icon

Ako sa vyrovnať s rozchodom z rozumu?

kristina_1
1. júl 2024

Ahojte
prechadza si niekto niecim podobnym? Pred tyzdnom som po 4,5r povedala svojej polovicke, ze pri nom nie som stastna. Lubim ho, ale neda mi dychat. Neviem sa s tym sama vyrovnat, stotožniť,,, neviem co robit. Naozaj to funguje tak ze nefunkcne treba nechat ist a je potrebne si dat cas na uzdravenie a pritiahnut si "zdraveho" partnera? Prelustroval mi telefon ale uplne, viber, whatsup, messenger, galeriu, maily, hovory.... jasne ze nic nenasiel lebo nemal co. Max debaty s kamskami ,,, ja uz ani neviem co je normalne :(
3 roky sme cakali na povolenia, pred mesiacom sa "nam" zacal stavat dom. Obavam sa aj ked to bol moj sen, ze by to bola uz len gula na mojej nohe. Ale ako to vsetko pustit a tvarit sa ze som nic z toho nechcela? Milujuceho muza, rodinu, domcek a spokojny zivot?

Strana
z6
irusa
1. júl 2024

ešte nie ste manželia a už Ti nedôveruje ???? dôvera by mala byť základom

egonsk
1. júl 2024

@kristina_1 teraz je v mode sa rozchadzat pri prvom naznaku problemov, resp. pri kazdej banalite snad. Ano u teba je to trosku vyssi level, lebo prelustrovanim telefonu a soc.sieti ti vazne zasiahol do sukromia, ale odhliadnuc od toho ludia akosi zabudli spolu komunikovat a potom vznikaju rozne taketo nezmyselne, az bizardne situacie, ktore sa napokon takmer zasadne riesia rozchodom.

melanta
1. júl 2024

Ako to všetko opustiť? Tak, že si uvedomíš, že nemáš milujúceho muža. Milujúci muž ti nelustruje mobil a aplikácie. A tak, že si uvedomíš, že ani ti jeho nemiluješ. Nemôžeš milovať niekoho, kto ti toto robí. Lásku si mýliš s tým, že si zvyknutá na vzťah a máš strach ostať sama. Ale nie je povinné ukončiť to. Ženy bežne nemajú sebaúctu a žijú s takýmito mužmi. Ak chceš spokojný život a milujúceho muža, vieš čo treba urobiť. Ak to neurobíš, tak asi to až tak moc nechceš.

kristina_1
autor
1. júl 2024

Nie je priestor mozno aby som vysvetlila celu situaciu. Ja sa vsemozne snazim, aby to bolo fajn, uvolnena atmosfera. Ale vyzaduje odo mna veci a dialo sa to za tie roky postupne, ktore ja uz nevladzem znasat. Je to typ chlapa, ktory musi mat jedlo pod nosom, zena musi v predstihu mat oprate, vyupratovane, bez smietky inak je uz ohen na streche. Stale mi vycita, ze ho malo lubim, malo objimam. Ocakava odo mna ze pride z prace a ja ho budem vitat v neglize,,,, po fin.stranke je to z jeho strany tiez dost mizerne. Stve ho a dava mi vyzrat, ze zarabam viac,,, aj ten dom stavia sa na jeho meno. Jasne ze sme ho spolu navrhli ale ako sa zacalo stavat vyradil ma z toho. Sam vsetko riesil, ale drzi ma kazdy den v tom ze je to nase. Ja som extremne zmatena.

pribinak
1. júl 2024

Radšej rozchod teraz kým nie sú deti.

irusa
1. júl 2024

to nemyslíš vážne toto.... to ako fakt chceš zotrvať v takomto vzťahu ???? pekne s tebou cvičí...veď podľa profilu už máš dosť rokov, aby si vedela zhodnotiť, čo je správne

kristina_1
autor
1. júl 2024

@melanta on si myslel ze niekoho mam. Vlastne ked s anad tym zamyslim co si o mne mysli vlastne? Ze jemu hovorim ze ho lubim a popri nom mam niekoho ineho? Co si o mne vobec mysli? Hrozna ziarlivost, a vobec si neuvedomuje ze som taka smutna a mozno mu tych citov prejavuje menej, lebo neviem po tom ako mi vycita ako robim vsetko zle, sa k nemu spravat ako by sa nic nestalo. Nemam ziadnu uctu sama voci sebe : vkuse mi hovori aky on je uzasny chlap, kolega, kamarat, otec (je rozvedeny a ma 2 deti)
HOvori mi ako pridem o to najlepsie co som v zivote mala, ako sa on o vsetko vie postarat..... je tu niekto kto toto zazil, zaziva?

melanta
1. júl 2024

@kristina_1 čiže žiješ s debilom. To nemyslíš vážne, že si s ním namiesto rozchodu začala stavať dom. Aké máš IQ? Húpací koníček. Prepáč, ale normálna žena takéhoto chmula pošle do prdele. Normálny vzťah funguje tak, že na domácnosti sa podieľajú obaja. U vás to robíš iba ty, lebo proste si handra domáca, ktorú ovláda manipulátor a ty sa manipulovať necháš tými kecami, ako ho stratíš. Ak s ním mieniš zostať, tak v tom prípade ale nemaj nikdy deti. Muž chmulo, žena handra domáca - do takého vzťahu deti netreba.

mk22
1. júl 2024

Aký dôvod mal aby ti prelustroval telefón?
Teraz čítam co si dopísala..
Tak vy nestaviate doma, on si stavia dom.. Veľký rozdiel..
A keď prídu deti, budes smietky zbierať 24/7?lebo ich bude mrte a ešte mnoho iného, čo si o možno nedokáže predstaviť.
Toto je nejaký žiarlivý blb kt si z teba potichu robí sluzku..

kristina_1
autor
1. júl 2024

@melanta nemusis ma urazat, som vysokoskolsky vzdelana zena ktora obchoduje na europskej burze. Ale aj ja mam city. Myslela som ze ma naozaj lubi. Ja som sa rozviedla po 7r manzelstva som zistila ze moj manzel ma 5r frajerku. A ked som si myslela ze budem konecne stastna tak teraz toto. Ja z toho potrebujem len vyjst. Prezit, presmutit, chcela som sa podelit mozno najst pochopenie. Nepotrebujem aby mi niekto nakladal. Neodisla som ihned, snazila som sa aj jemu hovorit nech cerpa pokoj zo mna, stale je len nervozny zo vsetkeho.

minenkak
1. júl 2024

@kristina_1 on ťa len využíva,už si mala byť preč

dota6
1. júl 2024

@kristina_1 nevedela by som takto fungovať. Ani týždeň, nie to dlhodobo. On bude žiť ako kráľ, spokojný (veď vo svojích predstavách je dokonalý) a ty budeš vyčerpaná.
Naozaj radšej sama, ako nešťastná a zúfalá s človekom, ktorý ma diagnózu žiarlivosť. Lustrovať telefón je úbohé.

melanta
1. júl 2024

@kristina_1 ja ťa neurážam. Urážaš sa ty sama. Mať VŠ neznamená, že je človek aj použiteľný do skutočného života. Ale vždy to môžeš zmeniť. Vždy si môžeš uvedomiť, že mu nebudeš doma robiť handru a odídeš. Ak to neurobíš, tak nie, neurážam ťa. Robíš to ty sama sebe. Je potrebné mať myseľ nielen na vysokú školu, ale aj na život. Uvedomiť si, že žiješ s niekým, kto si ťa neváži, využíva a zneužíva ťa. A komu papáš jeho báchorky. Pochopenie a potľapkanie po ramene ti nepomôže. Pomôže ti pozrieť sa pravde do očí a potom urobiť rozhodnutie inteligentnej ženy.

zmrzlinka2021
1. júl 2024

@kristina_1
Pozri, zatial ste sa nevzali a preto je uplne OK zvazit pre a proti a odist zo vztahu, ktory ti nevyhovuje, bez ohladu, ci niekto daný dovod povazuje za zavazny alebo nie.

Mozes niekoho lubit, ked vam to proste nebude klapat, a to je ovela podstatnjsie ako to, co prezivame v nasom vnutri. Pan Boh nam dal rozum prave na to, aby sme si veci vedeli aj analyzovat a predchadzat zbytocnym problemom.

januska12323
1. júl 2024

Ty musíš v prvom rade pochopiť, že takéhoto idiota ti k životu netreba. Áno je to idiot nepíšeš o ňom nič pozitívne len, že nechceš byť zase sama.

7miriam77
1. júl 2024

Preboha, to čo je za exota...buď rada, že nemáte deti. Dom na jeho meno??? Tak aspoň nebudes mať ťahanice. Buzeroval by ťa celý život. A on milostivy pán neupratuje, nevarí, neperie si svoje slipy???

lukbe
1. júl 2024

Ak ešte nie ste manželia,nemáš, o čom premýšľať. Financie do domu vrátiť, rozdelit, predat.. To nie je chlap na normálny zivot.

zmrzlinka2021
1. júl 2024

@egonsk
Ucelom chodenia je spoznat toho druheho a prijat zaver, ci chcem s tym clovekom stravit zvysok zivota alebo nie. Ak mám pochybnosti, je ovela zrelsie odist z takeho vztahu. Vela zien robí tuu chybu, ze veci prehliada, aj vedome, potom sa vydaju, maju 2-3 deti a uz je len vela placu.

oli18
1. júl 2024

Aspon pochop, preco je rozvedny.

kristina_1
autor
1. júl 2024

Vcera mi napisal spravu: Uz vsetko viem, nikdy viac sa mi neozyvaj....
aj smiesno mi je z toho aj do placu. Co vsetko? ved uz prelustroval telefon, tieto hry ma uz nebavia,manipulatroske aby som sa zase citila vinna co on o mne zistil. Jasne ze nemal co.

egonsk
1. júl 2024

@zmrzlinka2021 samozrejme toto nespochybnujem, ale ked niekomu trva 4.5 roka nez sa rozhliadne a rozhodne, tak niekde asi nastala chyba. Zasadne veci si clovek musi vsimnut uz v prvych tyzdnoch az mesiacoch.

zuzka1117
1. júl 2024

Od takého len utekať, nemáš za čím smútiť.

egonsk
1. júl 2024

@kristina_1 Mne ex tiez pri rozchode povedala, ze som jej neverny a hadaj kto bol ten kto nasadil mi parohy? Ona ... a este v ten tyzden uz mala svojho zenateho milacika na kavicke v byte kam sa odstahovala a ani ju netrapilo co si o tom pomyslia deti 😋
Takze zvykne to byt, ze ten kto to krici, ten to sam robi... vzchop sa, ide leto, treba si ho uzit na kupku a nie v slzach.

mk22
1. júl 2024

@kristina_1 tak sa mu neozývaj. Spln to co si želá a posli ho do riti.
Nemáte deti, nemáte spoločne nič.. Úplne najjedn rozchod.

kristina_1
autor
1. júl 2024

@egonsk nemala som vobec skusenost v mojom zivote s takymto typom,,, naozaj dva roky boli krasne, vela sme cestovali, lubili sa aj ked ano s odstupom casu si hovorim ze obcas som bola v pozore. Ale nic co by ma nejako zatazovalo. Posledne 2 roky je to masaker. Opakovane mi hadzal kluce do schranky ze konci. Kupil mi bicykel, zrazu ho vzal, potom mi napisal ze sa mam ozvat ked dospejem a podobne nezmysly. A ja som sa aj neozyvala aj som mu povedala ze staci. Ale on si stale nejako nasiel tu cestu kde ma obcas dostal do debaty,,,,, a doliezol.

tanita007
1. júl 2024

@kristina_1 možno zistil ,že si si tu založila diskusiu 🙂Tak ale aspoň budeš mať pokoj.Časom to prebolí a niekedy je ovela lepšie žiť sám ako s takýmto človekom.Volá sa to sebeláska,nájdi k sebe úctu.A potom ti vesmír pošle človek ktorý bude hoden tvojej osoby.Hlavu hore.😉

lienka.7
1. júl 2024

@kristina_1 to "prelustrovanie" mobilu by bolo to posledné, čo by urobil, tomu ver. Nie si žiadny otrok ani nevolnik. Mimochodom, on ti svoj mobil ukázal?

pochod
1. júl 2024

@kristina_1 ked toto urobí nejaká žena tak jej to väčšina osadenstva tejto stránky odobri. Alebo ak ma nejaká žena pochybnosti o svojom mužovi tak jej to tieto sikulky ktoré sem chodia dokonca radia aby mu tajne vošla do telefónu lebo na to ma "pravo".. No nie.. Nie je to normalne ani prípustné aby ti prelustroval fon. Casom to bude len horšie ked ti uz teraz neverí..

mk22
1. júl 2024

@kristina_1 manipuluje hra sa s tebou, kým sa chytíš, bude to robiť.
Podeľ co mate spoločne a ukončí to.
Véd to je úplný chuj. To koľko ma rokov ze hádže kľúče do schránky?
Raz by hodil a to by bolo posledný.
Zrejme si je tebou istý ze ta vždy spracuje.

kristina_1
autor
1. júl 2024

Dnes mi je smutno len z otho ze ja som v zivote nezazila taku tu pohodu vo vztahu. Nechcem byt sialene zamlovana, chcem v laske pokoj a stabilitu.

Strana
z6