icon

Ako si nájsť kamarátov v dvadsiatke?

tobias123321
20. jan 2025

Ahojte neviete mi prosím poradiť niekto kde si nájsť kamarátov partiu nejakú niekde patriť nikoho nemám a je mi tak zle. Písal som do rôznych spoločenstiev cirkevných skauti ale nikto sa skoro neozval. Sú nejaké iné spoločenstva mladých okrem kresťanských ? Kde sa dá začleniť nikede medzi rovesníkov ? 24 mam bývam sám kamaráti žiadny frajerka žiadna a v robote len pár starších mužov vobec nemám príležitosti na spoznávanie sa

denkabemommy
20. jan 2025

@tobias123321 skús sa pridať napríkad na nejakú túru ku skupine, veľa ľudí sa takto zgrupuje 🙂 napíš na fb do skupín mesta kde bývaš

tobias123321
autor
20. jan 2025

@denkabemommy na túry viem že veľa ľudí chodí ale to sa bojím ísť lebo mi je zle panika

stew1e
20. jan 2025

Odkiaľ si, resp kde bývaš ?

tobias123321
autor
21. jan 2025

@stew1e Spišská Nová Ves

maury
21. jan 2025

Túry nie, ako tie vysokohorské alebo všeobecne, žiadne výlety hrady, zámky, zrúcaniny, kopec za domom, teda prechádzky ? To je široký pojem. Príklad: Niekto má strach z výšok, tak sa vyhýba exponovaným a skalnatým miestam. Aké máš záľuby? Ak ťa baví nejaký šport, tak si nájdi skupinu, ktorá sa venuje tomu športu. Ak ťa bavia počítačové hry, tak aj taká skupina existuje. Takto sa vieš zoznámiť s ľuďmi.

tobias123321
autor
21. jan 2025

@maury hrady toto mám rád ale také veľmi skupiny nevidím. Nemám rád túry ďaleké lebo mi je zle a bojím sa že sa dakde dačo stane v kopcoch chorý som. Mám rád techniku opravovať auta lietanie z dronmi stavbárske veci a tak. K športu nemám vzťah

maury
21. jan 2025

@tobias123321 na fb je taká skupina hrady, zámky, zrúcaniny a našli sa aj skupiny, čo chodia spolu. Skús

wakanda
21. jan 2025

Máš nejaké koníčky, hobby, zaújmy? Ak áno, nájdi si skupinu niekde na fb, IG, discord atp. a dohodni sa s niekým na stretnutí, alebo sa pridaj do nejakej partie na spoločný výlet. A hlavne neseď celé večery doma za počítačom alebo mobilom, lebo tak sa kamaráti nehľadajú. Musíš chodiť von, zoznamovať sa, rozprávať sa, zaujímať sa, robiť prvé kroky… Tak to funguje v kamarátstvach aj vo vzťahoch.

gionella
21. jan 2025

Skús jazykovku. Niečo sa naučíš a určite spoznas nových ľudí. Popros aby ta zaradili do skupiny kde budú nejakí rovesníci a chodievaj pravidelne.

wakanda
22. jan 2025

@tobias123321 keď rad lietaš s dronom a máš rad auta tak začni chodiť na autíčkarské akcie. Tam spoznás milión ľudí… vlastná skúsenosť