozvedel z jej zivota - tak stranku skoly, sportoveho klubu apod? Mozno sa niekde dopatras k nejakemu mailu...

autor
16. nov 2025
@anonym_66693f

@anonym_autor a teda skusal si vsetky mozne siete (linkedin, FB, insta, twitter)... popripade ak si sa od nej nieco dozvedel z jej zivota - tak stranku skoly, sportoveho klubu apod? Mozno sa niekde dopatras k nejakemu mailu...

@anonym_66693f ano vsetko s cim som mohol pracovat, ale dostal som sa do slepej ulicky

nadijaeren
16. nov 2025

Toto tak mam radaa na dnešných chlapoch. Ani len si kontakt mevypytaju od ženu ktoru chcú. Kde sme to došli.

bielasovicka
16. nov 2025

Nechápem prečo si ju nevedel skôr osloviť, lebo tam boli rodičia. To mate koľko rokov 13?
To ste sedeli pri maminej sukni celý čas?

anonym_5d7927
16. nov 2025

Načo by ti bol vzťah na diaľku s cudzinkou? Úplná strata času. Nič perspektívne do budúcnosti.

anonym_66693f
16. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_66693f ano vsetko s cim som mohol pracovat, ale dostal som sa do slepej ulicky

@anonym_autor tak uz len inzerat v tej krajine... 🙂

nekonecna_katastrofa
16. nov 2025

@anonym_autor neupínaj sa na to a ber to ako ponaučenie. Keď zbadáš nabudúce milé dievča, buď chlap a oslov ju hneď. Keď ti dá košom, aspoň nebudeš ďalšie mesiace lamentovať a platonicky snívať.

rorino
16. nov 2025

@anonym_autor nedokončený vzťah,ktorý vlastne vôbec nezačal.Nepozeraj do minulosti,už to aj tak nezmenis.

sevrin
17. nov 2025

@anonym_autor kašli na to, príjemný rozhovor môžeš mať s hocijakou ženou, ktorej o polhodinu letí lietadlo. Vedela, že za polhodinu ťa bude mať z krku, nič nestratí, tak sa tvárila byť milá.

anonym_f03f07
18. nov 2025
@anonym_8a1b15

To mi pripomenulo moju dovolenku keď sa na mňa jeden sympatický muž usmieval niekoľko dní kyval mi keď sme šli okolo seba neustále na mňa uprene pozeral a ja som ss každý deň tešila ze možno sa aj prihovorí 😃 a on tam jedného dňa už nebol. Na tie hlboké oči a krásny úsmev nikdy nezabudnem 🩷 ľúto mi to nie je lebo vzťah by z toho pravdepodobne nebol. Vyzeral ze mohol byť Pakistanec alebo z tých krajín a ti ledva vedia niekedy čo to po anglicky takže možno aj preto neprišiel lebo by sa možno prihovoriť nevedel tak aby mu bolo rozumieť. Ale je to krásne aj tak

@anonym_8a1b15 ja som sa pred par dnami vratila z dovolenky v Egypte a tak nadherny talian sa mi prihovoril, hravali sme spolu volejbal, ale ja krava neviem po anglicky a on bol z toho tak sklamany,ked som mu to povedala...a stale na nho myslim...