Ako sa vysporiadať s nevhodnou poznámkou manžela?
ahojte, ako by ste zareagovali, keby Váš muž podpichne na niečo ohľadom Vášho výzoru, na čo ste extrémne háklivá, máte z toho komplexy a nízke sebavedomie, lebo sa Vám kedysi aj decká v škole za to vysmievali... napr. že máte krivé nohy, zuby, pehy. On síce netušil, že mám z toho komplexy (nechcela som na to nikdy poukazovať) a prišlo mu to asi vtipné, ale veľmi ma to sklamalo, urazilo + mám PMS, proste všetko sa to tak nejako zhluklo dokopy.
niečo som mu na to povedala (nie som typ, ktorý vie nazad dotyčného uraziť, príde mi to detinské), ale zostala som v šoku, lebo toto som fakt od neho nečakala a možno som dúfala, že si to na mne nevšimol, alebo mu to nevadí...
prominte hraběnko, len sa spýtam....ten príspevok pred týmto: nestastny manzelsky zivot si písala tiez ty, že?
prominte hraběnko, len sa spýtam....ten príspevok pred týmto: nestastny manzelsky zivot si písala tiez ty, že?
@zojazoja nie
Pokial netusi ze z toho mas komplexy, normalne by som mu vysvetlila ako sa veci maju a ze prečo sa ta to dotklo
To je čo za manželstvo? Si myslíš, že muž je slepý? Zjavne nemáte dobrý vzťah, môj muž vie všetko co mi vadí, a keď zarve máme srandu obaja, proste treba niekedy nebrať život až tak vážne, prípadne ak trpis psychiatria je na to odbornik
je to manžel, ale nevie o tvojich komplexoch? za mňa je toto zvláštne…
@t1nusa nechcela som na to poukazovať, ako píšem vyššie, s tým, aby sa na to nezameriaval... nie sme manželia celé desaťročia....
Nemám problém….vyrobim si problém
mozno to len prijat ze proste tie krive nohy, zuby...mas....a nerobit si z toho velku hlavu
To je čo za manželstvo? Si myslíš, že muž je slepý? Zjavne nemáte dobrý vzťah, môj muž vie všetko co mi vadí, a keď zarve máme srandu obaja, proste treba niekedy nebrať život až tak vážne, prípadne ak trpis psychiatria je na to odbornik
@zuzubb007 tak toto beriem vážne, nakoľko sa mi decká za to posmievali a proste je to niečo, čo mám navyše na svojom tele a vadí mi to.
Čo navyše? Prst? Tretie prso?Nedá sa to odstrániť?, možno keby nám opises problém vieme ti lepšie poradiť, či len nepreháňaš
Joj dalsia, co si mysli, ze muzi maju vestecku gulu... Akoze co ti na to povedat? Tak ked to nevedel, tak asi aku reakciu od seba ocakavas?
mozno to len prijat ze proste tie krive nohy, zuby...mas....a nerobit si z toho velku hlavu
@klementinka58 snažím sa to eliminovať, aby to nebolo až tak viditeľné, preto som dúfala, že ani muž si to nevšimol. len ma proste sklamalo, že povedal niečo také.... ak ma ľúbi a zobral si ma, mal by to teda tolerovať .....
Čo navyše? Prst? Tretie prso?Nedá sa to odstrániť?, možno keby nám opises problém vieme ti lepšie poradiť, či len nepreháňaš
@zuzubb007 ako som napísala, niečo také ako krivé nohy a podobne, čo sa len ťažko rieši..
ved toleruje ta ale zas nebudeme sa hrat ze kazdy je dokonaly....zrejme mas ine vyhody ako krive zuby ( obrazne)
Ahoj, a manzel vie o tom, cim si si presla v skole, pripadne aspon to co ta trapi, ked niekto naraza na teba s cim mas...a teraz sa nenahnevaj...komplex? Lebo ked si mu to nepovedala, tak on tiez nie je sybila, mozno to tak ani nemyslel, ako ty citlivo na to reagujes. Mozno je nacase objasnit mu o co ide,aby sa vedel do buducna vyhnut tomu, aby ti slovne ublizil🙂
Asi proste momentálne medzi vami nie je všetko v poriadku. Tak mal chuť ti nejak ublížiť a vytiahol toto. Však spolu žijete, on samozrejme vie, že máš väčšie uši či nadmerné ochlpenie. Len teraz to vytiahol, aby ťa zranil. Podarilo sa. Teraz môžeš sa buď uraziť alebo mu úprimne povedať, že ťa to robilo a že vidíš, že sa niečo deje a rada by si vedela, čo.
Mne huba predbehne hlavu a už ide úder naspäť 🤷 Ale je pravda, že manžel mi ešte nič také nepovedal a to som mala krivejsie zuby kedysi. Však si ma bral aj s nimi 🤔
Ak ta to trápi cely život, nie je to esteticky problém, ktorý by sa dal vyriešiť chirurgiou? Ja som toho názoru, ze ak sa ma človek pre to trápiť, a vie to financne zaplatit, prečo si to nedat spraviť..
Preboha ženská 🤦🏻♀️toto je snad len vtip tento prispevok. Ty si myslis ze mus na tebe nevidi kazdy detail?!a ty sa tu lutujes a nie si schopná komunikovat s vlastnym muzom. Chudak chlap🤷🏻♀️
Ja tu mam iny nazor a neviem preco by mal muz povedat zene, ze ma krive nohy, aj keby mala.
Preboha ženská 🤦🏻♀️toto je snad len vtip tento prispevok. Ty si myslis ze mus na tebe nevidi kazdy detail?!a ty sa tu lutujes a nie si schopná komunikovat s vlastnym muzom. Chudak chlap🤷🏻♀️
@kristinka92 nejakým spôsobom by to možno aj šlo, už som to zisťovala párkrát, ale výsledný efekt nie je 100%ný a suma dosť vysoká.
@bubuzu určite mu k tomu niečo poviem...
@vev82 ja tiež vidím jeho nedokonalosti a čo myslíš?? poukazujem na ne? nie, lebo viem, že je na to citlivý!
Ja tu mam iny nazor a neviem preco by mal muz povedat zene, ze ma krive nohy, aj keby mala.
@domkakvet ja viem, že si to možno aj všimol, aj keď sa to snažím maskovať. Nehovorila som mu nikdy o mojich komplexoch len preto, aby som ho na to zbytočne neupozorňovala... a keby mi to aspoň nepovie s takým výsmechom ☹
Tak sa o tom porozpravajte.
A tvoja chyba, že nepoukazuješ, už raz bola prekročená hranica ( z jeho strany) , tak smelo do toho. Nech ochutná vlastnú medicinu, pán Dokonalý. Pivné brucho, nízky vzrast, ostávajúce uši, ... ? Nech vidí, že tiež nie si slepá 😁
Tak 100% možno nie, ale aj 90% 80% by ti možno zmenilo život a vnímanie seba samej. Ja mám tiez nejaké veci, čo chcem riešiť, jediný dôvod prečo som ešte nešla bol strach, ale som odhodlaná do dvoch rokov ist 🙂 od 15tich to v sebe stále riešim, a síce to možno nebude ideálny výsledok, ale mne to zmení život určite
A tvoja chyba, že nepoukazuješ, už raz bola prekročená hranica ( z jeho strany) , tak smelo do toho. Nech ochutná vlastnú medicinu, pán Dokonalý. Pivné brucho, nízky vzrast, ostávajúce uši, ... ? Nech vidí, že tiež nie si slepá 😁
@rejka7 a problémy s erekciou....😖
Vsimlo si to x deti v skole, ale dufala si, ze vlastny manzel nie? Neverim
Tak ty vieš, že je na to citlivý a on možno nevie. Keďže si mu o tom nikdy nehovorila, tak možno to pre neho znamená, že si s tým OK. Ja neviem. Ja mám našťastie s mužom tie isté povahy, vieme sa na sebe zasmiať a neberieme sa príliš vážne. Ale hlavne sa rozprávame. Môj muž veľmi dobre vie, že som nespokojná s nosom. Aj som mu hovorila, že za čias hormónov som si hovorila, že našetrím na plastiku. Teraz som s nim OK. A môj muž ho miluje. My sa vieme podrýpnuť na našich nedokonalostiach, ale berieme to s humorom.
Vsimlo si to x deti v skole, ale dufala si, ze vlastny manzel nie? Neverim
@mircalla ty nečítaš, že sa to snažím nejako eliminovať?? zamaskovať??? vtedy neboli také možnosti, tak jasne, že si to všimli.
Bože, to je co za tému. Chceš povedať ze ste manželia, a on si doteraz nevšimol to o com hovoríš na tvojom tele? To co sexujete oblečení? Véd toto nemá logiku🤦🏼♀️

je to manžel, ale nevie o tvojich komplexoch? za mňa je toto zvláštne…