Ako sa vyrovnať s pocitom, že vás ľudia nemajú radi?
Sú dni keď mi to je jedno ale sú aj také ťažšie dni .
Môžem si možno sama za to s mojou povahou ale aj ja mám city. A je mi to aj trápne keďže pár ľudí mám na Facebooku a v realite keď ich stretnem tak akoby sme sa nepoznali.
Čo sú to len sledovatelia?
ludia niekedy nevedia nieco ocenit 🙂 a niektori sme tak specialni, ze proste nie sme pre kazdeho 😀 .. hlavne neprijimaj to, ze si za to mozes sama a ze keby si mala lepsiu povahu, tak by ta mali viac radi.. naopak, prijmi tu svoju povahu, ze si dobra taka, aka si, taka mas byt - maj sa rada sama v prvom rade.. a potom si dokazes vsimnut aj, ze ta ma rad niekto iny.. mozno nebudes typ 'popularneho' cloveka, co ma sto kamaratov, ale taki nie sme vsetci.. ani nemame byt..
@januska12323 lebo na fb musíš mať aspoň 200 priateľov 🤦😃😃 ja tam mám 40 ľudí a to sú ľudia, na ktorých sa môžem obrátiť.
Autorka: keď si uvedomuješ svoje chyby, tak si na dobrej ceste. Nevyhľadávaj silou mocou kamarátov. Tí praví ti vojdú do cesty.
V zivote niekedy staci len jeden jediny priatel, ale musi byt ten s velkym "P", alebo sa zalubit do seba, to je laska na cely zivot. FB je urcite len strata casu.
@markaterka tak ako aj ja tam mám ľudí, ktorých pomaly nepoznám ale nevadí mi to, aspoň viem či žijú 😁
Celý život sa snažím prijať 🙈raz to ide raz nie no
to nevadi.. kazdy to tak mame, ze raz nam nieco ide a inokedy sa nam zda, ze je vsetko naprd.. aj to je sucastou sebalasky, nebyt na seba prisny a nekritizovat sa, ked mi nieco nejde.. bud k sebe laskava a povedz si, ze to nevadi 🙂 .. vsetko naprd raz prejde, netreba to niekedy ani riesit
Kašli na ľudí a ži si svoj život, aspoň máš pokoj od všetkých. Mne to tak vyhovuje
to je bezna vec a hlavne dolezite je co je v realite a nie na fb. Nemozes podla toho posudzovat kdo ta ma v zivote rad. Ale tiez si tak kolkokrat pripadam takze chapem..
FB nerieš,podľa toho nemôžeš brať vážne kvalitu vzťahov.Ja ludi nevyhľadávam vedome a s tými pár čo si vyhovujeme,mi stačí kontakt raz za pol roka.Kto ma nemá rád,je jeho problém,nie moj a takého človeka k životu nepotrebujes.Ked si uvedomujes,že je to aj tvojou povahou,snaž sa trochu okresať to čo mysliš,že ľuďom vadí.Ak je to teda nejaká fakt nepríjemná vlastnosť.

A načo ich máš potom na FB a vieš ,že FB nieje život