Ako sa vyrovnať so sukničkárom a zabudnúť?
Naletela som suknickarovi a neviem sa z toho dostat. Zacalo to jeho intenzivnym namotavanim. Kazdy den pisal desiatky sprav. Brala som to s rezervou,ze chlapec si chce vrznut a tak som 5 mesiacov odolavala obcas sme isli na kavu,nic viac. Pred par tyzdnami sme mali akoze rande,ale uz tam sa mi nieco nezdalo. Zacala som si o nom zistovat. Tvrdil,ze s priatelkou neziju,ma s nou len dieta a vychovava s nou dalsie jej deti. Neverila som mu a tak som bola zvedava,ci hovori pravdu. Nasla som na fb ich zamilovane fotky,ktore nedavno ona pridala. Mna to tak zlomilo. Odvtedy len placem. Viem,ze je to chuj,ze ma niekolko zien takto rozrobenych. Dokonca ked mal svoju v nemocnici,tak chodil za inymi zenami. Proste totalna spodina chlap a mne je aj napriektomu smutno za nim. Bol ocarujuci,zahrnal ma tak krasnymi vetami,ze aj ked som odolavala dostal sa mi pod kozu a ani neviem ako to urobil. Najviac ma boli,ze ja sa yrapim,odrevem si to a on uz ma rozrobenu dalsiu ženu,bez mihnutia oka,ziadne city nic. Bude si spokojne zit so zenou,nahanat mimo domu zeny a ja si to musim odtrapit. Prosim nakopnite ma ako nanho zabudnut. Budeme sa vidat pracovne cca raz do tyzdna to nejako zvladnem. Ale dovtedy,kym budem za vodou,potrebujem povzbudit ako to vsetko zvladnut.
@deti95060810 vypoved nedam. Vidat sa budeme este par mesiacov. Potom on konci.
tak len čakať kedy to už bude... 😉
dovtedy to bude asi dosť nepríjemné - pre teba.
Nenaletela, ved si sa s ním nevyspala, či áno?
Výpoveď by som nedávala. Ja by som ho vysmiala,že je trtko sprodty trápny,že má zrnu decka a naháňa frajerky
A že mam 100 chuti to bonznut jeho zene
Takze nech tá neštve, lebo mu to spočítas 😁
ty mozes byt na seba hrda, ze si na to prisla tak skoro
@pribinak nastastie som sa s nim nevyspala
@mabenn ale preco ma to tak velmi boli
Však, buď trochu asertivna. Ja, by som ho tak odrovnala slovne, každy tyžden, že aj sam by dal vypoveď.
@anonym Máš len abstaka po jeho pozornosti, nič iné za tým nehladaj. On ako človek ti chýbať nebude. To prejde.
@anna777115 presnee🤣
Autorka ja mam pocit ze si nikdy nezazila odmietnutie a velmi ti to narusilo sebavedomie aj ked si to asi neuvedomujes. Ani sa necudujem, je to neprijemne a ponizujuce ale naozaj ti nic ine ako cas nepomoze. Nechyba ti on lebo si sama uvedomujes ze je skazeny a zly, skor sa nevies zmierit s tym ze si nebola prenho cislo 1 vo vybere. Jedine sup sup venovat sa sebe, nieco zmen na co sa dlhsie odhodlavas, chod s kamoskami von a uzivaj si ze je milion dalsich co ti s radostou budu venovat pozornost. To ci ma rozrobenu dalsiu neries, nemusi ta to zaujimat.. zdvihni hlavu a vyser sa nanho. Chapem ze mozno mas chut povedat to jeho zene, ale svoju bolest neodstranis tym ze ju sposobis niekomu inemu. Akurat sa to moze este nepekne otocit proti tebe.
@grof_monte_christo Presne tak,mam abstak. Bol ako moja droga. Denno denne pisal ody na moju osobu. Planoval so mnou buducnost. Asi mam zrazene ego. Po tomto zazitku uz tak skoro neuverim ziadnemu chlapovi.
A ako si mu naletela, prosím ťa? Že si s ním išla po 5 mesiacoch na jedno rande? Z toho si taká mimo? Spamätaj sa a hoď to za hlavu proste.
Boli to preto lebo ti ukázal aké pekne je niekoho mať....
@h2 Zacala som mu verit,ze to vsetko mysli vazne. Ktoreho chlapa by bavilo namotavat zenu tak dlho? Ja mu vobec nerozumiem,ze ho bavilo moje odmietanie a cim viac som odmietala,tym bol neoblomnejsi. Asi som sa donho aj zalubila. Teraz nevidim jeho zle stranky,chyba mi len jeho pozornost. Ale musim si vsugerovat,ze je to zly clovek. A nejako sa dat dokopy.
@lb1984 Presne. Ale bol to sebec nikdy som ho nezaujimala ako osoba,chcel len sex. Teraz to uz vidim.
Predstav si, že by si s ním začala chodiť,mali by ste vzťah, spávali by ste spolu... A potom by si to zistila. Tvoja terajšia reakcia je neadekvátna tomu, že ste spolu vlastne nič nemali. Tak sa trochu vzchop, v živote nastávajú aj ďaleko horšie situácie.
typicky narcis podla tvojho popisu...z toho sa chvilku clovek spamatava
Buď na seba hrdá, že si mu na to prišla včas, dlho si dokázala odolávať a nenechala sa zlomiť.
@mabenn Podla mna je narcis a manipulator. Uplne to nanho sedi. Aj jeho reakcia ked sme to ukoncili typicka reakcia pre narcisa. Omota si ta a este hodi vinu na teba,nic si neprizna.
tiez sa mi kedysi stalo nieco velmi podobne. ked som si myslela, ze zaciname spolu uz chodit, tak z neho vyslo, ze ma nieco nedoriesene s byvalou. ktora by sa asi dost cudovala, ze ma byt byvala. dovtedy som o nej nevedela. a to som toho chalana aj nejak okrajovo dlhsie poznala. uplne ma to odstavilo vtedy. potom som sa neskor dozvedela, ze to nebolo u neho nic vynimocne.
Keby ta swina vrazila tolku energiu, kolku dava na namotavanie zenskych do niecoho uzitocneho, to by bol velky skok pre ludstvo🤣
Oklep sa a zabudni. Nabuduce budes opatrnejsia.
Zrovna som myslela na podobnu kreaturu, zenaty, 2 deti, zena furt kus, na fb krasne foto v exotike pri mori. Ten jej si vo veducej pozicii zariadil sexualne piatky s kolegynou. Nejak to s nimi uz len dopadne, ale tym chlapom uz nie je nic svate... Nakazit niektoru nejakym syfilisom... 👿
Žiaľ nevyšlo. Príde druhý hádam nie taký hajzlik. Smutné práve kvôli takym idiotom sme v situácii akej sme - ženy nedovercive, radšej samé chcú zostať....
no niektorí to majú ako svoj koníček z dlhej chvíle alebo čo namotávať takto ženské.A že takých aj osobne dosť poznám.Ja neviem či sa nudia alebo čo alebo ako to aj stíhajú tolké namotávať.Jeden je dokonca taký,že na obeb je s jednou,poobede ked ide z roboty má stretko s dalšou a navečer zase iná v meste..no nechápem
Nechýba ti on, chýba ti pozornosť, komplimenty, jednoducho máš zranené ego… väčšinou to nie je rada, ktorú dávam, ale v tomto prípade možno klin klinom? Nejaká zoznamka, rande, nemusí to byť záväzné, ani skončiť v posteli alebo proste zavolaj von kamošky, niečím sa zamestnaj, zabav… je samozrejme úplne okej cítiť sa aj zle, aj to oplakať, ale tu to fakt nemá zmysel…
@liusa82 Taky, človek a je jedno, či je to muž, alebo žena bude taky cely život, lebo to je povaha. Vieš, aký, je rozdiel medzi prostitutkou a ku..ou. Prostitutka, je povolanie a ku.va, je povaha. Tak, asi tolko k tomu.
@anna777115 Bohuzial to je aj jeho povaha. Chuda jeho priatelka,ci je taka zufala alebo to nevidi.
Mozno aj vidi, mozno robi to iste a mozno ma ine “vyhody” preto je ochotna to tolerovat.. poznala som pripad kde bola podobna situacia a “milenka” z toho nakoniec vysla ako najvacsia truba aj ked o priatelke nevedela🤷🏻♀️Preto ked aj nieco viem, pomyslim si svoje ale nikdy sa medzi dvoch ludi nepletiem, jedine ze by mi boli nejako velmi blizki to uz by bolo horsie😆
Prave, preto sa raduj, že si ho prekukla na začiatku, lebo takyto ĺudia sa nemenia a ty máš v živote šancu stretnúť slušneho človeka, s ktorym si sadneš...
Buď rada, že si sa zbavila takého ku....íka. Práveže máš šťastie, že si to zistila zavčasu. Je to uhol pohľadu. Nemáš za čím plakať, skôr naopak oslavovať.
@anna777115 a tento bol tiež ženatý čo som spomínala.Ale už je aj rozvedený. 6,7 rokov s ním žena vydržala.Aj dieťa mali.Strašne vela mu toho odpustila ale asi už jej pretiekol pohár trpezlivosti

raz do týždňa budete spolu - to je dobré akurát tak rozjatriť rany.
najlepšie by bolo dať výpoveď a nikdy viac nestretnúť...
zíde z očí - zíde z mysle.