icon

Ako sa vyrovnať so zlou skúsenosťou s mužom?

15. mar 2025

Ahojte, mám za sebou zlu skúsenosť s jedným mužom. Stretávali sme sa zhruba mesiac aj pol všetko úplne perfektné potom prišlo k intímnemu zblíženiu a on po 3 spoločných nociach napísal že toto cele je pre neho nedostatočné a ukončil to jednou SMS. Prešiel týždeň odvtedy čo sme spolu boli a on už pridáva fotky na oslave kamaráta s novou ženou v objatí… prečo toto muži robia? Logicky musel spávať so mnou a stretávať sa už počas toho s inou. A nejaka rada ako sa z toho dostať, zahľadela som sa do pekného obalu a cítim sa teraz využitá.. nedokážem myslieť na nič iné len na to prečo…a cítim sa naozaj zle lebo nikdy som nebola na takéto sex stretka ale tu som bola v podstate asi len na to keď to takto skončilo…. Ako sa posunúť a zabudnúť?

viestta
15. mar 2025

Lebo nechcu sa viazat, chcu len dostat zenu do postele. Preco ho este sledujes? Vsak ked koniec, tak koniec. Uz je minulost a pre teba poucenie, ze nemas skakat do postele po par tyzdnoch.

tulipanik12
15. mar 2025

Jedine poučiť sa do budúcna a snáď s pribúdajúcim vekom budeš vedieť viac odhadnúť chlapov.

qrstxyz
15. mar 2025

Ten chlapík je očividne debil, vôbec Ti nemusí byť za ním ľúto, skôr by som ľutovala slečnu, s ktorou teraz pridáva fotky, lebo je dosť možné, že skončí rovnako 😅 Do budúcna by som ale bola "zdržanlivejšia". Keď je chlap ochotný so sexom počkať, tak aspoň vidíš, že mu nejde len o to. Mne osobne sa zdá mesiac a pol strašne skoro.

kitycat
15. mar 2025

Ale, ze vyuzita?
To by stebou aj nadalej spaval a aj niekde inde s inou.
Ukoncil to spravou, lepsie ako by sa neozyval vobec. Vsak aspon sex si si uzila a mozes lovit dalej niekoho, co nie je len pekny obal

sylvester1
15. mar 2025

Aj zeny su take

7miriam77
15. mar 2025

Žiaľ, aj takýto vedia byť muži, ide im čisto len o to, aby dostali ženu do postele. Vedia hrať na city a ide im len o jedno. Ber to ako ponaučenie, učíme sa na vlastných chybách. Karma ho raz dobehne. Daj si čas, a hlavne ho zovšadiaľ vymaž a blokni

minenkaa
15. mar 2025

Ako co spravil,vsak ste boli spolu mesiac a pol

user62056819
Odpoveď bola odstránená
anonymes
15. mar 2025

A prečo miesto toho , aby ste sa viac zbližovali (nemyslím intímne) , tak sa im hned dávate ženy? Veď mesiac a pol je veľmi krátka doba. Potom sa čuduj svetu, že to muž nemysli vážne. Keď sa mu odovzda žena tak rýchlo ..
Ale ako, zabudni na neho. Čo iné by si chcela

zmrzlinka2021
15. mar 2025

Autorka
Lebo ženy si seba nevážia a sex sa stal potrebou, nie perlou kvalitného a bezpečného vzťahu. Ľudia sa používajú, nie vzájomne darujú ako to najvyššie vyznanie lásky.

lindous
15. mar 2025

Buď mu išlo od začiatku iba o sex a nehľadal nič záväzné alebo si mu v tom naozaj nesadla (lebo aj to je dôležité) alebo to s tým nebude mať žiadny súvis a stalo sa tam niečo iné, čo mu povedalo, že to nemá ďalšie smerovanie... čo máš spraviť a ako sa posunúť? v prvom rade prestať ho sledovať na sociálnych sieťach a rozoberať čo tam vešia, predpokladám, že po mesiaci a pol nepoznáš všetkých jeho kamošov, nevieš kto je tá žena, či je v jeho život nová, či spolu niečo majú ani či tam prišla s ním... ukončiť to bez vysvetlenia cez SMS je kreténske, ale zase po mesiaci a pol mi to nepríde prekvapivé, to bolo fakt len také randenie bez záväzkov, v ktorom si sa ta namotala viac ako on proste... zamestaj myseľ, choď si zacvičiť, čítaj, vybehni s kamoškami na víno, proste niečo, nech prídeš na iné myšlienky...

moonlight1210
15. mar 2025

Neprijemne, ale stava sa. Prestan ho sledovat. Naco ti je este v zivote? Aby si si to vsetko denne znova pripominala a nezabudla tak rychlo?

Tym, ze ho budes sledovat, cakat na daku chybu, co zverejni, aby si sudila (a tym si ulavila), alebo aby si kritizovala a sudila cokolvek, co tam zverejni (a tym si ulavila), ta len dlhsie drzi v tej slucke, co ti on uviazal na krk.
Daj si ju dole, zahod a chod zit svoj zivot.

Sice mas skaredy pocit, ze ta odkopol a vzal ti hodnotu, no v realite mas naspat slobodu si robit, co chces.
Nehovor mi, ze ta moznost ta nebavi len preto, ze on ta odkopol. Ze necitis jej hodnotu. Dokonca nema pre teba velku hodnotu.

Kludne si chod zit svoj zivot a zablokuj ho.

Tieto typy maju tu nechutnu vlastnost, ze su tak sebestredni, za sa ti po nejakom case zrazu skusia ozvat znova, lebo su presvedceni, ze sa s nimi chces bavit.

A casto maju pravdu, lebo tym brknu na citlivu strunu a zena ma neodolatelnu potrebu mu bud povedat, co si mysli, alebo ukazat, ako je nad vecou - kazdopadne, dosiahne, co chce, lebo ona s nim zacne zas komunikovat. Aby ju zas potom nasral tym, ze sa proste znova odmlci a necha jej len “videne”.
A ju ide roztrhnut, co to malo znamenat. A zabije s myslenim na neho a riesenim dalsi polrok zivota minimalne.

danica2711
15. mar 2025

nepríjemné, ale stáva sa... nerob z toho zas takú tragédiu, stretávali ste sa mesiac, LEN mesiac, nemohla to ani z tvojej strany byť láska až za hrob, zabudneš ľahko, max. sa poučíš do budúcnosti, človek má aj zlé skúsenosti, to je život

vroni
15. mar 2025

V prvom okamihu by som sa určite vytočila. Ale potom? Je to proste blbec a mám šťastie, že sa z môjho života odstránil tak rýchlo a nie až po druhom dieťati. A prečo vyuzita? On ťa znásilnil alebo nejako tlacil? Do postele idem s mužom vtedy, ked je to moje želanie (aj jeho, samozrejme). Samozrejme, že by ma nepotešilo, keby sa muz vyparil v rannej hmle. Ale keď ma úmysly vypariť sa, tak radšej skôr než neskôr

barborachors
15. mar 2025

nariekas nad kurevnikom, tak nabuduce mu po mesiaci neotrc a nebudes tu potom vyplakavat.

karolinakr
15. mar 2025
sense
15. mar 2025

Nuž bola si pre n ho ľahká korisť, tak šiel loviť dalsiu

sevrin
15. mar 2025

Mal problém s erekciou tak si to kompenzuje fotkami s inou ženou

mischy00
15. mar 2025

To ten pekný obal.....ženy po ňom idú, tak to využíva, pokým sa dá. Buď rada, že po mesiaci, horšie by bolo po 5 rokoch

bystrozraky
15. mar 2025

Buď rada, že si sa ho zbavila... veď čo keby toto spravil po rokoch alebo keď máte deti. Najťažšie je zmieriť sa s tým, že sa asi nikdy nedozvieš... prečo. A to je to, čo ťa pochopiteľne trápi najviac. Nahraď to "prečo" pocitom, že si rada, že si sa takého neseriózneho človeka zbavila. A prečo využitá? Veď si s ním spala po mesiaci a pol... ak by chcel len sex, tak by 100% nečakal mesiac a pol. Nie každé chodenie musí vyústiť do vzťahu. Načo pokračovať, keď on v tom nevidí perspektívu... alebo si myslel, že ten sex to ešte zachráni. No proste, buď rada a sústreď sa na nový vzťah, keď budeš opäť pripravená. Prajem veľa šťastia! 🙂

modrykonik33
15. mar 2025

Neurobila si nič zlé, mať sex po mesiaci a pol je úplne ok, aj keby to príde neskôr, počkal by si a ukončil by to tak či tak...a ako bolo spomenuté, aj ty si chcela ten sex takže je to ok 😊

janiely
15. mar 2025

Veru, presne ako Ti tu ostatne písu, treba to brat z tej pozitivnejsej stranky, ze bol priamy, nevyuzival ta aj dalej, mohla si sa namotat viac, stratit roky, mladost, mozno aj chytit nejaku chorobu, ak by vas mal viac naraz. Proste povedz si, ze to co si stratila teraz je este nic oproti tomu o co si este navyse mohla prist. Sebadovera sa ti vrati, ked si zacnes casom samu seba vazit, poucis sa z chyby a podobnu vec uz neurobis, neodovzdas sa muzovi tak skoro. No len to chce cas, kym sa ti dusa da do poriadku, kazde zranenie sa dlho lieci. S tym treba pocitat. Ale pozeraj sa na to triezvo prosim, pre mesacny vztah sa netreba trapit a pre takeho muza uz vobec. Zameraj sa teraz len na seba-na liecenie svojho vnutra, na nadobudnutie strateneho sebavedomia, posilnenie sebaucty - to je to najlepsie co teraz mozes urobit. Nehrn sa rychlo do dalsieho vztahu, moze to skoncit este horsie.

Len pre priklad: viem o jednej skusenosti, kedy zena tiez nemala vela partnerov, do 30tky len dvoch (8r. a 3r.vztah), a po 30tke ked si chcela najst poriadneho muza na zivot, jej seberovneho, kedze ona uspechom a sikovnostou predbiehala svojich byv.partnerov, ktori boli skor lenivci. Tak natrafila na 1veho, ktory bol podobny ako si mala ty skusenost, ale trpkou ceresnickou bolo, ze toho muza jej dohodila jej sestra, hoci ta sestra vedela ze je to vymetac posteli, no evidentne svojej sestre chcela zle, vedela, ze dotycna je slusne dievca /narozdiel od nej/ a vedela ze ju to znici. Na druhej strane on chcel nadobudnut skusenost mat sestry v posteli -samozr.nie naraz, takze sa dohodli a jej tym padom dvojnasobne ublizili). Tazko sa z toho spamatavala, tak hned skocila do dalsieho vztahu, s muzom, ktory vyzeral naozaj slubne, nasluboval hory doly, daval milion komplimentov ako dlho hladal taku zenu ako je ona a zo dna na den po 3mes.sa jej priznal, ze sa vracia k byvalej, ktora mu dala kosom, ale uz si to rozmyslela, evidentne ju stale miloval. Dalsia rana z ktorej sa spamatavala az pol rok a potom prisiel treti muz, zrelsi, rozumovo rovnako vyspely ako ona, mnoho spol.tem, rovnake nazory, ciele, naoko harmonia ako lusk, akurat ze boli tam znaky toxic.spravania (ponizovanie, ignorovanie, lahostajnost), co raz ofic.ukoncila, nasl.sa k nemu po jeho snahach vratila ale s tym, ze jej prioritou je zalozit si rodinu a nestracat cas, tak nasluboval hory doly. Tox.spravanie eliminoval, no z rodiny po dalsich 2r nebolo nic, iba ju vyuzival na vsetko, kedze bola sikovna a starostliva zaroven, odovzdala mu vsetko vo viere, ze to bude pre nich dvoch, pre rodinu. Este 2x krat mu dala kosom, ale on stale velmi sofistikovane-porozpravajme sa vyriesime to, nekoncime vztah. Vzdy to bolo len o sluboch, nic nedodrzal, nezoznamil ju ani s jeho rodinou. Po 3r.to vzdala, znicena, vyuzita, bez energie. Teraz je 3r.sama, a stale sa dava dokopy, muza uz nechce ziadneho.
Su rozne pribehy, bud rada, ze ten tvoj zly pribeh trval len mesiac a nevzal viac ako mohol. Drzim palce silno.

mirola
16. mar 2025

mesiac a pol mi nepride vobec kratka doba na intimne zblizenie, jednoducho sa asi len nezamiloval a nechcel v tom pokracovat dalej. Povedal ti to normalne na rovinu, nevidim v tom nic co by bolo nefer. Aktualne je slobodny, moze si robit co chce, aj sa fotit s kamoskami.

ibrunova
16. mar 2025

Nech je ako je, aspoň ti rovno napísal, nezatajoval sa a podobne. Možno si mu v sexe nesadla, to sa stáva. Alebo to strieda rad radom a nakoniec aj dobre takto. Prejde to ❤️

karolinakr
16. mar 2025

su muži čo striedajú nezávisle na tom aka pekna je ta žena, alebo dobrá v posteli, proste sa nechce viazať..a ta žena hĺada chybu v sebe, pritom nevie, že naletela sukničkarovi a takych chlapov su mraky, niektorí neprestanú ani po svadbe.