Ako sa vyrovnať s prvým rozchodom vo veku 21 rokov?
Ahojte žienky..
Potrebujem sa vyrozprávať, kamarátiek moc nemám, nemám sa už komu🥺
Mám 21 a mám za sebou prvý rozchod, boli sme spolu skoro 4 roky. Už dlhsiu dobu to nebolo ideálne a viackrát sme sa rozišli a dali opäť dokopy. Lubila som ho, ale vedela som že to nie je ideálne a že nechcem aby sa môj partner takto spraval. Avšak bála som sa samoty a bojim sa že si už nikoho nenajdem.
Už počas vzťahu môjmu priateľovi vypisovala jedna baba, volala ho ku sebe domov a podobne, veľmi dobre vedela že má frajerku. On odpísal a správy si vymazal. Ja som na to samozrejme prišla. Povedal však že o nič nejde že si len písali.
Naposledy keď sme sa rozisli, boli sme od seba asi 3 tyzdne a opäť sa stretli, tak mi povedal že spolu trávili čas a že sa s ňou vyspal.
Ja krava som ho vtedy zobrala naspäť😭 vydržalo nam to asi 3 tyzdne, 3 tyzdne kedy sme sa vkuse hádali pretože ona mu stále vypisovala a vyvolávala po nociach a vždy keď ho v meste niekde stretla tak prišla za ním (keď som ho prosila aby si ju zablokoval tak mi povedal že to robiť nebude lebo je to detinské 🙂)
Posledný tyzden bol priateľ zrazu odmeraný a ja uz som vedela ktorá bije. Cely čas si spolu písali, klamal mi ze nie sú v kontakte.
A tak sme sa rozišli, lebo vraj si zaslúžil lepšieho, ze on je debil a ze sa kvôli nemu len trápim… a podobné reči.
Rozisli sme sa vo stvrtok, a v sobotu uz boli spolu vonku🙂.
Ako ďalej? Nedokážem sa s tým zmieriť, nedokážem to pochopiť ze mi toto spravil a ze je naozaj taký chuj😭 nechspem prečo sa somnou chcel dávať zase dokopy keď teraz trávi čas zase s ňou a ja akoby som preňho nikdy nič neznamenala.
Ozývať sa mu uz isto nebudem, ale neviem sa s tým absolutne zmieriť.
Poraďte čo ďalej, pripadne svoje skúsenosti, rada si všetko prečítam♥️
Že bojíš sa, že si nikoho nenájdeš? Dievča, máš 21 rokov, celý život pred sebou...určite ešte stretneš niekoľko debilov, lebo takých behá veľa po svete...ale verím, že stretneš aj toho pravého...takže nezúfaj, buď rada, že si sa ho zbavila...
Posielam objatie, prvý rozchod bolí aj keď vieš, že bol debil. Máš jedno veľké šťastie, že ste zatiaľ nemali spoločné deti, bývanie ani majetky. Poplač si a život ide ďalej.
@sasinka1268 Odpovedala by som ti "zvykaj si" ale nechcem byť zlá...ja len,že som sa našla v tom čo si napísala...presne v 21 prvý rozchod, boli sme spolu od prvého ročníka na strednej...podvádzal ma, prišla som mu na dve , odpustila ale zároveň už chrobák v hlave zostal a tým pádom som striehla a veru prišla som aj na ďalšiu a potom nasledoval ten rozchod. Neľutujem...načo by mi bol chuj ktorý ma podvádza kade tade? Je to dobrá škola do života...už ťa chlap tak ľahko neoklame....a ver bol by ti na nič. Príde niekto iný...nečakaj , že hneď...ja som si ďalšieho našla o dva roky na to...ale tie dva roky sama boli skvelé...pretože len ked vieš fungovať sama so sebou a mať sa rada, len vtedy vieš mať aj vzťah. Takže netlač na pílu...a jeho zablokovať, nekukať jeho profil ani nič...k ničomu to nie je len to jatrí rany. Držím palce
Otoc si to a hovor si, ze ako dobre, ze si sa toho debila zbavila. Mozes byt len rada, ze ta uz nebude viac nicit ten vztah v ktorom ste neboli stastni ani jeden. Teraz je to cerstve, ale prejde to. Snaz sa mu vyhybat ako sa da, ziadne spravy, nesledovat jeho aktivity. Ty sa teraz mozes venovat len sebe, nemusis sa prisposobovat nikomu a uzivat si slobodu. Ten pravy sa este najde.
@sasinka1268 mame ti. Gratulovat alebo co
@sasinka1268 Nuz tuto zimu ti asi bude sánky tahat uz iny junak. Ale nesmut, mozno zistis, ze ta nauci aj korculovat.
@sasinka1268 no takto, keď sa už rozídeš a dôvod tam pretrváva, teda to, že on nie je schopný poslať nemajú babu do prdele čo tam ani medzi vami nemá čo hľadať, tak sa nedávam xkrat potom znova dokopy. Spravil si z teba handru a to riadnu. Tebe zostali oči pre plač a on už je dávno namotaný na tu s ktorou ta podvádzal. A že mu hanba nebola 🙂, človeku sa už pozastavuje rozum nad tým, alebo aspoň mne. Toto sa presne mne stalo. Zmieriš sa s tým postupne, ale myslím, že jeho chovanie ta k tomu donúti, lebo je to doslova kokot vychcany bez výchovy. Posielam objatie, zablokuje ho a daj si od neho pokoj.
@sasinka1268 prva životna skusenosť so zlomenym srdcom. Poriadne sa vyplač, zamestnaj hlavu niečim čo Ťa bavi. A hlavne si skus tak rozumovo vysvetliť, ze ked je chalan chuj (ako si ho spravne pomenovala, resp.nevyzrety ešte) tak podla toho si aj našiel taku babu k sebe (čo ho uháňa). Čas vylieči aj toto. Neboj.
Dievca zlaté kvôli jednému kolíku slnko nesvieti 😉Takých ešte bude, neboj,budeš si mať z čoho vyberať 😘
Podviedol ta, zostal s ňou v kontakte, tam nie je koniec. Obidve sa snažíte o debila. Ona drista ako si zaslúži lepšieho, ale keď sa vráti asi ho zoberie späť, ty si ho tiež zobrala. Chcela si aby dal prednosť tebe? Ale tak to malo byt cely čas a potom by nebola nevera. Škoda reči, ale najlepšie spravíš ak mu nedáš šancu a potom aj tu druhu omrzí keď už nemá nad kým vyhrať
@sasinka1268 Ale no tak damy. 20 rocny chalan je este dieta vo vyvine. Nenazyvajte ho hned debilom. Jeho mentalna uroven bude niekde na urovni16-17 rocnej baby. Dajte mu priestor na chyby 🙂. Ved, kedy ich ma robit, ked nie v tomto krasnom veku?
@zelenina1 no má 22, podľa mna to už je dostatočný vek na to aby vedel co sa má a co sa nemá

dievca zlate, hlavu hore 🙂 snad nebudes lutovat, ze nebudes mat po svojom boku takeho nevyzreteho uboziaka. jasne, chapem, je to prvy rozchod/prva laska, to boli, ale treba tomu len cas 🙂 presli sme si tym vsetci. zamestnaj si hlavu, maj svoje konicky, venuj sa sebe a casom ta to prejde 🙂 drzim palce, nech sa cez to co najskor dostanes 🙂 ❤