Ako sa vyrovnať s nejasnými signálmi v začínajúcom vzťahu?
Ahojte, potrrbujem sa vypisat a pomoct. Vsimam si ze na vyške kde chodim je jeden muž ktory ma zaujam. Bol to tsky tichy zaujem az dokym si ku mnr nesadol. Vsetko bolo neutralne az pokym som mu nenapisala ohladne skoly. Vsetko sa zvrtlo nejak rychlo, zacal hrozne vypisovacky vyzeral ako vpohode clovek s dobrym srdcom. Boli sme vonka a sli na veceru kde dvakrat odbehol na wc, mal take sovie oci ked sa na mna dival uplne taky upreny pohlad. Bol hronze napätý. Citila som ale ze sme si asi nesadli ja som sa hrozne zlakla vnutri ze ja vlastne ani mu nemam co ponuknut. On sa ma stale nieco pytal. Na konci stretka furt opakoval, ze ma nechce nechat samu v meste ze ho to trapi. Siel na vlak. Povedal mi ze sa osprsvedlnuje ze to pokaslal. Este sa natiahol ruku za mnou nech sa chytim....
Po stretku mi pisal ze ci som dorazila v poriadku ja som na neho vystrelila s tym ze ci je to prr lutost, ze v spravach vystupoval inak a na stretku sa povysoval. On mi len napisal hrozne dlhe spravy ze bol hrozne napaty, ze teraz mu to v zivote nevychadza citi sa vycerpani a ze to tsk nechcel. Povedala som tak teds ak chce nech sa stretneme a on na to vyhovorkou...neodpisala som ale potom som precitla ze som to prehnala on sa mi tirz osprevdlnil ale ze prostr mu nie je dobre ze rozmyslal nadomnou a nechcel aby to tsk vyzeralo ze mi chce ublizit. Neda sa snim poriadne komunikovat raz odpise potom je ticho. A mne to ublizuje. Neviem ako ma vobec berie ale neviem si ani to ochranarske spravanir vysvetlit. Co mam robit? Ja nechcem byt zase nepotrrbna a odhodena.
Nestracaj s nim cas zbytocne a najdi si takeho s ktorym sa uz na prvom rande budes citit v pohode a bude prijemne a bude to vzajomne, ale ak mas na toto nervy kludne pokracuj ale nelutuj potom strateny cas
Prosím ťa, napíš to ešte raz. S vysokou školou dúfam žartuješ takto nenapíšeš žiadnu seminárku.
Nieco podobne som zazila bola to horska draha cely vztah, nakoniec sa z toho vyklula psych. Dg, ktoru tajil
Ja som jeleň z toho celého, nepochopila som,čo sa teda stalo na tom stretku,z čoho bol on napätý? (Aké sú to sovie oči,preboha?)Čoho si ty zľakla,že mu nemáš čo ponúknuť, prečo? Čo pokašľal? Prečo si na neho vystrelila,že prr ľútosť? V čom sa povysoval?🤔O čom ste sa vlastne bavili? A aké ochranárske správanie?
Prepáč,ale mne prídete divní obaja... jednoducho ste "nesadli"čo ešte chces riešiť?
@jaskolka ja som pri odbiehaní na wc a sových očiach začala rozmýšľať, či sa príbeh bude uberať k drogám 🤣
Nechápem čo ti na tom celom stretnutí dáva pocit že tu treba nieco opraviť riešiť. Celé trápne.
@jaskolka ja som pri odbiehaní na wc a sových očiach začala rozmýšľať, či sa príbeh bude uberať k drogám 🤣
@a0 to napadlo aj mne, tak som čítala ďalej,či teda autorka napíše,že ho podozrievala,že si dačo "slahol"a preto už nechcela ďalej stretko(čo by bolo pochopiteľne),ale ona pisala úplne dačo iné,a dosť zvláštne tiež. Že ona nevedela,čo mu môže ponúknuť? Že on sa povysoval? Že mal ochranárske spôsoby? 🙈🙈
A tito dvaja studuju VŠ...posledny v tomto state potom nech zhasne svetlo...
@a0 ja zase, ze bol taky nervozny, az ho prehanalo.
Ale toto mi pride ako pokus o vztah dvoch vyhybavych ludi. Obaja sa na dacom popalili, tak nie su ochotni sa investovat.
@moonlight1210 alebo sú to len 2 emočne nevyzreté osoby, ktoré súčasne nevedia spolu normálne komunikovať, čo celkom vyplýva z textu - najmä z tej časti, kde píše ako to v správach prehnala. 🙂
Prosím ťa, napíš to ešte raz. S vysokou školou dúfam žartuješ takto nenapíšeš žiadnu seminárku.
@januska12323 neviem co ma spolocne moj pravopis na online fore s tym ze som na vs. Co to ma spolocnr s mojou situaciou?
@januska12323 neviem co ma spolocne moj pravopis na online fore s tym ze som na vs. Co to ma spolocnr s mojou situaciou?
@gerber58 že vlastne nevieme vo co gou 😃😃
@gerber58 pravopis jedna vec, ale to, ze cele to tvoje rozpravanie nema ani hlavu ani patu je vec druha. Ak takto "zrozumitelne" komunikujes aj v beznom zivote, tak zbohom aleluja
Odporucam precitat po sebe a napisat opravu
@gerber58 asi toľko ze nedokážeš opisat ani jednoduchu situaciu, mas tam samé chyby a preklepy takze netusim ako chces spracovat nejaku odbornu temu. To co si opisala nema ani hlavu ani patu a nedá sa z toho absolútne vydedukovat kde je problem
@moonlight1210 alebo sú to len 2 emočne nevyzreté osoby, ktoré súčasne nevedia spolu normálne komunikovať, čo celkom vyplýva z textu - najmä z tej časti, kde píše ako to v správach prehnala. 🙂
@a0 ja som stala o normalne stretnutie. On vystupoval cez spravy sebavedomo a v realitr bol napäty, nervozny. Neviem ci som mu nieco spravila alebo co sa stalo. A sovie oci znamena ze ich mal velke, velke zrenicky. Neviem co sa na tom zabavate ked clovek tu ide na to aby mu pomohli nie si donho kopli. Dakujem
@gerber58 pravopis neriešim ale celé to nedáva hlavu ani pätu.
@a0 ja som stala o normalne stretnutie. On vystupoval cez spravy sebavedomo a v realitr bol napäty, nervozny. Neviem ci som mu nieco spravila alebo co sa stalo. A sovie oci znamena ze ich mal velke, velke zrenicky. Neviem co sa na tom zabavate ked clovek tu ide na to aby mu pomohli nie si donho kopli. Dakujem
@gerber58 a si si ista, ze si nieco nedal?
A ty znies tak vyhybavo. Akoze najskor musis vidiet reakciu druhej strany, aby si sa prisposobila. Nez sa rozhodnes, ako zareagujes. Nejdes do toho prva.
Asi sklamenie z ineho vztahu? ALebo ine sklamnie, kde si mala pocit, ze si bola opustena pre svoje spravanie? Tak uz si si nie sebou ista?
@gerber58 a si si ista, ze si nieco nedal?
A ty znies tak vyhybavo. Akoze najskor musis vidiet reakciu druhej strany, aby si sa prisposobila. Nez sa rozhodnes, ako zareagujes. Nejdes do toho prva.
Asi sklamenie z ineho vztahu? ALebo ine sklamnie, kde si mala pocit, ze si bola opustena pre svoje spravanie? Tak uz si si nie sebou ista?
@moonlight1210 mozeme si prosim napisat sukromne? Ak by to nebol problem
@moonlight1210 mozeme si prosim napisat sukromne? Ak by to nebol problem
@gerber58 mozeme, ale nie som si ista, ci urcite budem vediet pomoct.
@gerber58 to že si stala o normálne stretnutie sa nevylučuje s tým, že nie ste vyzretí (všímam si to aj u starých ľudí, je to bežné, treba na tom vedome pracovať). Ale tie oči s tými veľkými zrenicami to je už fakt na zamyslenie - bolo prítmie v miestnosti?
Ty chodíš na výšku? Neverím. Podľa pravopisu tak maximálne do osobitnej školy.
@a0 aj ja a neboli na konci drogy? Ani ako dealer? To tu uz nikto nic negarantuje. Inak na druhej strane, aj cele toto tu, je pisane akokeby bol niekto na drogach.
@billy_jean plus tie rozšírené zreničky a nejasné správanie k tomu smerujú
Ty chodíš na výšku? Neverím. Podľa pravopisu tak maximálne do osobitnej školy.
@marci9 tak zase si vezmi úroveň niektorých VŠ na Slovensku
@billy_jean plus tie rozšírené zreničky a nejasné správanie k tomu smerujú
@anonym_3b867b aj to, že chodil stále na wc a bol napatý. A oči ako vyhúkaná sova 🙂

Ja som jeleň z toho celého, nepochopila som,čo sa teda stalo na tom stretku,z čoho bol on napätý? (Aké sú to sovie oči,preboha?)Čoho si ty zľakla,že mu nemáš čo ponúknuť, prečo? Čo pokašľal? Prečo si na neho vystrelila,že prr ľútosť? V čom sa povysoval?🤔O čom ste sa vlastne bavili? A aké ochranárske správanie?
Prepáč,ale mne prídete divní obaja... jednoducho ste "nesadli"čo ešte chces riešiť?