Ako sa zbaviť závislosti na bývalej partnerke?
Neviem už ako ďalej, podviedla ma rozlíšili sme sa urobila to nárokom aby sa ma zbavila, od vtedy sme moc v kontakte neboli, no po pár mesiacoch sa mi vždy nejako pripomenie a ja sa jej ozvem, neviem to ovládať píšem slohovky akoby som bol na maturite volam ju von atd,strácam záujem o zivot a celkovo zivot, úplne som od vtedy vyhorený a neviem ako ďalej, išiel som do zahraničia zarábam dobre peniaze dari sa no ja niesom stastny a jedine šťastie vidím ako ju, no ona nemá absolútne záujem a len som na smiech ponížený neviem ako to seknúť navždy akoby som bol začarovaný, prosím o realne rady niečo fakt vážne, lebo už fakt neviem ako ďalej a keď to tak to bude ešte dlho hodím si mašľu.. ďakujem
@osmickaosemman chce to len cas a potom to prejde a neskor stretnes lepsie dievca a nebudes rozumiet tomu ako si sa mohol trapit pre niekoho kto ta podviedol a kto za to vobec nestoji.
Tiež odporúčam zablokovať, vymazať a potom ešte dopriať si čas.
Mozno nad nou nepremyslas preto, lebo ju lubis, ale preto, lebo vo vnútri cítiš, že si sa mohol/mal zachovať inak, keď si ešte mohol a boli ste spolu/v kontakte.
@annamarin je to pravda som nevyrovnaný z veľa vecmi,plus cítim nejakú závislosť vlastniť, no nič budem musieť nájsť odbornú pomoc..
@majo111222 ja tak isto jeden čas bolo dobre už som nemyslel a bum, lieky nepomôžu to je pravda a ani neviem čo fakt môže pomôcť, ešte jediná rada od mojich kamosov pretiahnut inú zevraj to pomáha na 100% no mám taký blok že nedá sa 😀 musíme bojovať asi len a časom bude dobre no je to v pici
@osmickaosemman bud chlap. Staci neodpisat.
Netreba blokovat. Ak ozaj nechces, tak ju nechaj nech si skusa. Na co ti je taka, co sa ide pelesit inde nez aby ti normalne pivedala, ze s tebou nechce byt?
Z casu nacas sa ozve aby si jej pohladil ego svojou slohovou pracou
@kitycat Aha čiže ego si hladká no sak to mi došlo 😀, nič blokujem a nikdy sa neozvem a keď sa nejako ozve coz nebude mať šancu neodpisem, neviem už čo iné, tak to urobím a musím si za tým stať, lebo mne nici ego neskutočne len ju vidím pádnym na zem..
@majo111222 podľa mňa je 40tka je Nivy začiatok života takže možnosti stále sú..
@osmickaosemman chce to čas, nič dobre by ta s nou necakalo, kto podvedie raz podvedie zas... mas dobru pracu, to je zaklad, treba zacat chodit medzi ludi a naucit sa znovu zit, ale bez nej

@osmickaosemman vymazat, zablokovat, nereagovat...
Zide z očí, zide z mysle.
Čas je najlepsi lekar.