icon

Ako sa vyrovnať s tlakmi od rodiny?

24. aug 2025

Ahojte, mám 25 rokov, momentálne som slobodná a začínam pociťovať tlaky od okolia, hlavne od rodiny a reči typu aby som neostala sama, ako preberám chlapov a že pán dokonalý nikdy nepríde a podobne a celkom ma to začína stresovať. Ja nehľadám dokonalého muža ale takého aby sa mi aspoň troška páčil, aby sme si rozumeli, aby bol pracovitý, nežný, rozhodný, rešpektujúci voči mne a aby nebol sukničkár a lakomý. Momentálne sa o mňa zaujíma náš sused, ktorý mi príde pardon za výraz ale slizký a divný a už sa na mňa od rodiny vrhla kritika, že ani ja niesom kráľovna krásy... Popravde nájsť chlapa ako takého by sa dalo hneď ale s istotou rozchodu do pár mesiacov..

Strana
z2
martinmmartin
24. aug 2025

@anonym_autor A si si ista ze takemu partnerovi mas co ponuknut ty?
Tie kriteria ma nastavene tak kazda cize lovis s obrovskou konkurenciou. Ako sa od ostatnych sudruziek (v dobrom) odlisujes?

autor
24. aug 2025
@martinmmartin

Tie kriteria ma nastavene tak kazda cize lovis s obrovskou konkurenciou. Ako sa od ostatnych sudruziek (v dobrom) odlisujes?

@martinmmartin záleží čo od ženy očakáva on 🙂 ale myslím si, že ako žena mám čo ponúknuť

zabka79
24. aug 2025

@anonym_autor drz sa narokov a nedaj sa odradit...tie co naroky nemaju skoncia zle...radsej sama ako so psychopatom

gribka1
24. aug 2025
@martinmmartin

@martinmmartin Tak, ale ten sused snáď nie😂.

ghost2323
24. aug 2025

@anonym_autor rodina bude mať vždy také reči (je to aj u mňa) ale je to tvoj život, toho suseda nerieš, skôr či neskôr spoznaš niekoho, ským si budeš rozumieť čo niekto takého spozná v skoršom a niekto v neskoršom veku.

refly
24. aug 2025
@martinmmartin

@martinmmartin Autorka povedala že chce milého chlapa, s ktorým si rozumie a ktorý sa nekurví kade-tade. Prečo sa hneď pohnevano pýtaš že čo ponúka ona? Či ti prídu tieto požiadavky tak neuveriteľne nadhodené? Lebo to je absolútne minimum. Či tebe by stačila žena s ktorou si nemáte čo povedať, nepracuje, vôbec ťa nerešpektuje a chodí za každým chlapom, áno? A musíš doložiť že "čo ponúkaš", ak čo i len pomyslíš na niečo viac.

gomak
24. aug 2025

Je to tvoj život, ži ho tak, ako chceš ty a nie ostatní. Máš správne nároky. Nedaj sa odradiť....

mane01
24. aug 2025

@anonym_autor je to otrasne, mas len 25, nie 38…ale to je take typicke slovenske, najskor kedy chlap, potom kedy svadba, potom kedy dieta, potom kedy druhe, potom preco tretie, to je vela, no clovek by sa mohol pokrajat, budu otravovat. Obrn sa, alebo im nieco povedz v zmysle vsetko ma svoj cas, alebo ako viete, ze nejakeho chlapa vobec chcem… lebo pribuzenstvo si vacsinou vzdy nieco najde.

martinmmartin
24. aug 2025
@anonym_autor

@martinmmartin záleží čo od ženy očakáva on 🙂 ale myslím si, že ako žena mám čo ponúknuť

@anonym_autor Ano ale ked chce zastup tvojich konkurentiek to iste musis mat nieco vynimocne

autor
24. aug 2025
@martinmmartin

@anonym_autor Ano ale ked chce zastup tvojich konkurentiek to iste musis mat nieco vynimocne

@martinmmartin take neviem čo sa považuje pre teba za výnimočné, možno to čo ja beriem za úplnú samozrejmosť je pre niekoho nadštandard

simsalabim
24. aug 2025
@martinmmartin

@martinmmartin no pri spravnom muzovi staci byt sama sebou.

tykat
24. aug 2025

@anonym_autor ber to tak ze radsej sama ako s nejakym debilom, len kvoli tomu ze "co.povedia ludia"

tykat
24. aug 2025
@martinmmartin

@martinmmartin nemusela by "lovit s obrovskou konkurenciou" ak by dnesni chlapi boli normalni, lebo tato baba nic specialne nechce.

adulka07
Autor odpoveď zmazal
jogy1984
24. aug 2025

Je to tvoj život a ži si ako chceš . Rob si čo chceš. A rodine by som možno aj tvrdo povedal nech si tie reči nechajú lebo sa stanem lesbou alebo si nájdem nejakého černocha alebo aj dvoch .

jogy1984
24. aug 2025
@tykat

@martinmmartin nemusela by "lovit s obrovskou konkurenciou" ak by dnesni chlapi boli normalni, lebo tato baba nic specialne nechce.

@tykat ubezpečujem ťa že muži sú normálny. Alebo respektíve kopec mužov rovnako ako žien nechce nič extra len niekoho do vážneho vzťahu a tiež majú problém nájsť

bystrozraky
24. aug 2025

Máš správne nastavené kritériá a vieš, čo hľadáš. Nenechaj sa nikam tlačiť. Ale ani na ich „blbé“ komentáre nereaguj podráždene. Oni to myslia dobre. Na otázku: kedy bude svadba, odpovedaj vždy: To viem úplne presne – v sobotu 🙂 Ešte si priprav pár takých trápnych hlášok, a keď ich budú počuť veľakrát, prestanú 🙂 V jednom si daj ale pozor – veľakrát sa stáva, že ten „dokonalý“ je dokonalý, lebo to všetko hrá, a potom, keď ukáže svoju pravú tvár, tak ty stále vidíš tú víziu dokonalosti. Prajem veľa šťastia 🙂

laurinka27
24. aug 2025
@martinmmartin

@martinmmartin Máš snáď pocit, že kvalitné vzťahy majú výlučne výnimočné ženy? Ja nie. Väčšinou stačí, že sa náhodou stretnú dvaja normálni ľudia s normálnymi schopnosťami a kvalitami, na podobnej úrovni.

martinmmartin
24. aug 2025
@laurinka27

@martinmmartin Máš snáď pocit, že kvalitné vzťahy majú výlučne výnimočné ženy? Ja nie. Väčšinou stačí, že sa náhodou stretnú dvaja normálni ľudia s normálnymi schopnosťami a kvalitami, na podobnej úrovni.

@laurinka27 no ale ked "normalneho" vyhlasi sudruzka za nudneho bez iskry tak nic nebude

laurinka27
24. aug 2025
@martinmmartin

@laurinka27 no ale ked "normalneho" vyhlasi sudruzka za nudneho bez iskry tak nic nebude

@martinmmartin To si vyčítal z toho, že nechce slizkého a divného?

janetinka27
24. aug 2025

@anonym_autor ahoj, v skutocnosti tych kriterii bude este viac a je to tak spravne, lebo s tym clovekom budes travit kazdy den tvojho zivota, bude s tebou vychovavat vase deti, budes mu doverovat, prezivat radosti, riesit vase problemy, choroby, starnutie rodicov. Idealne ak sa zhodnete v nabozenstve, ockovani, stravovani, traveni volneho casu a budete sa zaujimat o toho druheho, vypocujete jeho zazitky abo sny atd

viestta
24. aug 2025
@martinmmartin

@martinmmartin chlap, ktory hlada nieco vynimocne nestoji o to aby s nim stracala cas. Jedine, ze by aj on bol tak vynimocny, ze by z toho radu konkurentov vytrcal... Zvycajne ti vyslovene vynimocni su v podstate nepouzitelni chudaci, ktori si svoju vynimocnost len domyslaju

anonym_c4a24d
24. aug 2025

@anonym_autor Ako pardon ale určite by som sa nenechala dotlačiť do slizkého a divného, aj keby som zrovna nebola kráľovná krásy. Chémia tam musí byt a nic nadštandardne si tam nenapisala. A nie divný pocit z človeka hneď od začiatku, potom to tu tak na MK aj vyzerá…

som_realistka
24. aug 2025

Ja poznám takého, býva s mamou, neviem presne koľko zarába, ale robí na smeny, nič doma nepomáha, nešportuje, chodí na ryby a s kamošmi na pivo, a hľadá sexi babu, s vlastným bytom čo bude samostatná, žiadna zlatokopka, aby ho nevyužívala. Keď mi to povedal prvý krát, no mala som čo robiť aby som sa nezačala smiať, zmohla som sa iba na to, že teda, kam chodí aby takú stretol. Vraj chodia s chalanmi do barov a na diskotéky. To mi povedal 10 rokov dozadu, a stále býva v detskej izbe, a chodí na tie ryby. Jeho mama je z neho zúfalá, a ešte keď žila moja mama, tak sa jej pýtala či niekoho mám, že by bolo dobre, keby nás dali dohromady. To som už bola rozvedená, ale moja mama mala vždy dosť rozumu, tak jej povedala, že mám vážny vzťah.

autor
24. aug 2025
@som_realistka

Ja poznám takého, býva s mamou, neviem presne koľko zarába, ale robí na smeny, nič doma nepomáha, nešportuje, chodí na ryby a s kamošmi na pivo, a hľadá sexi babu, s vlastným bytom čo bude samostatná, žiadna zlatokopka, aby ho nevyužívala. Keď mi to povedal prvý krát, no mala som čo robiť aby som sa nezačala smiať, zmohla som sa iba na to, že teda, kam chodí aby takú stretol. Vraj chodia s chalanmi do barov a na diskotéky. To mi povedal 10 rokov dozadu, a stále býva v detskej izbe, a chodí na tie ryby. Jeho mama je z neho zúfalá, a ešte keď žila moja mama, tak sa jej pýtala či niekoho mám, že by bolo dobre, keby nás dali dohromady. To som už bola rozvedená, ale moja mama mala vždy dosť rozumu, tak jej povedala, že mám vážny vzťah.

@som_realistka nerozumiem tomuto komentáru ako to súvisí so mnou

bonboniera
24. aug 2025
@martinmmartin

@martinmmartin klasicka chlapská reakcia … tema o niečom úplne inom ale ego nepustí a treba hneď riešiť co ona ponuka. No pre takých ako ty neponúka nič.

anonym_92dd60
24. aug 2025

@anonym_autor Priprav si pre rodinu odpoved v rovnakom style ako sa pytaju oni.
Mna sa mama zvykla casto pytat co som navarila manzelovi na veceru (neznasala som tu otazku).
Preto som jej zacala odpovedat protiotazkou co ona navarila manzelovi na veceru.
Zazracne po relativne kratkej dobe s tym prestala 🙂
Drzim palce

vilma7
25. aug 2025

Ignorovať. Odpovedať vtipné atď. A nebrať to vážne.

anonym_f6c8d8
25. aug 2025

@anonym_autor keď ti niekto príde "slizky" od pohľadu, tak by si sa pri sexe asi pozvracala. Čiže už len z tohto hľadiska sa do toho nedaj dotlačiť.

anonym_c4a24d
25. aug 2025
@anonym_92dd60

@anonym_autor Priprav si pre rodinu odpoved v rovnakom style ako sa pytaju oni.
Mna sa mama zvykla casto pytat co som navarila manzelovi na veceru (neznasala som tu otazku).
Preto som jej zacala odpovedat protiotazkou co ona navarila manzelovi na veceru.
Zazracne po relativne kratkej dobe s tym prestala 🙂
Drzim palce

@anonym_92dd60 ja by som sa skôr začala pýtať čo JEJ MAMZEL kedy navaril jej na večeru… Akože toto nechápem prečo žena ma byt otrok? Keď v dnešnom storočí chodia ženy do prace, a majú tahat druhu šichtu ešte aj doma? Veď aj ona bola v praci. Už nie sme 100rokov dozadu ze jedine čo žena robila bola domácnosť, deti- a aj to je viac ako dost niekedy.

Strana
z2