Ako sa vysporiadať s emocionálnou neverou partnera?
Ahojte, ako by ste sa vyrovnali s emocionálnou neverou partnera? Konkrétne partner a kolegyňa. Vypisovačky, flirty, trávenie spoločného času v práci..
Okamžite zbohom navždy.
S akoukoľvek neverou sa nedá vysporiadať. Teda u mňa určite nie.
@anonym_autor ja by som mu už viac nedokázala veriť, stále by som to mala pred očami. Pre mňa by to bol koniec...
To je horšie ako sex.
tiež si myslím,že je to horšie ak jednorazový sex. a ako si sa to dozvedela? priznal sa?
zazila som nedavno. Mam pred 50-tkou. 4 roky som zila s muzom u mna. Cely ten cas bol v nepravidelnom kontakte so svojou byvalou partnerkou. Nahodou sa mi dostala do ruk kompletna pisomna komunikacia za cele to obdobie. Sex tam nebol, avsak okrem beznej komunikacie kto sa ako ma, tam bolo spominanie na stare dobre casy, lutost, obcasne stretavanie na kavicky, kino, divadlo, pozvanky na vylety, ku ktorym neprislo, posielanie fotiek z dovoleniek, od mojho partnera v style "ja som tam a tam", nie "my. ked som ho konfrontovala, ospravedlnil sa, potom hovoril, ze o nic neslo. Dala som mu druhu sancu, avsak kontakt neprerusil a teda po 3 mesiacoch som mu dala "papa". Neda sa s tym v pohode zit.
zazila som nedavno. Mam pred 50-tkou. 4 roky som zila s muzom u mna. Cely ten cas bol v nepravidelnom kontakte so svojou byvalou partnerkou. Nahodou sa mi dostala do ruk kompletna pisomna komunikacia za cele to obdobie. Sex tam nebol, avsak okrem beznej komunikacie kto sa ako ma, tam bolo spominanie na stare dobre casy, lutost, obcasne stretavanie na kavicky, kino, divadlo, pozvanky na vylety, ku ktorym neprislo, posielanie fotiek z dovoleniek, od mojho partnera v style "ja som tam a tam", nie "my. ked som ho konfrontovala, ospravedlnil sa, potom hovoril, ze o nic neslo. Dala som mu druhu sancu, avsak kontakt neprerusil a teda po 3 mesiacoch som mu dala "papa". Neda sa s tym v pohode zit.
@anonym_ac2cf0 to si ešte na tom dobre, ten môj bol celé tri roky nie len so svojou ex v kontakte, ale ešte s ňou aj celý ten čas spával 🙂
@anonym_autor do kedy by to ostalo len pri emocionálnej? Nečakajte a rieš alebo riešte kým je cas
@anonym_autor neprekusla by som to , automaticky by padla dôvera , ale záleží - v akom ste vzťahu ( partner či manžel ? Ak manžel koľko ročné manželstvo? Deti ? To sú vážne veci sa len tak zbaliť a odísť. To by som prehodnocovala. Samozrejme ak neprišlo k bozkom , sexu , dotykom atď.... Ak by to bol len frajer tak guuut baj. Mrzí ma to inak ... Musí to byť strašné sklamanie v každom prípade...
@anonym_autor emocionalna? zial za mna este horsie ako sex pre sex.... ani jedno ani druhe netolerovat...
@anonym_autor
A prečo už nie je exfrajer?
Prosím ťa odíď z toho pseudo vzťahu.
Je to manžel a máme malé deti…
Je to manžel a máme malé deti…
@anonym_autor a? Len preto že to je manžel, tak mu to budeš trpieť?
U mňa sa neverou končí vzťah, manželstvo.
@anonym_autor chlapom po deťoch začína kúsok šibať. Žena sa stará o deti, a muž je chudáčik zanedbávaný, nedocvakne mu, že aj on by sa mohol kúsok o tie deti, domácnosť , rodinu starať. Namiesto toho hľadá "pochopenie a útechu" od zlej ženy u kolegyne. 🥴. Tak ho pošli za ňou aj s kuframi a striedavou starostlivosťou o ratolesti, nech sa o neho kompletné postará, keď si už tak hrkútajú. Možno ju potom prejde chuť na platonické výlevy 😁.
Ako si na to prisla?este s nou pracuje?
@anonym_autor on to chce vobec riesit, ci iba ty?
@anonym_autor chlapom po deťoch začína kúsok šibať. Žena sa stará o deti, a muž je chudáčik zanedbávaný, nedocvakne mu, že aj on by sa mohol kúsok o tie deti, domácnosť , rodinu starať. Namiesto toho hľadá "pochopenie a útechu" od zlej ženy u kolegyne. 🥴. Tak ho pošli za ňou aj s kuframi a striedavou starostlivosťou o ratolesti, nech sa o neho kompletné postará, keď si už tak hrkútajú. Možno ju potom prejde chuť na platonické výlevy 😁.
@anonym_eaa279 prečo by mu malo docvaknúť, keď do narodenia detí nemusel nič? Keď žena ťahala aklo trúba a ešte aj bola na seba pyšná, ako všetko zvláda? Keby bolo pre neho samozrejmosťou priložiťruku k dielu, nezaskočilo by ho ani narodenie dieťaťa. Lebo ak by sa postaral on o domácnosť, žena o dieťa, alebo o deti, tak by ostal čas žene aj na neho.
@anonym_autor viem, že je to nesmierne ťažké, ak sú malé deti, ja by som mu už nikdy nedokázala veriť. Nemusíš sa hneď rozvádzať, ale žila by som s ním ako spolubývajúca
@anonym_autor nepostavit to tak, ze: Ako si mi to mohol urobit?
Ale: Predpokladam, ze ta teraz neprekvapi, ze mozem urobit to iste ja tebe, ak sa mi zachce. Lebo tvoju hodnotu v mojich ociach si pochoval. Bola vysoka, mala som ta za vzor spravnych muzov, bola som hrda, ze som prave tvoja zena, na ineho som ani nepomyslela. Teraz vidim, ze to bol moj omyl. A ze mam hladat inde lepsieho muza.
Obrat smer.
Nema to byt o nom (teda ty sa teraz celou bytostou sustredis na neho a jeho neveru), ale o tebe (on pochopi, ze jeho vyznam vo vztahu pre teba sa stratil a tebe tym sam otvoril dvere pre nove moznosti bez neho. A rozprestrel cerveny koberec k tomu.).
@anonym_autor normalne rozchod. ze ked ti nestacim ja a mas potrebu takehoto vztahu s inou, aj ked de facto nebol sex,
toto proste nepotrebujem, aby niekto, kto ma vraj miluje, mal popritom takyto vztah s inou, maj sa, cau... Odisla by som od neho s jasnym vysvetlenim, ze toto nie je pre mna, ja si zasluzim normalne verneho. ktory
ak ma kamaratstva s inymi zenami, tak na urovni ako ked je sestra, sesternica, a nie toto.
@anonym_autor a? Len preto že to je manžel, tak mu to budeš trpieť?
U mňa sa neverou končí vzťah, manželstvo.
@vilma7 veď ja to nepíšem ako ospravedlnenie, iba som odpovedala na opakujúce sa otázky či máme deti a či je to manžel.. sama neviem čo urobiť, neviem ako to sama zvládnem s dvoma deťmi a čo budem robiť keď už 10 rokov máme vytvorené zázemie, ako budú deti niesť to že ich vytrhnem z kolektívov, kamarátstiev.. odpustiť ani zabudnúť mu to neviem, je to pre mňa veľký podraz.. nič vážne sme vo vzťahu neriešili, nemali sme vážne problémy, len kopec starosti a povinnosti okolo deti, rodiny, domácnosti.. on to nezvládol a hľadal únik od nasej rutiny
@vilma7 veď ja to nepíšem ako ospravedlnenie, iba som odpovedala na opakujúce sa otázky či máme deti a či je to manžel.. sama neviem čo urobiť, neviem ako to sama zvládnem s dvoma deťmi a čo budem robiť keď už 10 rokov máme vytvorené zázemie, ako budú deti niesť to že ich vytrhnem z kolektívov, kamarátstiev.. odpustiť ani zabudnúť mu to neviem, je to pre mňa veľký podraz.. nič vážne sme vo vzťahu neriešili, nemali sme vážne problémy, len kopec starosti a povinnosti okolo deti, rodiny, domácnosti.. on to nezvládol a hľadal únik od nasej rutiny
@anonym_autor A jak se chová manžel teď? Jak vidi váš vztah a rodinu do budoucnosti? Snaží se nebo to v něm pořáď doznívá?
Oni si to neuvědomují, jsou zaláskování a všechno je růžové. Ten střet s realitou bývá tvrdý. Rozpad rodiny, střídání dětí. Asi bych mu řekla svou představu fungování ve vztahu a i možnost, že to nezvlàdneš a jak pořešit rozchod, bydlení a děti.
A ako sa.k tomu stavia manžel?
@anonym_ac2cf0 Nahodou sa mi dostala do ruk kompletna pisomna komunikacia za cele to obdobie
A toto sa ako da? Porad aj ja to potrebujem. Plati sa niekomu ze mu nabura telefon? Toto je zaujimava nahoda.

Ako sa s tým chceš vyrovnavať … rozchod … Nevera ako nevera. Ja by som to neprekusla. Alebo môžeš žiť zivot, kde budes stále v strehu keď mu pípne mobil.