icon

Ako si nájsť kamarátov v novom meste?

kiksik25
22. jan 2025

Ahojte mam 26 rokov, nedávno som kupil byt v mensom meste kde zije cca 12 tisíc ľudí. Som tu nový a velmi rad by som si našiel kamarátov. Mam ale pocit, že mlady ľudia nikam nechodia. Rad sa bicyklujem, prechádzam - pár krát do týždňa praktikujem vychádzky. Chodím do mestskych kaviarní, iba na 1-2 drinky. Problém je ten, ze častokrát mladých ľudí vôbec nestretávam.
Viete mi poradiť kam mám ísť aby som mal trochu vacsiu sancu si nájsť aspoň nejakého kamaráta?

blaazi
22. jan 2025

@kiksik25 fitcentrum _ skupinovy trening, mensie kulturne podujatia _ knizne kluby, diskusie, dobrovolnicke organizacie _ tie su v kazdom meste, kurzy cudzich jazykov, pripadne ak si veriaci, tak stretka pre mladych pri farnosti

stvura
22. jan 2025

A v akom si meste? U nas je jedna kaviaren kde su vecerne kvizy, v kniznici su besedy a v meste funguje i babtisticke centrum - oni organizuju stretka, sportove stretnutia (da sa tam v poho dostat a nerobia nejaku seleciu ani ci si nie si veriaci)...realne vo fitku by si musel asi "otravovat" ale tak da sa aj tam spoznat, len by na teba pozerali ako na zombika..a este ma napadlo ze v meste je i turisticky klub a organizuje vylety na nejakej nepravidelnej baze

mimirka32
22. jan 2025

@kiksik25 pracujes v tom meste? Najlahsie sa hladaju kamarati v robote. Alebo potom nejaky kurz

kiksik25
autor
Autor odpoveď zmazal