Ako sa vyrovnať s opakovaným sklamaním vo vzťahu?
Ahojte baby. Mám otázku na vás že čo mám napísať chlapcovi ktorý ma 30 rokov a dvakrát ma sklamal
Vyzeralo to medzi nami tak že budeme spolu ale potom sa zamlčal bez toho aby som vedela prečo na 1tyzden…Po týždni sa ozval a komunikovali sme do dneska pohode…Dnes sa stala taká vec že som bola Košiciach u sestri pretože môj synovec ma dneska jeden rok tak sme šli na rodinný obed a malému odovzdať darcek…Chlapec mi volal že mám prísť za ním na chatu hovorím že teda okj tak pôjdeme skôr od sestri keďže máme 3,5 hodiny cesty do Zvolena…Poslal mi adresu a celú cestu sa pýtal kde som…posielala som mu ze ešte dve hodiny,hodina.
A keď som mu napísala že ze posledných 27 km a som u teba tak mi napísal že fu.. nebude dobre keď prídeš
Pýtam sa prečo a opakovane že to nebude dobre.
Nahneval ma tak som mu napísala že okj vies čo nikdy ma nevolaj že mám niekde ísť keď ja som potom zas za sprostu naivnu a zbytočne ma blaznis😏.Druhy krát som mu naletela zbytočne.
Rozplakala som sa lebo som zas naletela😒
Môžte mi napísať že čo mu mám napísať ešte aby pochopil že proste ja nie som hlúpa a nechcem aby takéto veci robil. Dakujem vopred🙂
@jaskolka zablokovala som ho…Len viem že ho znovu odblokujem😏
Najlepšie by bolo keby on zablokuje mňa
A asi takú radosť mi nespraví
@johanahorvathova čo? Jak odblokuješ? To nemáš žiadnu sebaúctu? Tam ho nechaj bloknuteho a kašli na neho..
@johanahorvathova tak 30 rocny je v prvom rade uz chlap, ziadny chlapec. A toto je evidentne nejaky vadny kus.
Ty mas kolko rokov prosim ta, ked si nevazis samu seba??
30 ročný....chlapec? 😀 koľko máš rokov prosím ťa🙏
Poslala by som ho do prdele
@johanahorvathova už ste sa vy dvaja vobec videli? Že vzťah... 🤦🏻♀️
Kusok pod tebou píše podobný zoufalec, skuste to dat dokopy.
@johanahorvathova co ti sibe? Preco by si ho mala odblokovat? Plesni si po paprciach, ked to budes chciet urobit. Cisty idiot toto
Na chate medzitym zbail inu babu. Alebo sa opil.
Kasli nan, toto a i nie je, a ani nebude vztah
Bud ma vztah a teba natahuje, lebo mu to masti ego, ze daka po nom ide cela diva ako hus po salate. Hned sa mu lepsue frajerke papuluje, ked si je vedomy, ze luskne a dalsia za nim dofrci.
Alebo je to taky impulzivny typ, co vie, ze ma nieco dohodnute, ale zrazu sa schyti, ma prudky napad, pozve niekoho dalsieho, a potom rozmysla, co s tou prvou.
A takto nespolahlivo funguje stale.
Mam taku kamosku, co takto funguje. Jej casy su velmi orientacne. Na stretnutia s nou mam vzdy aj plan B.
Alebo je tupec, co sa rad hra na Cassanovu, kym nejde do tuheho. Potom cuvne.
Kym budes jeho odblokovavat a tahat s nim dookola tuto istu pesnicku (a potom revat, ze ta zas obabral), tak ti utecie lepsi, s ktorym si sa mohla zoznamit. Ale nezoznamila, lebo si travila cas rozmyslanim nad tymto vadnym kusom.
Btw. Keby som ja mala take problemy so sebavedomim, ake mas ty, tak ja by som na tu chatu proste i tak dosla. Pozriet sa co je “fu, nie dobre”.
Aby som dostala virtualnu facku nazivo, ako sa so mnou len bavka a zosmiesnuje ma, a ta potreba ho este niekedy odblokovat, aby ma definitivne presla.
Lebo vacsine zien staci sa rozhodnut a uz chlapa neodblokuju.
Ty pises, ze vies, ze mu zas neodolas. Takze ty tu facku potrebujes pocitit. Nielen o nej tusit.
@johanahorvathova mám pocit že dnešní 30ročni chlapi su len nevyzrete deti, ktorí žijú stále u rodičov a žiadna zodpovednosť, nič
@sante81 Ženy v sprostosti vôbec nezaostávajú. Aký intelekt má asi táto, ktorá ide na zavolanie cez pol Slovenska za neznámym chlapom ako pes? Veď tá nemá zodpovednosť ani sama voči sebe. A ešte chce ubezpečiť, že ona nie je hlúpa.
@veronikaszabova ja som chcela od vás radu.
nie súdenie
@barka1 Ano videli😀Nechápem čo je toto za otázku
@heleninamama na zavolanie?😆
Tak či tak sme museli ísť domov z košíc do Zvolenú😄
@moonlight1210 musím sa nájsť zábavku aby ma to neiritovalo
@johanahorvathova vykasli sa na neho, je to idiot
@johanahorvathova ty máš koľko rokov keď 30 ročného chlapa nazývaš chlapec? Zabával sa, zbalil inú, len mu lichotilo ako za ním bežíš, to je jedno ktorá možnosť. Nie si na gumičke pošli ho do prdele a nech sa ozve keď vyrastie.
@johanahorvathova sudi ta tu niekto? Ved to je pravda - kde mas sebauctu, ked on piskne a ty utekas? Nie raz, nie 2x, ale viackrat...
@johanahorvathova tak mas ponaucenie aby si za ziadnym chlapom neutekala, lebo chlap ma utekat za zenou a nie zena za muzom. Zablokuj ho a zabudni na neho, bola by skoda aby si taky mlady vek premarnila s tym chlapcom.

@johanahorvathova už mu nepíš nič, nepíš mu už vôbec,pre istotu si ho aj zablokuj