icon

Ako spoznám, že je ten pravý?

10. jan 2026

Ahojte, skoncim mi dlhorocny vztah a vzdy som si myslela, ze spolu uz zostarneme. Z mojej strany laska ako hrom cele tie roky, male nezhody, nehadali sme sa casto. Odrazu odisiel ze ma uz nelubi a ja po tom case si neviem predstavit ako si najst neskor niekoho ineho, ked aj po desatroci vam vie milujuca osoba odist zo dna na den a spravat sa k vam hnusne.

anonym_8798a7
10. jan 2026

Moj pravy nepotreboval roky rokuce na to,aby ma poziadal o ruku.Stacilo mu par mesiacov,aby vedel s kym chce zostarnut. A vedela som to hned aj ja,ked som zistila,ze sa o mna vie a chce postarať,citila som istotu a dôveru,ze ma rad deti,ze je pracovity a vie co od zivota chce.

lentakyterapeut
10. jan 2026

Toto ale nevie nikto. Ako nevies cisla sportky. Mozes iba dufat ze clovek ktory sa k tebe sprava pekne a venuje ti svoj cas je ten pravy. Co bude o 10 ci 20 rokov? To nevie ani vestica

biba_18
10. jan 2026

vedela som, proste tým ako fungujeme… preto to že odišiel z ničho nič, tomu nejako neverím 😏 len to že ty si bola do neho paf tak si to prehliadala…

really8
10. jan 2026

@anonym_autor priatel?

enmery
10. jan 2026

Keby to bol ten"pravý" ani po rozchode by sa nespraval hnusne. Podľa mňa si statočne prehliadala všetky možné varovné signály.

tatiana288
10. jan 2026

Vedela som to, pretože to, čo na mne ostatní považovali za nepodstatné, bolo pre neho dôležité.
Môže ma opustiť? Samozrejme, kto vie čo bude za pár rokov. Ale nespraví to spôsobom, akým to spravil tvoj priateľ.

anonym_9fb59d
10. jan 2026

@anonym_autor podľa žien ktoré vedľa kryjú neverníka si bola zahľadená len a len do seba a aj tvoja chyba že si si nevšimla že je nespokojný

domkakvet
10. jan 2026

@anonym_autor nefungovalo vam to uz davno, ale ty si to nevidela.

sasa1310
10. jan 2026

počas chodenia som si všímala ako sa správa v rôznych situáciách. Aké má správanie voči rodine, za volantom, akých má kamarátov ako sa ku mne správa. či chce tráviť čas so mnou, či ma miluje a či ja jeho. Či nie je lakomý, či nie je naopak rozšafný, či vie ušetriť a či nie je domased apod. Toto sú tie základné veci u mňa. Nerváka za volantom a kaskadéra by som v živote nechcela, ani takého čo si pás nezapne (napr.). Keď sme sa brali, bola som na 100 % presvedčená, že mi vyhovuje vo všetkom. Za tých 5 rokov čo sme spolu chodili mi na ňom nič nevadilo a neboli žiadne náznaky, že by ma nejako nepekne prekvapil alebo sa nejako divne zachoval

tilly
10. jan 2026

Nevedela som, nebola som presvedčená, riskla som to a po 20 rokoch môžem konštatovať, že som dobre urobila. Pred svadbou sme spolu 5 rokov chodili, z toho 4 roky žili.

777januska777
10. jan 2026

Podla mna vzťah je priateľstvo. Vzdy pride cokolvek medzi vami, ale ak si dokážete povedat čokoľvek aj zle veci, tak to je podla mna cesta. Ono pri povinnostiach v živote prestávame zdieľať tie spoločne momenty a neskor si mozeme všimnúť, ze žijeme s niekym uplne inym. Hádky nedefinuju vztah, hadky su hlavne odrazom temperamentu. Sama si porozmýšľaj ci si partnera poznala a ci si sa mu snazila porozumieť aj ked si s nim nesúhlasila alebo ste veci len neriesili.

anonym_fc6810
10. jan 2026

“Musíš to cítit jako tlukot srdce”!😁 buch - buch ..

ivicatolic
10. jan 2026

@anonym_autor nespravíš nič, zaľúbiť sa znovu

anonym_f4b800
10. jan 2026
@biba_18

vedela som, proste tým ako fungujeme… preto to že odišiel z ničho nič, tomu nejako neverím 😏 len to že ty si bola do neho paf tak si to prehliadala…

@biba_18 Mne sa stalo to iste. Odisiel z nicoho nic. Uplne vazne. Nechapacka.

anonym_35d18f
10. jan 2026

@anonym_autor nikdy to nespoznas že je ten pravý lebo ten pravý nikdy pre nikoho ani neexistoval ani existovať nebude.