icon

Ako sa zbaviť toxického vzťahu?

Včera o 20:00

Ahojte baby.. chcela by som poprosiť o rady a nie o osočovanie a nadávky.. Mám 25 rokov a zamilovala som sa do muža, ktorý je totálne neperspektívny na vzťah chýbajú mu v podstate základné vlastnosti ale to som zistila až po pár mesiacoch. Na začiatku som dostala divadielko, pretvárku a vedel byť taký aký má byť a potom sa to zmenilo po 3 mesiacoch a odvtedy to ide dole vodou. Nie som ten typ, čo hľadá zlých chlapcov ja by som chcela zrelý, pekný úprimný pokojný vzťah. On tvrdí to isté ale absolútne sa tak nespráva. Predtým som mala normálny pekný zdravý vzťah, čiže nevyhľadávam toxikov. On by najradšej so mnou bol ale ideálne nerobil nič pre mňa/ pre ten vzťah.. Ale rečí plná kopa ale skutek utek.. A ja sa na to pozerám racionálne a viem, že to neni to čo by som chcela a si zaslúžila ale ja naňho stále myslím, on ma kontaktuje stále, keď sme si blokli jeden druhého ako na potvoru sme sa náhodne viackrát stretli a to som sa mu už nevyhla a ma obmäkčil.. A ja sa pýtam samej seba, že kedy ma to konečne prejde.. Totižto mne je s ním fajn, je vtipný, máme toho veľa spoločného a ide z neho dobrá energia a je tam chémia.. Na druhú stranu nechcem padnúť na pusu a premrhať svoje najlepšie časy, na druhej strane po ňom veľmi túžim. Občas mám pocit, že je to nejaká moja karma alebo čo.

ivicatolic
Včera o 20:06

@anonym_autor si bystrá, drž sa racia, ver si a choď za cieľom.... každá sa raz hovorí... mať teraz tento rozum a mať 20 rokov,😊👍

minenkaa
Včera o 20:23

@anonym_autor to že ti chyba je len zvyk,presne ako keď chces prestať jesť sladké,nerobí ti to dobre,len si telo na to zvykli a preto na to myslis
A tak sa k nemu aj správaj,treba ti len detox

0silvia0
Včera o 21:40

@anonym_autor od bajkarov ruky prec, naco zivit nieco neperspektivne? Ale ved to vies aj sama

enmery
Včera o 21:52

Ty nemilujes jeho, iba predstavu o ňom, akého by si chcela. Možno sa ti páči výzorom a that's all. A super by bolo keby mal zvyšné vlastnosti, ake chceš. Ale nemá. Alebo potrebuješ tvrdú školu s 2 deťmi, toxický chlapom, ktorý ti je na nič po boku a vek 35? Myslíš, ze vtedy sa od svojej predstavy a teda závislosti budeš dostávať ľahšie?

zuzandela
Včera o 22:17

@anonym_autor tuzba casom prejde / “opadne” dolezite je to co citis realne,ak sa trapis,nechaj ho,radsej lutovat tie 3 mesiace ako roky namotavania a nicoho aj ked vela bolo povedane 🙂
a urcite ti garantujem,ze ak stretnes toho praveho,budes to citit a poznat aj po rokoch kazdy den ked budete spolu.drzim palce 🙂

anonym_61d98d
Včera o 22:54

pevná vôla alebo zmena prostredia (aspoň dočasná... kým neprídeš na iné nápady)

Ak sa budeš tváriť, že chvíľku ho chceš a chvíľku nie, bude problém sa ho zbaviť, lebo bude očakávať, že raz zasa predsa len podľahneš.

ada_alica
Dnes o 07:25

@anonym_autor skús pozrieť YouTube Andrea Magyar veľa veci o sebe pochopíš... držím palce

margieamatusko
Dnes o 07:27

@anonym_autor Napísala si to sama...vie aký má byť. Tak to chvíľu zahrá a má ťa späť. Tak si to pripomínaj, že to nie je on, je to len jedna z tvarí, ktorú používa. Ale má aj kopec iných a tie nie sú také pekné...

anonym_db65e4
Dnes o 07:28

@anonym_autor nie. A je to tvoja chyba, ze to tolerujes.

moonlight1210
Dnes o 08:17

Tieto typy “skutek utek” nie su ziadna dobra energia. Maju len skvele nakalibrovanu drzku. Ktora sa dobre pocuva. Vedia sa prisposobit tomu, co a ako chces pocut. Makali na tom od detstva, ked si vsimli, ako ludia pozitivne reaguju na spravne slovo v spravnej chvili a nemusia pre to nic ani robit, snazit sa. Ako tym zvysuju sympatie voci sebe.
Sice tie sympatie nasledne stracaju, ked ludia zistia, ze su len take chodiace slubotechny, ale to nevadi. Rychlo ukecaju niekoho dalsieho.
Vyvinul si sposob, ako oddialit to neprijemne - plnenie svojich slov.

A vy dvaja ste po blokacii nenarazali zrazu na seba nahodne. Ziaden osud, romantika.
Proste on zacal chodit do miest, kde sa mozes vyskytovat, aby zvysil sancu, ze ta tam “nahodou” stretne a bude do teba hucat.

Toto je na tebe. Intuicia ti hovori, ze to mas ukoncit, hormony sa zase nevedia vzdat zavislosti.
Vybrat si medzi tym musis ty.

Viem ti s urcitostou povedat, ze ta dobra energia vysumi postupne do vetra spolu s hormonami (pre ktore ju citis), ked pridu problemy.
Alebo - nasad na neho problemy cielene uz teraz. Chci od neho konkretne veci, trvaj na tom, ziadaj vysledky. Tlac na neho. Stopni ho, vzdy ked zacnu iba slova. Trvaj na skutkoch.

Zmizne radsej on sam a dobrovolne. Este ti povie, ze si vsetko pokazila. Ze netusil, aka “v skutocnosti” si. Ze si sa javila ako uzasna, ale sklamala si ho.
A budes vyliecena.

katkazatka
Dnes o 08:25

Ked sa prejavil uz po 3 mesiacoch, nemala by si mat problem odist od neho. Ved tam este ani hlbsi vztah nemohol vzniknut. Treba ho odstrihnut co najskor.

anonym_a9d062
Dnes o 12:14

V prvom rade si ujasni, či s ním chceš zotrvať vo vzťahu alebo nie .... Potom už je odpoveď jasná, buď zotrvas alebo rozchod.

googlinqa
Dnes o 13:21

@anonym_autor no však nevieš bez neho byť tak s ním buď a užívaj si tu chémiu len daj pozor aby si neostala tehotná ono tá to raz prejde trápiť sa budeš tak či tak