Ako si nájsť partnera po rozvode?
baby ako ste si nasli noveho partnera po rozvode? Hlavne tie co mate deti ma zaujima.
Mam pocit ze v 40tke je to uz asi nemozne.
Kledne napiste vase pribehy rada si precitam🙂
snad aj ma mna caka niekde niekto s kym este mozem byt stastna😍
P.S. Robili ste aj nejake aktivne kroky, alebo to prislo same?
@anonym_autor na "pride samé" som sa nemohla spoliehat. Nikdy to samé neprislo, nie som typ, ktorý chlapi oslovuju.
Hladala som na roznych zoznamkach. Tak som našla 2 mužov, s ktorymi to nevyšlo.
Toho terajsieho som spoznala na rychlom rande. Dufam, ze viac už hladat nebudem.
@barka1 co je to rychle rande? A na akych zoznamkach si bola?
@barka1 co je to rychle rande? A na akych zoznamkach si bola?
@anonym_autor vygugli speeddating alebo rychle rande.
A zoznamky za tych 5 rokov boli rozne, najviac sa mi osvedcila zoznamka na FB (kedysi bola len v apke, netusim aktuálny stav), platila som si chvilku edarling. Aj Tinder som skusala.
Ale ja fungujem v ČR, neviem, co presne funguje a frčí na Slovensku.
@anonym_autor kecala som na Pokeci, ja som hľadala skôr kamaráta na vykecanie, rozhodne nič záväzné, rozvedená s troma deťmi. On hľadal vážny vzťah a rozhodne bezdetnu. Ale dobre sa nám kecalo, stretli sme, potom kamaráti s výhodami....a tak nejako už 11rokov spolu žijeme, bývame a lubime sa čím ďalej tým viac. Mala som 35 keď sme sa zoznámili

@anonym_autor na "pride samé" som sa nemohla spoliehat. Nikdy to samé neprislo, nie som typ, ktorý chlapi oslovuju.
Hladala som na roznych zoznamkach. Tak som našla 2 mužov, s ktorymi to nevyšlo.
Toho terajsieho som spoznala na rychlom rande. Dufam, ze viac už hladat nebudem.