Ako sa vyrovnať s neopätovanými city?
Začala som sa asi pred pol rokom baviť s jedným kamarátom. Zo začiatku to bolo čisté kamarátstvo, ale postupne to u mňa prerástlo do niečoho viac. Som priamy človek a nedokážem chodiť okolo horúcej kaše, tak som mu to povedala. Mala som pocit, že medzi nami je chémia, a keďže spomínal, že by si rád niekoho našiel, chcela som byť úprimná. Lenže tá chémia bola asi iba z mojej strany. Povedal mi, že to necíti tak ako ja. O pár dní sa mi ešte pokúšal ozvať, no ja som mu napísala, že sme to už uzavreli a nechcem v tom pokračovať. Občas premýšľam, či neľutujem, že som sa mu priznala. Keby som to neurobila, mám dnes pri sebe dobrého kamaráta. Ale zároveň viem, že keby si neskôr niekoho našiel, veľmi by ma to bolelo. A hlavne jeho city by sa nezmenili ani časom, a to ma mrzí najviac. Potrebovala som sa vyrozprávať, alebo možno len dostať radu, ako zamestnať hlavu, aby som na neho stále nemyslela. Býva ďaleko, takže ho pravdepodobne už ani neuvidím.
ak je pravda čo píšeš, tak nerozumiem, prečo si mu neodpovedala, keď sa pokúšal ozvať, kamarátmi ste mohli byť aj ďalej, aj keď si mu povedala, že by si si s ním vedela predstaviť aj partnerský vzťah... takých priateľských vzťahov, ktoré by mohli byť aj partnerskými môže byť u hockoho hockoľko....
Ja som spoznala jedneho muza, bola medzi nami taka neskutocna chemia to som nikdy s nikym v zivote nezazila. Ale nebolo z toho nic, ale 2 roky sme sa stretavali
Zažila som podobné. Tiež som ukončila kontakt, po čase sa mi ozval a dnes už oslavujeme 5te výročie a máme spolu dieťa 🙂 keď ti volal, mohla si sa s ním ešte stretnúť a buď to úplne uzavrieť alebo si to vydiskutovať. Možno by som mu skúsila napísať. Veď možno aj on popremýšľal......
@anonym_autor spravne. Dobre rozhodnutie.
Ak by mal záujem o viac, tak by po tebe vyštartoval už oveľa skôr a nie až potom ako si sa mu priznala. Ale ak si časom uvedomí, že okrem teba nemá iné možnosti, tak určite sa ozve.
A ako dlho trvalo to priateľstvo?
@anonym_autor ani dobre kamaratstva, nieto viacrocne priatelstva by sme nemali len tak hadzat za hlavu (ako tu niektori/mnohi radia). V tomto digitalnom socialno-sietovom svete postupne osamotievame a bude sa to zhorsovat...

@anonym_autor ja som bol presne tak isto na tom asi mesiac a pol dozadu a tiež sa kontakt po tom skončil. Ty by si stále myslela na to, či by tam nemohlo byť niečo viac a trápilo ťa to. Teraz sa môžeš zamerať na niekoho nového, kde to môže byť opätované.