Ako sa vyrovnať s prerušením kontaktu s kamarátkou?
Pár mesiacov dozadu som spoznal jednu osobu, videli sme sa 3-krat a dennodenne písali. Po väčšine to bolo super, stále bolo o čom písať a stále bavila komunikácia, spoznávali sme sa. Asi obaja sme začali rozmýšľať ako ďalej, ona sa ešte necíti na vzťah a tak skoro by nechcela a ja ešte tiež nie ale ona si myslí o mne opak. Sme to začali keď sme písali a ja som jej povedal, že chcem s ňou si zavolať a porozprávať sa, povedať ako to vnímam ja a chcel som to radšej rozprávať ako len písať, príde mi to osobnejšie. Ale ona si ma blokla a ani na sms už nereagovala. Len rozmýšľam ako tak mohla ukončiť kontakt. Som dúfal, že ju viac spoznám a uvidím či z toho bude niečo, nie vždy to musí byť len vzťah, môže byť aj blízka osoba. Ja viem, že niekto napíše, že spoznám niekoho iného atď ale keď je to čerstvé tak to tak nedáva zmysel. Potreboval som to niekomu napísať.
@anonym_autor ocividne to citila uplne inak, len ti to nechcela povedat (napisat) otvorene. Dufala, ze po tom, ako ta zaradila do kamaratskej zony, to vzdas a bude mat pokoj, ale nestalo sa. Ale uznavam, ze je to zbabele zbavit sa niekoho takymto sposobom.
Príde mi to, že si moc tlačil na pílu s tým telefonovaním. NA ČO? Ja by som to vnímala, že na mňa tlačíš. Tiež by som asi cúvla. Nenávidím telefonovať, vrcholne ma to obťažuje.
@luciaruz tiež nerád volám ale lepšie sa mi vysvetli ako to ja celé vnímam keď jej to môžem povedať a nie iba napísať, ukončiť kontakt bez nejakého slová keď sa nestalo nič zle mi príde také "detské"
@anonym_autor ocividne to citila uplne inak, len ti to nechcela povedat (napisat) otvorene. Dufala, ze po tom, ako ta zaradila do kamaratskej zony, to vzdas a bude mat pokoj, ale nestalo sa. Ale uznavam, ze je to zbabele zbavit sa niekoho takymto sposobom.
@sissy27 tak ona sa mi vyjadrila, že jej trvá dlhšie, kým sa niekomu otvorí kvôli niektorým veciam z minulosti a to jej verím, že bola úprimná a ja som tiež nechcel tak skoro vzťah ale nejaký potenciál som tam videl, preto má to zasiahlo
@luciaruz tiež nerád volám ale lepšie sa mi vysvetli ako to ja celé vnímam keď jej to môžem povedať a nie iba napísať, ukončiť kontakt bez nejakého slová keď sa nestalo nič zle mi príde také "detské"
@anonym_autor Obaja ste divni. Len tak ta neblokla,len ty sa zrejme nevidis a mas pocit,ze si nic neurobil.
Ty si sa chcel spoznávať s možnosťou, že z toho niečo bude, ona už vedela, že z toho nič nebude a zrejme nemala záujem ani o blízkeho kamaráta… nevieme aká tam bola celá komunikácia, len tak niekoho ghostnúť je blbé, vysvetliť to s rozlúčiť sa mohla… ale je to ako to je, musíš to len prijať ako fakt… boli ste vo fáze zoznamovania, videli ste sa párkrát, verím že to prebolí rýchlo… lepšie skôr ako neskôr, ty by si bol len viac a viac namotaný a bolo by to horšie
Ty si sa chcel spoznávať s možnosťou, že z toho niečo bude, ona už vedela, že z toho nič nebude a zrejme nemala záujem ani o blízkeho kamaráta… nevieme aká tam bola celá komunikácia, len tak niekoho ghostnúť je blbé, vysvetliť to s rozlúčiť sa mohla… ale je to ako to je, musíš to len prijať ako fakt… boli ste vo fáze zoznamovania, videli ste sa párkrát, verím že to prebolí rýchlo… lepšie skôr ako neskôr, ty by si bol len viac a viac namotaný a bolo by to horšie
@lindous ešte aj písala, že si zavoláme ďalší deň, chvíľu sme písali, napísali dobrú noc a ráno som bol bloknuty a úprimne, nič zle som ani nenapísal, preto som z toho stále mimo a vzhľadom na trochu moju introvertnu povahu a po každej stránke bola ideálna ma to dosť mrzí keď sme sa ani nemohli porozprávat, ešteže je víkend a ten najväčší smútok snáď rýchlo prejde
Vyzerá to tak, že možno z niečoho čo si napísal alebo z toho, že si chcel volať, nadobudla dojem, že časom by si chcel vzťah alebo už samotná možnosť volať sa jej spája s vážnejším záujmom. My do druhého človeka nevidíme, ale očividne ťa vyhodnotila, že si ťa nechce pripustiť bližšie ani kamarátsky. Ona ti povedala že v dlhodobom horizonte vzťah nechce a z teba musela cítiť že časom by si chcel viac. Škoda že si jej vtedy nenapísal, že vzťah nechceš, ale bližšie by si to vysvetlil telefonicky. Zablokovanie je síce detské, ale nič sa nedá robiť, musíš sa s tým zmieriť.
Vyzerá to tak, že možno z niečoho čo si napísal alebo z toho, že si chcel volať, nadobudla dojem, že časom by si chcel vzťah alebo už samotná možnosť volať sa jej spája s vážnejším záujmom. My do druhého človeka nevidíme, ale očividne ťa vyhodnotila, že si ťa nechce pripustiť bližšie ani kamarátsky. Ona ti povedala že v dlhodobom horizonte vzťah nechce a z teba musela cítiť že časom by si chcel viac. Škoda že si jej vtedy nenapísal, že vzťah nechceš, ale bližšie by si to vysvetlil telefonicky. Zablokovanie je síce detské, ale nič sa nedá robiť, musíš sa s tým zmieriť.
@sonniiaa možno bola chyba trochu tlačiť, aby sme sa porozprávali cez telefón ale za tým si stojím aj keď som ju stratil, lebo ako som uviedol, napísať svoj postoj, povedať že si zavoláme a cez noc si ma bloknut je také zvláštne tak či tak ....jasné že sa s tým zmieriť, nič sa nedá robiť, len veľmi som si s ňou rozumel, nejaký čas to bude mrzieť
kašli na ňu príde dalšia, to je dnesny svet, svet plný egoistov co ti budu vraviet ze tlacis na pílu, nabuduce radsej zenu pozvi na kolac a tam hned uvidis ci nieco z toho bude, 5 min nazivo je viac ako 2r pisania
Po pár dňoch sa mi ozvala, dokonca sme si zavolali, ospravedlňovala sa mi že kvôli niektorých veciam v minulosti, čo mi aj povedala, sa takto správa ....ostanem s ňou v kontakte ale už sa nebudem "viazať" ak bude chcieť, tak to ukáže ona
Po pár dňoch sa mi ozvala, dokonca sme si zavolali, ospravedlňovala sa mi že kvôli niektorých veciam v minulosti, čo mi aj povedala, sa takto správa ....ostanem s ňou v kontakte ale už sa nebudem "viazať" ak bude chcieť, tak to ukáže ona
@anonym_autor presne tak, nechaj na ňu, ako sa to bude vyvíjať. Zrejme sa veľmi sklamala a ešte to všetko nespracovala. Možno potrebuje ešte celý rok. Ale ak jej budeš fajnmarátom a nijak na ňu netlačiť, môžeš v nej vzbudiť dôveru a možno bude časom viac 🙂 Ale neočakávaj to, je to len jedna z možností
@anonym_autor presne tak, nechaj na ňu, ako sa to bude vyvíjať. Zrejme sa veľmi sklamala a ešte to všetko nespracovala. Možno potrebuje ešte celý rok. Ale ak jej budeš fajnmarátom a nijak na ňu netlačiť, môžeš v nej vzbudiť dôveru a možno bude časom viac 🙂 Ale neočakávaj to, je to len jedna z možností
@sonniiaa *fajn kamarátom
@anonym_autor dokážeš sa úprimne neviazať? Alebo stále budeš dúfať v niečo viac? Snažiť sa aj keď možno iba podvedome… skús si odpovedať úplne úprimne… lebo neviem ak máš byt neustále v očakávaní, že možno raz niečo, tak ten kontakt nebude robiť dobre ani jednej strane

Príde mi to, že si moc tlačil na pílu s tým telefonovaním. NA ČO? Ja by som to vnímala, že na mňa tlačíš. Tiež by som asi cúvla. Nenávidím telefonovať, vrcholne ma to obťažuje.