icon

Ako si nájsť úprimnú a spoľahlivú kamarátku?

19. sep 2025

Ahojte,ako to máte vy s kamaratkami?Prestahovala som sa do ineho mesta,snubenec pracuje v zahramici.Mám tu jednu kamarátku s ktorou sa stretávam,ale ma dieťa čiže nedá sa s ňou robiť toľko aktivít,ale stretávame sa.Druhú som spoznala skrz toho že budeme chodiť behať,rozumieme si aj všetko len mi vadi že navrhne že ideme daný deň behať a potom sa neozýva.Alebo nedodržiava niečo na čom sa dohodneme(pritom ona to navrhuje),dokopy asi ani behať nechce chodiť ale na fb stále dava fotky ako motivácia o behu atd.Proste mi to pride divne na nej,že ine vravi a ine robi.Ako si nájsť normálnu kamarátku,čo konkrétne vám vadí na niekom že sa prestanete napriklad s daným človekom stretávať atd? Mne to už príde že je veľmi ťažke získať uprimne priateľstvo.

vevebono
19. sep 2025

Ja mam jednu jedinú, este z detstva. Všetky ostatné ženy ma sklamali. Jedna povedala, ze moje deti su zmrdi a druha mi chrápala s mužom. Odvtedy som si povedala, vďaka neprosím. Aj ta jedna zije tisícky km. My sme sa presťahovali, a nemám kamarátku žiadnu. Úprimne? Ani mi nechýba. Sú tu ľudia, ktorých tolerujem, s ktorými rada občas pokecam, ale selektujem, čo môžem povedať. Len tak si niekto u mna dôveru nevybuduje. A takto mi to plne vyhovuje. Program si viem spraviť aj sama

martinmmartin
19. sep 2025

Moj najlepsi kamos je z detstva iba preto ze mali doma pinpongovy stol. Vydrzalo doteraz. (asi som nepomohol)

gribka1
19. sep 2025

Podľa mňa sa nehľadá, ale nájde. Niekto ani celý život.

anonym_ded45c
19. sep 2025

Napodobne. Uz som to vzdala s kamaratkami. Tiez som skoncila na pocte 0 ani neviem ako. Asi za to mozem sama..neviem..asi nie som to co ludia vyhladavaju..🤷‍♀️behom roka sa mi to pokaslala s tromi kamoskami.. pri jednej som otvorila oci a zistila, ze som jej bola dobrq len v tazkych chvilach, na zabavu mala ine kamosky, u dalsej sa pochytili nase deti tak to ona skoncila a tretia si nasla inu kamosku, zo zaciatku sme sa stretavali tri ale uz sa na mna vykaslali..tak som zostala sama😢a uz som to asi vzdala

denkabemommy
19. sep 2025

Ja som sa odsťahovala 100km od bydliska a behom pár týždňov som si vytvorila priateľstvá, nie sú to neviem aké silné putá ale môžeme sa navzájom na seba spoľahnúť, keď potrebujeme pomoc 😊🙏. Všetky osobné veci riešim so svojim mužom, vrátane sťažnosti naňho 🤣🤣.

anonym_16a02f
19. sep 2025

@anonym_autor a kde byvas, v akom meste? Neviem kolko mas rokov, ale ja napr. tesne pred 40 a to uz je tazko niekomu zdoverit cely svoj doterajsi zivot, ked dnes ludia nemaju cas ani len na to “behanie ci kavu s kamoskou”. Bolo by super mat taku naozajstnu kamaratku, ktorej by si mohla doverovat a ako sa povie v pripade “nudze” zavolat aj o polnoci. Tie co maju kamaratstva od detstva/skoly, tak tlieskam. a Tebe drzim palce, nech sa v Tvojom zivote objavi ta spravna. 🙂

anonym_14c7de
21. sep 2025
@martinmmartin

Moj najlepsi kamos je z detstva iba preto ze mali doma pinpongovy stol. Vydrzalo doteraz. (asi som nepomohol)

@martinmmartin Mužské kamarátstva sú úprimmejšie. To ťažko porovnať so ženskými. Napokon aj ja mám za kamošku radšej chlapa a je to jednoduchšie.

anonym_17846d
22. sep 2025
@anonym_ded45c

Napodobne. Uz som to vzdala s kamaratkami. Tiez som skoncila na pocte 0 ani neviem ako. Asi za to mozem sama..neviem..asi nie som to co ludia vyhladavaju..🤷‍♀️behom roka sa mi to pokaslala s tromi kamoskami.. pri jednej som otvorila oci a zistila, ze som jej bola dobrq len v tazkych chvilach, na zabavu mala ine kamosky, u dalsej sa pochytili nase deti tak to ona skoncila a tretia si nasla inu kamosku, zo zaciatku sme sa stretavali tri ale uz sa na mna vykaslali..tak som zostala sama😢a uz som to asi vzdala

@anonym_ded45c ja nemám kamosky a ani mi to nechyba. Ak mam pravdupovediac, skor si rozumiem s muzskym pohlavim. Vsetky kamosky, najma kolegyne, sa ukazali v pravom svetle....takze uz nejako zenskym neverím.

angiejesse
24. sep 2025

@anonym_autor aj ja mám to isté presne ..presťahovala som sa z Ba do iného mesta chlap v zahraničí ja stále sama doma dieťa je už v puberte a cítim sa osamelo presne mi chýba aspoň jedna dobrá kamoška s ktorou môžem raz za čas ísť na kávu či kúpiť si hoci aj tričko a poklebetit.