Ako sa vysporiadať so zlými vzťahmi v práci?
Som uzavretý introvert a už v 3 prácach po sebe sa z nikým nerozprávam proste nemáme o čom. Sú tam väčšinou ženy. A niekedy mám pocit že vplyvam negatívne na tých ľudí. Ale nič nerobím zle správam sa slušne. Niesom ani vulgárny ani arogantný nič. No len mám pocit že ostatní ľudia sú dosť arogantní a jeb...
Pretože ich reakcia ma niekedy prekvapuje viac a viac.
@veronikah96 chápem no ešte v kuse ťa z niečim poučuju jak malé dieťa.
@filipjohns chapem Ta. Som na tom podobne, nevravim ze sa s nikym nebavim, ale som v čisto zenskom kolektive a nepotrebujem klebetit ohovarat riesit somariny a ani ma nemusia mat vsetci radi a podobne mam dost svojich vlastnych problemov.
Tiez som za divnu.
Ale nic s tym neurobim a popravde je mi to jedno. Do prace som nastupila aby som pracovala, svoje kamosky mam. Som s nimi uplne spokojna lebo su super a nové nehľadám. Takze ma to momentálne netrapi.
Ja som inak uplne normalna aspon si myslim, uzavreta ale normalna.
@filipjohns poučujú ťa ohľadom čoho? práce?
@filipjohns problém bude v tebe - "ostatní su arogantní a jebnuti"??? Kolko máš rokov???
@filipjohns si introvert v ženskom kolektíve. Ventilujú si na tebe to, čo pred svojimi mužmi by si nikdy v živote nedovolili ventilovať.
@filipjohns vacsinou je to tak ako pises,treba si najst pracu kde si sam,alebo aspon nie osobne s kolegami a najlepsie kde netreba nikam chodit 😀
@veronikah96 Presne ako píšeš to isté mám i ja vpráci...hrozné keby mám možnosť iného zamestnania už by som tu nerobila...
@rachel978 Ja to mám rovnako.Tiež mám kamošky mimo práce a tamtie nepotrebujem mať za kamošky snažím sa do klebiet sa nezapájať,niekedy ma hrozne štvú keď začujem o niekom z mojej rodiny keď klebetia,niektoré ani nevedia,že mi patria do rodiny...o ktorých hovoria.2x som ich upozornila,keď chceli odomňa nejaké informácie nech sa dotyčnej spítajú keď sú na niečo zvedavé a nie poza chrbát.tak sa urazili,že prečo som taká,no proste nechcem ohovárať a byť ja zlá (i ke´d aj takto som).ja ke´d niečo chcem vedieť priamo sa spítam dotyčnej,nepáči sa mi to keď niekto rieši niekoho za chrbtom pridá ubere a vznikajú nedorozumenia.
@alison11 ja som 7 rokov vkuse pred tehotenstvom/ materskou bola v čisto ženskom kolektíve, takže tiež to presne poznám, nerobí to dobrotu...ale keď sa stretne viac takých pováh, človek s tým ani nič nevie urobiť, jednoducho sa len často starať o seba a brať veľa vecí/ľudí/rečí s rezervou, a to veľakrát veľkou rezervou a odstupom...
@veronikah96 Tak ako píšeš,ináč sa to nedá...
Ja obdivujem chlapov co robia v ženskom kolektíve...lebo sama mam na pracovisku dospelé ženy co sa správajú ako deti v škôlke.
Čo vyžaruješ to dostávaš. Navštív psychológa, tam prídeš na to prečo máš takýto problém. Easy.

Čisto ženský kolektív, resp. aj kolektív,kde je veľa žien sám o sebe nie je to najlepšie, to sa veľa ľudí zhodne a introvert to nemá v takomto kolektíve nikde jednoduché...rozprávaš veľa, môžu začať ohováračky a prekrúcanie tvojich slov , hovoríš menej, tiež sa im to nebude páčiť...taká klasika