Ako sa zmieriť s rozchodom?
Ahojte baby.Som tak utrapena leboa kurat si prechadzam velmi ťazkym obdobim o tyzdem som s priatelom mala byt rok presne od našeho prveho stretla a vyzera to an uplny koniec.Od prvej chvile sme si sadli a rozumeli ako keby sa pozname večne a on za do mladšej zahladel.ona ho nechcela a nechce a ja ked som to zistila tak mi to dal za vinu...ano ja viem ale boli to velmi lebo nevie ci hrdosť alebo co.Priznal si chybu ze ho to serie ze to on vsetko pokazil a aj ked tam nevera nebola ale keby sa snažii o mňa da do toho viac daka by som tomu rada šancu ale ked vidim aky je sam hovori tvrdohlavy a ego strašne to boli Tie spomienky pekne lebo my sme nemali problemy nič .V praci dako preživam a inak moc ma nič nebavi
Dva mesiace po tom.zisteni som s nim nebola potom sme sa ťazko ale v klude porozpravali on povedal ze nevie vratit čas ale extra navonok ho to nesralo.Dokonca si potom telef zablokoval co predtym nemal.Nikdy som.takyto koniec nepreživala lebo posledne dva vztahy boli take ze mi odlahlo a teraz preživam co moj byvali ked lubiš a musis ist dalej a naučit sa s tym žit pen s tym rozdielom ze ja som nikomu neublizila ale trpum naviac
Tak mne by po takomto vztahu ako píšeš určite odľahlo.
Netráp sa ,nechaj ho nemá to zmysel aby sa ku tebe vrátil ,nezaslúži si ťa ja som mala vzťah 7 rokov bola to moja prvá láska ,až keď som nezistila ,že má podvádzal na každom kroku ,hoci to dobre tajil ,odpustila som mu to a o rok to spravil ,znovu trápila som sa nad tým ,ale o pol roka od rozchodu som stretla lepšieho,a už sme aj manželia,ten prvý záletník si našiel takú ,ženu harpiu ,že nikto v rodine ju nemá rád ,stále na mňa spomínaju jeho rodičia lebo som v kontakte s jeho švagrinou, nájdeš si lepšieho a na neho zabudni ,veľa šťastia 😘
Nepchaj sa mu nasilu. Proste snaz sa nanho co najskor zabudnut.Nestoji ti on za to, aby si sa prenho trapila.Zacni chodit s kamoskami na vylety , alebo nejake autobusove zajazdy ,Aby si co najskor toho trola vyhodila z mozgu Prajem ti najst si dobreho muza do manzelstva,... ja uz by som naspät tohoto ani nechcela,, ani keby sa mi klanal lVed ta zahodil jak zoztrhanu papucu do kosa
Neboj nič,posmut,poplach si a dakuj Bohu,že si s ním stratila len rok.Ked sa po necelom roku zahľadel do inej,čo býva ešte obdobie zamilovanosti,čo by vystrájal ďalej.A nemáš istotu,či by ťa neodviedol,keby ho neodmietla.
Mam niečo také za sebou. Ver, že ten, ktorý ti nebude chcieť nikdy ublížiť, toto nespraví. Nezahladi sa do druhej. Chcel sa z toho vyvliecť nejak. Aj tak spravil.
Boli to,lebo ste boli v najkrajsej faze vztahu. Rok vztahu je taky,ze uz sa ako tak poznate,uzivate si jeden druheho,je tam este pociatocna zamilovanost. Zrazu nemas davkovanu tu krasnu davku zamilovanosti,preto tak trpis. Potrebujes si len zvyknut. Kazdym tyzdnom to bude lepsie a lepsie. Skus to uzavriet. Vsugeruj si,ze je to chuj a ked toto spravi po roku,nema zmysel stracat s nim cas. Mozno si si ho zidealizovala. Casom to bude lepsie,len to ozaj chce cas. Ze ta nic nebavi je normalne v tomto stave. Poplac si,posmut,ale potom chod dalej. Neutapaj sa v ziali. Skus chodit medzi ludi,nevyhybaj sa nicomu,co si doteraz robila. Ja som po jednom rozchode plakala kade som chodila,ci v obchode,na ulici. Vyplakala som sa isla dalej. Drzim palce,nech mas znova dovod na usmev.
@marca12 to nieje zamilovanost.ja som bola opatrna po predchdzajucom.vztahu a moje citi prisli k nemu neskor a tym.ze sme si sadli od zaciatku nam bolo spolu dobre teda aspon mi to hovoril aj sa o mňa staral vsetko neboli to len slova

Bratia cesi maju prislovie:"Pro jedno kviti,slunce nesviti."Hlavu hore,stretnes lepsieho😉