icon

Ako sa zbaviť zlého vplyvu zlých mužov?

22. mar 2025

Ahojte ženy, už dlhšiu dobu teda presnejšie 3 roky si priťahujem tie iste typy mužov. Na zaciatku randenia vyzerá všetko úplne dokonale no potom sa z toho vykľuje chlap,ktorý nemá doriešený predošlý vzťah a najnovšie si priťahujem alkoholikov. Rozhodla som sa že začnem chodiť na psychoterapie, myslite že je to dobrý napad? Poprípade čo by ste ešte odporučili, niekde ten problém pravdepodobne musí byť lebo sa mi to deje stále dookola s každým mužom ktorého stretnem. Vacsinou ide o mužov, ktorí majú pekný obal ale nejaký problém ,nespracovany rozchod zapíjajú alkoholom… A druha vec je že keď už stretnem slušného normálneho muža nie je tam nič čo by ma k nemu priťahovalo…poprípade mala ste niektorá podobnú skúsenosť? Za všetky rady ďakujem vopred 😀

jaskolka
22. mar 2025

Sama si si dala odpoveď - priťahuje tá pekný obal a naopak tá nepriťahuje "slušny"chlapík. Rada je iba jediná, skúsiť nepozerať len na prvý pohľad na ten pekný obal a možno dať šancu aj tomu "nie peknému"obalu

0silvia0
22. mar 2025

Nie, nemam podobnu skusenost. Mna prvoplanovi hezouni a fesaci nikdy nepritahovali, lebo som predpokladala, ze extra sexi fesak bude pritahovat vacsinu zien. Cize som mala zaujem vzdy o utiahnutejsich muzov s beznou atraktivitou.

barka1
22. mar 2025

Je dobré muža poznat, až potom robit zavery typu "nepritahuje ma". Neviem, či ti pomoze terapia. Rozhodnutie musí ist od teba.

Mam partnera asi rok. Konečne, pár rokov po 40ke, mám pocit, že je to ideálny chlap, za odmenu. Isla som do spoznavania a vztahu a rozumom. Splnal vsetky moje "požiadavky". Pritažlivost tam velmi nebola. Dokonca až kamošky ma museli upozornit, ako skvele vyzera 🙂 Teraz to vidím aj ja.

enmery
22. mar 2025

Asi aj oni priťahujú Teba. Neviem, koľko máš rokov a co máš odžité, ale vzhľad by nemal byť dôležitý-ak si to priťahovanie myslela tým. Aj ten sa môže zmeniť, debila nezmeníš nikdy. Aký si mala vzťah s otcom?
Poznám jedného chalana, o ktorom každá hovorila, že je "príliš dobrý" a nie taký fešák. Ano, podľa štandardov krásy nebol, ale makal vo fitku, fakt upratané v hlave, hodnoty, postavený barák bez hypo.
A vieš čo?Teraz mu tri také volajú a plaču do telefónu, lebo si vybrali toho, ktorý ich priťahoval a každý mal niečo toxické v sebe.
A už je po príťažlivosti aj láske, žijú v trápení.

siska53
22. mar 2025

Nuz..Daj si odstup od randenia na nejaky cas, polrok, rok a ano, kludne chod na tie terapie. Ono casto potom, ak rychlo po rozchode randis s muzmi a aj s tymi v kratkom slede, tak nadabis na rovnake/podobne typy. Preto to tak vyzera.
Aky bol tvoj posledny vztah? Myslim toho chalana, bol tiez alkoholik alebo nieco podobne?

autor
22. mar 2025

Nie nebol alkoholik ani nič iné…

ladybarbora
22. mar 2025

Pekny obal je na nic - moj muz ked som ho spoznala nebol moj typ. Vizualne absolutne nepritazlivy, obrovska nadvaha (mal 160 kg) ale ked sme boli spolu nonstop sme sa na niecom rehotali. Najvtipnejsi clovek s najlepsim srdcom. Schudol 65 kg, zacali sme spolu sportovat. Teraz ma vypracovane telo a nikdy ma viac nepritahoval. Mozno si staci vybrat laskaveho cloveka na vyzore vobec nezalezi.

moonlight1210
22. mar 2025

Mas najskor syndrom opatrovatelky, ktora si musi lasku zasluzit.
Hoci navonok hladas vyrovnaneho chlapa, ktory si ta vazi preto, ze si.
Ale podpovrchovo ta pritahuje pocit, ze je citlivy, zranitelny, potrebuje ta, iba teba. A zaluzenim si lasky si vnutorne poistujes pocit, ze mas na nu teraz (sama pred sebou) legalne pravo. Inak citis, ze sa nemas co stazovat, ak ti ju neda v dostatocnej miere. Ze si preto nic (dost) neurobila.

No a plus je fesak, taky krasavec s tajne ubolenou dusou a si cela jeho. Ako stredoveka romanca o rytierovi a deve.

Preto ta normalny chlap nepritahuje. Nepotrebuje zachranovat. Nepotrebuje opatrovat.
To v tebe nic nestartuje.

Sice len hadam, ale asi toto mas. A to potrebujes napravit. Tento svoj pohlad na dynamiku vztahu. Na com ma byt vztah zalozeny. Rozumovo to najskor vies, len dusevne si neveris.