icon

Ako sa vyrovnať s rozchodom?

13. sep 2025

ahojte, urcite je tu vela takych tém, ale je to velmi čerstvé, potrebujem sa niekomu otvorit … vztah dva roky skoro, nebol ideálny, nemala som v nom dôveru po tom co ma niekoľko krat sklamal, ale napriek tomu som ho milovala a myslela ze budeme spolu navzdy.. rozchod iniciovaný z mojej strany, lebo som sa citila poslednu dobu uz vela krat nešťastná pri nom … no napriek tomu som teraz zlomená, neviem ako dalej :(

zmrzlinka2021
13. sep 2025

@anonym_autor
Si zlomená z čoho? Z toho že nie si s človekom, ktorému nemôžeš dôverovať a mnohokrat vo vzťahu s ním si nešťastná?

Chýba ti to nenaplnenie vzťahu?

anna777115
13. sep 2025

Ano vela ludí je zavislá jeden na druhom a s láskou, to nemá nič spoločné. Keď odide zo vzťaho osoba na ktorej sme závislý, dostavame abstinenčné priznaky.

anonym_d3e488
13. sep 2025

Akurat prezivam to iste. Po piatich rokoch. Rozchod inicioval on. Lebo som sa nedokazala zmenit na taku aku potreboval. O pol jednej rano. V hneve. Plny vycitok a frustracie. Nakrical, poublizoval mi a zurivo odisiel.
Na jednu stranu chapem ze sa dobre stalo. Nema vyznam byt vo vztahu plnom hadok.
Na druhu stranu mi chyba. Bojim sa ze uz ostanem sama.
Hovorim si vsak ze po kazdej burke vyjde slnko. Snazim sa to nejako prezit. Ale boli to velmi. Vsetky tie vycitky

anonym_4626ea
13. sep 2025

@anonym_autor za klamárom smútiš? Dievča hlavu hore, utrieť slzy a hľadaj takého čo neklame. Musíš chcieť pre seba to najlepšie, bol on to najlepšie? Pochybujem

anonym_e20b38
13. sep 2025

Zameraj sa teraz na seba. A to vo všetkých ohľadoch tvojho života. Makaj na sebe. Rob všetko to, čo si nemohla robiť vo vzťahu.
Toto nepríjemné obdobie ti ľahšie prejde a ty budeš oveľa silnejšia.

sevrin
13. sep 2025

@anonym_autor takže vzťah nebol ideálny, viac krát si sklamala, nemala si dôveru, bola si nešťastná, rozchod si iniciovala ty a napriek tomu si zlomená a nevieš sa s tým vyrovnať. Ten bol prvý, že? To prejde.

amazonka13
13. sep 2025

🌧 Len sa vypíš, pomáha to. Sme tu a počúvame ťa. Je normálne, že sa takto cítiš. Srdce miluje ďalej, aj keď rozum zavelil odchod. Nie si divná, máme to tak mnohé. Chce to vydržať fázu smútku, .. čas a neskôr aj nový partner vyriešia tvoj problém. Zamestnaj sa niečím, aby si nemala čas na snívanie o niekom, koho si poslala preč. Keďže to nebol napĺňajúci vzťah, nevracaj sa späť. TO, ČO MILUJEŠ, JE TVOJA - PREDSTAVA O LÁSKE - nie jeho ("nebol ideálny, nemala som v nom dôveru po tom co ma niekoľko krat sklamal"). Chápeš? Duši je smutno, chce sa vrátiť tam, kde to pozná, kde bolo aspoň občas slnko..., hľadaj niečo, čo by ju potešilo. A neizoluj sa, choď medzi ľudí... 🌞

sova7
13. sep 2025

Moje nervy žena sa zbaví chumaja a miesto aby sa tešila bude smútiť. Dva roky ti kazil on teraz si budeš kaziť zivot ty. Mohla si dopadnúť ako kopa zien co tu píšu príbehy o tom ako sa co to črtalo už na začiatku ale. Môžeš byť len rada že si dostala včas rozum