icon

Ako sa vyrovnať s posmechom a očierňovaním?

12. máj 2024

Ahojte,všetciáme svoje chyby,viem..Len už mám toho dosť.Ľudia sa vedia druhým za chrbtom posmievať,vysmievať sa,očierňovať,aj keď vedia,resp.majú dosť info na to,aby sa dovtipili,že daný človek,robí,čo vie a snaží sa..No..môj problém je,že sa nad to ťažko povznasam...takí ľudia sú u mňa v rebríčku potom na chvoste a je to cítiť aj z môjho správania.Asi vidím čierno bielo,alebo čo,ale toto vysmievanie nestrpim u nikoho,nech sa jedná o kohokoľvek.Ak nemáte radu,aspoň výlev,lebo dlhšie si to všímam a trápi ma to...

chelgi
12. máj 2024

A preco je potrebne to vobec strpiet? Ak sa mi raz niekto vysmieva za chrbtom, ociernuje ma tak asi mi to kamarat nebude a nemam sa s tym clovekom ani dovod bavit.

amonet
12. máj 2024

nuz, ja som sa v zivote naucila ze v nom nepotrebujem kazdeho, a ani ludi tvoriacich negativitu, zaroven ak ma niekto za chrbtom ohovara je presne tam kde ma byt.

rozculena
Autor odpoveď zmazal
daniela2202
12. máj 2024

Chce to čas.... veľa času...predpokladám, že máš cca 20r.

autor
12. máj 2024

Ďakujem za reakcie na môj výlev...zároveň mi príde,že je takehoyo chovania veľa,no to úzke iná kapitola...riešim,ako sám stavať k tomu.Vase názory mi budú inšpiráciou,vdaka

autor
12. máj 2024

to už je iná kapitola*. takéhoto chovania*