icon

Ako si to "vyžehliť" u manžela?

obcanka123
20. jún 2025

Ahojte, nezvykneme sa s mužom hádať, ale včera sa nám to podarilo. Nešlo o nejakú vážnu vec, ale viem ze som povedala niečo čo sa ho dotklo. Pre mňa to bola drobnosť, ale s ohľadom na minulost fakt verím že mu to nebolo príjemné. V podstate od večera je úplne divný, akoby mu odišla duša.

Ako by ste to riešili vy? Chcem spraviť niečo pekné preňho.

balaskovae
20. jún 2025

uvar mu napriklad jeho oblubene jedlo ♥ chlapom vacsinou staci malo.

michaela412
20. jún 2025

jedlo a určite sa ospravedlniť, že si si to uvedomila neskôr čo si vlastne povedala 😉

obcanka123
autor
20. jún 2025
@balaskovae

@balaskovae skúsim. Naozaj ma to trápi:(

obcanka123
autor
20. jún 2025
@michaela412

jedlo a určite sa ospravedlniť, že si si to uvedomila neskôr čo si vlastne povedala 😉

@michaela412 áno áno to som mu už povedala :(

unicornlady
20. jún 2025

skús mu povedať, čo si na ňom vážiš

ten dôvod hádky je vyriešený?
môžeš napr. spomenúť, že si vážiš, že mu záleží na vašom vzťahu a chcel ten konflikt riešiť, ... alebo aký je starostlivý, pozorný....

deti95060810
20. jún 2025

pekne si sadnúť a povedať v kľude o čo vlastne išlo. ospravedlniť sa , porozprávať ... u nás by to bolo sedenie pri nealko.
najlepšie keby ste boli doma samy, popr. keď zaspia deti.

sevrin
20. jún 2025
@balaskovae

biba_18
20. jún 2025

no ja by som mu už sedela na lone ☺️ pri všetkej počestnosti… ale na neho (ale aj na mňa) to zaberá…

motylik2559
20. jún 2025

@obcanka123 hmm, ked je az takyto, nezasiahla si nejaku jeho slabinu? nepises konkretne veci o co islo, co asi nechces...len ak sa ozaj jednalo o nejaku jeho slabinu, tak to cloveka moze ozaj vziat velmi😐 Skus ho objat, povedat,ze si to prehnala a ta to moc mrzi, ze sa to uz nestane, sprav mu jedlo, ktore velmi lubi. Mozno trosku potrva kym sa z toho otrasie, ale daj mu ten cas. a za ten cas mu prejavuj naklonnost-samozrejme zas nie tak,ze uz mu to pride ako nutene, skor tak prirodzene. Davaj si pozor do buducna, aby si to uz pri hadke nespomenula. Drzim ti palceky a lubte sa🙂

moonlight1210
20. jún 2025

Nebola to vec, ktoru ti kedysi zdoveril? A ty si do nej rypla?
Clovek ma potom pocit, ze zneuzili jeho doveru. Nemusi ist ani tak o tu vec, ako o pocit, ze si (proti nemu) zneuzila informaciu, ktoru ti dal v dobrej viere, ze u teba je v bezpeci a v pochopeni.
Moze k tebe stratit aj cast ucty. To mu tiez moze byt neprijemne, ze si ta zrazu nevie uz tak vazit. Ze uz citi zabrany ti cokolvek len tak otvorene povedat. Zly pocit, ze si musi pred tebou davat pozor, co ti povie a ako. Moze to citit ako stenu medzi vami.

martinmmartin
20. jún 2025

jedna vec je hadka po taliansky kde lietaju taniere a pod ale v momente ked si druha osoba uvedomi ze ty vlastne hladas vedome zbrane ktorymi ho dokazes naozaj zranit tak aby to co najviac bolelo. Nie v amoku, ale vedome, rozmyslene a zakerne tak to je vec cez ktoru sa uz mozno nikdy naspät nedostane

alickapusinka
20. jún 2025

Slovo vie ubližiť viac ako facka

daniela823
21. jún 2025

Ahoj, ako to dopadlo?

obcanka123
autor
23. jún 2025
@daniela823

Ahoj, ako to dopadlo?

@daniela823 ahoj, úplne super ♥️ porozprávali sme sa ešte raz, zobrala som ho do mesta na kávičku a doma sme sa pomojkali, spravila som veceru a všetko bolo okey 😊