Ako sa vyrovnať s pocitmi neistoty vo vzťahu?
Ahojte , zijem s partnerom 7 rokov. Presli sme si vselicim, vzdy sme to nejako ustali. Je to dobry clovek, nemozem povedat ze by mi vyslovene ublizoval, ale citim sa pri nom poslednu dobu nestastna. Odkedy ma novu pracu a nove zaluby, zije viac menej iba pre to. Netvrdim ze sa mi uplne nevenuje, ale asi nie tak ako by som chcela. No zaroven uznavam, pristahovala som sa za nim do cudzieho mesta, nepodarilo sa mi tu nadviazat ziadne kamaratstva( to mi aj neustale vycita) mna to trapi, ale este viac ked to zacne vytahovat.
Kamaratky by som privitala, ale ovela viac tuzim po rodine, o chvilu mam 30, mam PCOS takze s tym spojene problemy s pripadnym otehotnenim, on to berie tak, ze ked bude tak bude, ale nikam sa neponahla.Jednoducho on tu napln zivota ma. Neviem ci ma este ma rad, alebo je len zvyknuty na full servis odo mna( upratane, navarene, ja kazdy den upravena).
Dost ma tazi, aj jeho naklonost k istemu typu zien, jedna taka s nim pracuje, sem tam ju spomenie napr. minule sa s nim rozdelila o jedlo. Trpnem ci z ich pracovneho vztahu bude nieco viac, nechcem byt ziarliva stihacka, nevypytujem sa, , nevyzvedam..Neviem ako z toho celeho, ci je to iba moja nevdacnost. Aj ja mam svoje muchy, som urazliva, vybusna ale snazim sa kontrolovat. O mojich pocitoch sa nerad rozprava, vzdy mi vycita, ze prehanam, ze on ma lubi a ja som negativista. Nemam kam od neho odist, desi ma predstava noveho zaciatku bez nicoho.
Toto je moj krik do tmy, neviem ci chcem radu, poucenie , alebo to len potrebujem zo seba dostat von.
Je čas zdvihnúť kotvy, nemáš moc na čo čakať.
@kika738 hmm vieš sa z niečoho tešiť vo vašom vzťahu? Ty pracuješ?... Ako on berie váš vzťah? Ty vážne a neveríš si vo vzťahu....
Skús zajtra byť milá, usmiata, objednaj jedlo, choďte do kina, welnes..... dokážeš to? Vzťah treba pestovať, ty potrebuješ aj nejaký koníček, záľubu...
Prihlás sa na cvičenie, do kurzu...
Si iniciatívna vi vzťahu, vieš ho prekvapiť?
@laurita285 preco hned tak radikalne? co tak to navrhnut jej, aby na svojho partnera ohladne dietata trochu pritlacila? .... ja som to mal obdobne - pockal by som s detmi kludne dalsich 5 rokov, zena na mna pritlacila, ja som neochotne suhlasil a teraz by som rozhodne nemenil 🙂 to ze som bol vahavy ohladne deti, to ma nejak doskvalifikuje? robi to zo mna menej kvalitneho a perspektivneho partnera?
@kika738 stačí už len to ze si nešťastná a nemáš z toho dobrý pocit to je znamenie a intuícia ti vraví, aby si odišla z toho vzťahu. Je to smutné riešenie ale asi to najlepšie. No to je môj pocit konečne rozhodnutie je na tebe .Držím palce a prajem veľa šťastia.
@zelenina1 z teba nie, ale plný kôň je podobných nešťastných príbehov kedy žena chcela, pritlačila a chlap sa nezmenil, netešil, od rodiny utekal, žije ako za slobodna, bez zodpovednosti.... to ozaj nie je dobré riešenie 😉 ty si skôr výnimka, nie pravidlo. práveže tá rada bola dobrá, treba zísť z kratšej cesty ako slobodná a bezdetná
@kika738 myslím že časom s kolegyňou niečo bude už keď ju začína spomínať ešte aby nehovoril v čom je lepsia atd
Mám pocit, že jeho ani tak veľmi nezaujíma čo chceš Ty. On vie ako to máš Ty s dieťaťom? Nespomínala si žiadny spoločný čas a spoločné záujmy. Nemôže čakať, že Ty si na novom mieste nájdeš kamošku len tak. Však v dnešnej dobe je to ťažké aj na mieste, kde každého poznáš. Nie na novom mieste. Skúsil Ťa on s niekým zoznámiť?
@zelenina1 hej, si kus debila ale to je na inú diskusiu :D
Sprav si s ním dieťa a budeš trpieť ešte viac. On kamoši, koníčky a ty sama s deckom, k tomu domácnosť a všetko. Keď budeš chcieť niekam ísť,povie to, že si na materskej a máš sa starať, on ti pri dieťati sedieť nebude. Takých príbehov je plný modrykoník. Dieťa váš vzťah nevylepší, dieťa znásobí problémy, ktoré máte a to ešte len budeš kukať, čo to máš pri sebe za somára.
@laurita285 hej... mal som 28, zena tiez 28..... Chcel som pockat tak do 33 🙂 Som kus debila, pretoze som chcel este chvilu pockat? Hej, ohladne planovania deti muz nema pravo na nazor, pretoze v opacnom pripade je to debil 🙂
@zelenina1 si kus vzťahovačného debila :D

To s tym dietatom bude problem. Ty nebudes naozaj stastna bez a on nebude naozaj stastny s. To ze ti teraz rozprava nejake kecy co teba ukludniju je dobre natrenovana fraska. Jemu to takto vyhovuje a keby ste mali dieta tak on pride o ovela viac ako tym ziska a bude zarobene na celozivotny marazmus. Bud dieta nebude alebo ho musis mat s inym