Ako skoncovať so zoznamkou?
Ahojte,
idem si k Vám pre radu a skúsenosti. Som už asi 2 roky na neplatenej zoznamke. Ktorá mi nič neprináša, dokonca by som povedala, že ma poslednú dobu vysiľuje. Stále rovnakí ľudia, klamári, kt. majú aj 5 nikov. Alebo príde k dohode stretka, potom sa odmlčia, alebo si zrušia nik. Platenú zoznamku nechcem, kvôli financiám. Najlepšie zoznámiť sa v reále.
Lenže je to tam neviem "uťať", seknúť s tým. Viem, že mi to nič neprinesie, ale aj tak tam idem, že veď sa aspoň porozprávam. Alebo sa tam opäť na niekoho naviažem, kto ma opäť sklame.
Ako si mám prísne rozkázať, aby ma to tam neťahalo ? Ako dosiahnuť tú pevnú vôľu ?
Za Vaše rady ďakujem
Nemáš kamarátov, kolegov, rodinu s ktorou by si kecala naživo?
no veď keby vidím že to tam je o ničom,tak tam nejdem teda aspoň ja.Nemalo by ma tam čo držať ani ťahať.Tí klamári čo si tam krátia dlhú chvilku..škoda reči.Tak si daj záväzok že tam nakukneš len občas z času na čas či sa tam niečo nezmenilo alebo niekto nový nepribudol.Vždy ak ťa tam bude ťahať choď dačo robiť..tie zoznaky to za fajku močky nestojí.Možno ešte volakedy áno ale v dnešnej dobe.To by som sa radšej s tou umelou inteligencou vykecávala ako na zoznamke s nejakým magorom čo ťa ešte aj na debiliny môže naviesť alebo ti nejako ublížiť😀
Nemáš kamarátov, kolegov, rodinu s ktorou by si kecala naživo?
@januska12323 Mám. Rodičov, ale o nich sa moc o vzťahoch nebavím. Súrodencov nemám. Kamarátky mám, ale oni majú už svoje deti, takže keď sa spolu stretneme, bavíme sa o ratolestiach, len času pri deťoch je pochopiteľne menej.
Kolegyne s ktorými by si vybehla von?
@luccija Občas chodíme ako partia z práce do kina.
@luccija Ono s komunikáciou v kolektíve nie je problém. Bavíme sa spolu ako kolektív.
Ja tou zoznamkou skôr zapĺňam prázdnotu, keď som večer doma a pod. ...
Zaplať si jednorázovo nejaky speed dating a hentie prkotiny si vymaž. Zbytočne ti to odoberá energiu a zbytočne o chlapoch zmýšľaš negatívne. (Akože uznávam, hentam sú bieďáci, ale nie každý chlap je taký).
Zavyslost je sviňa. Kúp si 6000 ks puzzle a sadni si k tomu vždy keď ťa bude lákať zoznamka. A kúp si tlacitkovy mobil len na volanie a sms.
Nájdi si inú záľubu, ako trčať na zoznamke. Keď sa dá choď von, cvičiť, prihlás sa na nejaký kurz a keď doma ostaneš večer, tak sa venuje sebe. Niekoho určite skôr či neskôr stretneš. Hlavne nemrhaj svojím časom, tie hodiny scrollovania po zoznamke Ti nikto nevráti.
Ja nemám zlé skúsenosti so zoznamkami, našla som si tam niekoho skvelého a aj kopec mojich známych má túto skúsenosť, nie sú všetci rovnakí, keď vidím, že niečo s tým človekom nehrá, tak ignor, ale ja som tam spoznala fakt super ľudí, aj ako kamarátov, aj dlhodobého partnera, ja by som povedala, že dokonca najlepších. A to som tam ani dlho nebola.
Ahoj, ja som jeden cas chodila na pokec a boli tam aj slusni chalani.pisala som si raz s jednym 5 mesiacov, no nebol to az tak moj typ.bola to samozrejme strata casu, lebo stretko nenavrhol, bol asi trochu hanblivy macher. Potom som si povedala, ze si s nikym nebudem dlho vypisovat, ked bude niekto schopny, tak dame stretko co najskor.ked som to povedala tomu 5 mesacnemu, hned navrhol stretko, bal sa ze pojdem teda na stretko s inymi muzmi. Bol nakoniec na stretku o hlavu nizsi ako ja, ale najma chvalenkar. Hned dalsie stretko bolo s mojim teraz uz manzelom. Ale to je uz 10r.

Kúp si stukatkovy telefón na mesiac. A uvidíš, ako si precistis hlavu a všetko ostatné....