Ako spoľahlivo odhaliť manželovu neveru?
Ahojte. Ako ste odhalili neveru? Som si na 99% ista, ze ma manzel podvadza, ale to jedno percento neistoty ma mata. Co ak je to len moj vymysel, ako to zistit? Nechcem byt podvadzana a zit s niekym kto beha za inou, ale zaroven nechcem zahodit manzelstvo ak to tak nieje. Citim sa stratena a neviem co s tym. Dakujem za rady
A na základe čoho si to myslíš? Je veľmi smutné, že máš tieto pocity. Ak ťa manžel podvádza, tak nie je hodný ani jednej tvojej slzy. A ak ťa aj nepodvádza, asi vo vašom vzťahu nie je všetko v poriadku podľa toho čo píšeš.
Ak to chceš pred ním na rovinu vytiahnuť, tak sa ho opýtaj a uvidíš ako zareaguje. Ak chceš mať v rukách dôkazy, tak mi napadá detektív.
@katuska147852 videla som ho ist k zene o ktorej si myslim, ze ma s nou podvadza, ale nevidela som mu do tvare, len sedela postava, vyska, chodza a prisiel domov v takom obleceni ako mal muz ktory k tej zene isiel. Prisiel vtedy az o pol druhej v noci a neviem ci od nej alebo nie, ci to mohla byt len blba nahoda...tvrdi, ze bol s kamaratmi von, ale ja som ho proste na vlastne oci videla ist k zene, ktora viem, ze sa mu paci a on jej, ale videla som ho len zdialky, nevidela som mu do tvare cize nemam 100% istotu, ze to bol on a to ma nici...hrozne ma to nici. Podnik v ktorom tvrdil, ze sedeli zatvara o 22hej a on prisiel domov o 1:30 cize ani to nesedi proste.
A na základe čoho si to myslíš? Je veľmi smutné, že máš tieto pocity. Ak ťa manžel podvádza, tak nie je hodný ani jednej tvojej slzy. A ak ťa aj nepodvádza, asi vo vašom vzťahu nie je všetko v poriadku podľa toho čo píšeš.
Ak to chceš pred ním na rovinu vytiahnuť, tak sa ho opýtaj a uvidíš ako zareaguje. Ak chceš mať v rukách dôkazy, tak mi napadá detektív.
@katuska147852 mame male dieta, planovane, vytuzene, o to viac to boli
Co si nesla za nim ked si ho videla? Alebo sa ozaj uistila ze je to on?
Nepopulárny názor, ale pozri telefon. Ja osobne nepoznám jediný pripad muža, ktorý by sa príznal “dobrovoľne” pri úprimnom rozhovore.
S kľudom angličana sa ho opýtaj čo to ma znamenať. si si aspoň fotky mohla urobiť aby si čím mala argumentovať
Rozumiem. Ja by som to asi nevydržala a išla sa vtedy presvedčiť na vlastné oči či je to on. Takúto skúsenosť máš iba jednu, ale o je ich viac, kedy si ho podozrievala.
Vieš, keď píšeš, že máte dieťa, pre mňa je zvláštne aj to, že manžel ide von a príde o pol druhej. Ani keby ste dieťa nemali, by som neakceptovatela, že mi muž príde tak neskoro domov. Či už je s milenkou, alebo s kamarátmi. Jasné, môže sa stať, že sem tam je niečo dôležité, prečo príde tak neskoro domov, ale sedenie s kamarátmi von, to určite nie. To mohol robiť, kým sa neoženil.
A ako sa tváril, keď si ho s tým konfrontovala? Bol prekvapený, alebo ani nie? Aký mal výraz v tvári. Ako rozprával. Niekedy aj tá neverbálna komunikácia o človeku čosi prezradí.
Co si nesla za nim ked si ho videla? Alebo sa ozaj uistila ze je to on?
@ivik4 bola som s dcerkou a pravdupovediac ma to ani nenapadlo ist za nim, bola som pomerne daleko, kym by som tam dosla tak uz bol davno vnutri v dome a ist zvonit ci tam nahodou nemam manzela, fuuu no neviem. Cela ta situacia mi prisla ako z sci fi filmu. Mala som prist domov skor, ale zdrzali sme sa. On ratal, ze sme doma uz davno a neuvidim ho, lenze ja som videla, ale on to nevie. Kebyze mu to poviem otoci to proti mne, ze mu nedoverujem a neodpustil by mi to ak sa nahodou mylim.
Rozumiem. Ja by som to asi nevydržala a išla sa vtedy presvedčiť na vlastné oči či je to on. Takúto skúsenosť máš iba jednu, ale o je ich viac, kedy si ho podozrievala.
Vieš, keď píšeš, že máte dieťa, pre mňa je zvláštne aj to, že manžel ide von a príde o pol druhej. Ani keby ste dieťa nemali, by som neakceptovatela, že mi muž príde tak neskoro domov. Či už je s milenkou, alebo s kamarátmi. Jasné, môže sa stať, že sem tam je niečo dôležité, prečo príde tak neskoro domov, ale sedenie s kamarátmi von, to určite nie. To mohol robiť, kým sa neoženil.
A ako sa tváril, keď si ho s tým konfrontovala? Bol prekvapený, alebo ani nie? Aký mal výraz v tvári. Ako rozprával. Niekedy aj tá neverbálna komunikácia o človeku čosi prezradí.
@katuska147852 je ich viac, podozrievam ho uz dlhsie, ze ma podvadza prave s nou, ale nikdy som nemala ziaden dokaz len moje blbe pocity ohladom toho a kutikom oka ked som zazrela spravy, alebo, ze mu vola niekto a na displayi sa mi zdalo, ze je jej meno, ale naisto to neviem tiez. Alebo ked pisal smsky a mne sa zdalo, ze je tam jej fotka, ale tiez to bolo zdialky, nevidela som naisto, ale viem, ze si zvyknu volat a pisat a viem, ze sa mu paci. Ale neviem ci naozaj zasiel az tak daleko, ze s nou spava
Ak je tvoj pocit naozaj taký silný, pozri mu ten telefón. To je inak hrozné, že ti chlap necháva pocítiť, že sa mu páči iná žena. A keď telefonuje, ide preč aby si nepočula? Veď ste manželia. Podľa mňa ak nemá čo tajiť, tak nemá potrebu odchádzať pri telefonovaní.
Tá dotyčná dáma je slobodná, alebo má partnera?
Ja by som sa ho opýtala, kto bola ta žena, s ktorou ho videla tvoja známa (vymyslená) vtedy a vtedy...ja by som mu nepripominala že mal byť v tom čase s kamarátmi. Možno už ani sa nevie co ti hovoril kde ide
Možno by si mohla skúsiť takúto poznámku: Existuje nejaký dôvod, prečo by ťa niekto mohol vidieť s tou babou práve tam a vtedy, keď si ho videla? Nespomínaj mu, či ho niekto naozaj videl – spýtaj sa len, či by taký dôvod existoval… možno ti niečo povie. Minimálne jeho reakcia môže byť zaujímavá. V každom prípade prajem - nech sa to celé nakoniec dobre vyvinie
Na čo potrebuješ istotu? Prečo sa s nim o tom neporozoravas priamo?
A inak vsetky tvoje "dokazy" su typu "zdalo sa mi... zdialky,..." zvláštne. Pribrala si po porode? Ako zvládáš materstvo?
@katuska147852 takže ženatý chlap sa nemoze pohnut od manželky? Von s kamosmi do polnoci už nesmie? Chudák chlap...naštastie ti nevyžaduju všetky ženy.
A inak vsetky tvoje "dokazy" su typu "zdalo sa mi... zdialky,..." zvláštne. Pribrala si po porode? Ako zvládáš materstvo?
@katuska147852 takže ženatý chlap sa nemoze pohnut od manželky? Von s kamosmi do polnoci už nesmie? Chudák chlap...naštastie ti nevyžaduju všetky ženy.
@barka1 neporozpravam sa s nim o tom preto lebo ked som sa rozpravala tak odpoved bola taka, ze aj kebyze ju trtkal kazdy vecer tak rodina je prenho dolezitejsie a ze mu sedi ako zena, paci sa mu jej zadok a ak tam bude chciet ist tak pojde aj keby som sa mala na hlavu postavit a este sa urazil, ze mu nedoverujem preto sa s nim o tom nemozem porozpravat lebo to otoci na to, ze ja som ta co nedoveruje a nici vztah. Nepribrala som, nemam ani 50kg a vyzeram dobre. Som stihla, pekna blondinka s dlhymi vlasmi
@barka1 a ano nemam dokazy, ale existuje az privela nahod...neviem ci je mozne aby tolko nahod pokope sa stalo
Pozri mu mobil. Žiť takto v neistote nie je teda nič moc. Z jeho agresívnej reakcie na to, keď si ho konfrontovala sa mi zdá, že sa nemýliš.
Vieš čo, ja by som ani nepotrebovala žiadne dôkazy
To čo si napísala v predposlednom príspevku o 6.58 by mi úplne stačilo na rozchod
Pre boha to s akym hovädom mas dieta 😨
Prepáč ale ak by mi toto povie chlap pri priamej konfrontácii tak žiaden iný dôkaz nepotrebujem.
A načo chceš iné dôkazy? Jasné, že Ťa podvadza. Ty už žiadny iný dôkaz nepotrebujes, preboha. Dokedy chceš žiť v klamstve? Naplna Ťa takýto život? Aký vzor spoluzitia ukazujete dieťaťu? To fakt si si s takýmto idiotom dieťa spravila?
Daj si pozor, aby si už neotehotnela.
A za tieto, slová, ktoré Ti povedal... si ho už dávno mala kopnúť do zadku.
Spamataj sa čím skôr. Zasluzis si ozajstneho chlapa.
Držím palce!
Jak môže niekto povedať že rodina je najdôležitejšia aj keby chodil inú trtkat a že ty sa môžeš aj na hlavu postaviť. Ty vole svinstvoooo
To musí byt vymyslené toto. Ak nie, tak intuícia, je taktiež postačujúca, okrem toho Ti povedal jasne. 🤷♀️
Inak sa sprava pekne, alebo sa len vyskytuje doma a ty to považuješ za vzťah?
To musí byt vymyslené toto. Ak nie, tak intuícia, je taktiež postačujúca, okrem toho Ti povedal jasne. 🤷♀️
Inak sa sprava pekne, alebo sa len vyskytuje doma a ty to považuješ za vzťah?
@personality nieje to vymyslene, bodaj by bolo. Sprava sa relativne normalne, ale malo je doma a malo spolu travime cas, ale stale mi vravi ako sa on snazi a ako on vsetko robi pre nas, len akosi neviem, ze co presne. Lebo do prace je podla mna normalne chodit. No a ja som vzdy ta nevdacna, hlavne teda v poslednej dobe odkedy som sa ozvala, ze som zbadala, ze sa medzi nimi dvoma nieco deje. Odvtedy som stale najhorsia, dokonca som sa dozvedela, ze sa nestaram o domacnost, co je blbost lebo ako neviem ci nejaki skriatkovia k nam chodia starat sa o dieta a zehlit a upratovat a podobne.
Čím viac píšeš tým menej potrebuješ dôkaz. Pretože je to jasne.
@barka1 inak sa ta spytam na margo toho, ze chlap nikam nesmie...smie, ja mojho nedrzim a chodi pravidelne a casto, ale myslis, ze som bola niekde ja odkedy sa nam narodilo dieta? Poviem ti to presne, raz na cca 3hodinky a vykrikoval mi to este tyzden ako som sa opovazila odist od dietata a on s nim musel byt. So svojim vlastnym. Ano muz moze chodit, nieje priviazany k manzelke a moze chodit aj zena? A prist o pol druhej v noci domov? Tiez to bude ok?
Ty nepotrebuješ analyzovať jeho. Analyzuj seba. Ako chceš aby sa muž správal, ake Tvoje potreby ma pokrývať, čo očakávaš od vzťahu, ako tráviť čas, ako chceš žiť…
Z toho čo píšeš o nom, si ešte nenašla toho pravého.
Vypisovať sem Ti nepomôže. Jedine čo pomôže je osamostatniť sa, alebo teda odísť od neho a hľadať iného, takého čo Ti bude viac sedieť.
Pri normálnom mužovi môže aj žena ísť s kamoškami von, tu ide skôr o to, že tvoj chlap normalny nie je. Ten môj tiež raz za niekoľko mesiacov ide von s kamarátom a príde neskor, ja tiež s kamoškami a kludne na víkend, ale my si veríme a nepodvadzame sa.
len raz by mi manžel vytkol, že som si dovolila odísť na tri hodiny a on musel strážiť dieťa. To je vrchol. A pánko si behá kade tade. Mať takéhoto chlapa, v prvom rade by som si spravila poriadky v tom, že drahý môj, ak si zabudol, to dieťa je aj tvoje, takže keď si ja naplánujem, že idem preč, tak sa staráš ty, hotovo. Určite by som sedela doma a robila všetko zatiaľ čo milostivý si behá po výtrtoch. Čo sa týka nevery, pozrela by som sa do telefónu, na konfrontáciu potrebuješ dôkaz, prepošli si správy ak tam nejaké bude mať, odfoť, aby si ho mala s čím usvedčiť keby to náhodou vymazal. Nemá sa to robiť ale u vás je zjavne už dôvera naštrbená takže why not.
Ak by mi muz povedal, ze je v poriadku trtkat inu, aj tak je rodina prvorada, tak by bol z neho ex. Predtym by som sa sarkasticky opytala, ci je rovnako v poriadku aby mna trtkal niekto iny, hlavne, ze rodina je prvorada 😅