icon

Ako spoznať pravú lásku?

19. jún 2025

Ja nechápem ako ženy viete že ste našli toho pravého, nejak to cítite? Mala som pár vztahov ale musim povedať že nemala som problém rozísť sa keď ma omrzeli. Cítila som sa aj dobre aj menej dobre v tých vzťahoch, ale nijak špeciálne som ich nemilovala, po rozchode mi ani nechýbali. Teraz mám vzťah s fajn mužom, ma svoju firmu, je starostlivý, nemá problém platiť, venovať pozornosť, ale niečo tomu chýba, necítim že je to to pravé. Myslím že by to mohlo byť lepšie. Raz by chcel rodinu ale mňa dajak už začína nudiť, črtá sa mi nový vzťah, ak by som chcela. Ten druhý muž je tiež fajn, lekár, vtipný, vysoký, fyzicky úplne môj typ. A zvažujem čo robiť. Či ostať v tomto vzťahu alebo sa posunúť ďalej, či ma zmysel ísť do nového vzťahu alebo aj tam budem cítiť že to nie je to pravé, rozmýšľam či potrebujem stretnúť toho pravého aby som sa zamilovala a už nechcela vymeniť partnera, alebo to takéto bude v každom vzťahu a je načase sa s tým zmieriť a už ostať v tom vzťahu v ktorom som.

zmrzlinka2021
19. jún 2025

A nerozmýšľala si nad tým, že ty sama nie si ešte pripravená na vzťah?

kavasmliekom
19. jún 2025

Mne sa paci...je fajn, má firmu, platí... Ale niečo tomu chyba...
Črtá sa druhý vzťah, je lekár, pri peniazoch...
Aj by som potozmyslala, či ne prehodnotiť priority a nepozerat len na peniaze a krásu...ale aj čo vieš vzťahu ponúknuť ty, aby ste sa mali kde posunúť.

januska12323
19. jún 2025

Načo si vo vzťahu keď toho človeka nechceš len ti vyhovuje? Nechaj ho ísť.

really8
19. jún 2025

Pekny kalkul. Problem bude asi to ako beries vztahy. Hlavne vyhodne ze?

melanta
19. jún 2025

Správny partner ťa neomrzí. Teba každý omrzí, pretože si vyberáš mužov podľa toho, že je lekár, podnikateľ, platí, dobre vyzerá. Nemáš evidentne iné priority. Súhlasím s prvým komentárom, ešte nie si dostatočne vyzretá na skutočné vzťahy. Možno skús byť chvíľu sama. Venovať sa sebe, nauč sa zabávať sa a žiť aktívne a spokojne aj sama. Nie ísť do nového vzťahu, pretože aktuálny ťa už až tak nebaví a nový je fešák lekár.

michal412
19. jún 2025

Predpokladám, že budeš mladá, sebavedomá a veľmi atraktívna baba. Na takýto typ žien idú iba iní sebavedomí, alebo muži s veľkým egom, ktorí sú už aj patrične zabezpečení. Žiadny priemerný, resp. bežný chlap si na tento typ žien netrúfne a radšej ich zo slušnosti obchádza.
Vzhľadom na tvoju príťažlivosť sa nemusíš snažiť o nikoho priazeň a oni si ťa nájdu sami. Čiže pravdepodobne nemusíš o nikoho bojovať alebo niečo obetovať, aby si niekoho získala. A toho, čoho je veľa alebo získaš bez námahy, nemá vysokú cenu a nevážiš si to.
Tí tvoji partneri v tebe videli najskôr trofej a tak sa k tebe možno aj správali. Ten vzťah s nimi bol možno aktívny, ale plytký. Nemusela si sa trápiť, zápasiť s niečím, meniť sa, jednoducho tie vzťahy ťa osobnostne neposúvali.
Ten pravý chlap bude možno práve ten, ktorý ti povie ozajstnú pravdu, aj keď bude bolieť, vyhľadá ťa, aj keď ťa už všetci opustili, a nebudeš ho priťahovať zovňajškom, ale len svojou vnútornou krásou.
To bude ten, ktorý ťa spočiatku odmietne, lebo nebudeš pre neho dosť dobrá a ty nebudeš chápať prečo, keď doteraz iní chlapi s tebou problém nemali. A tebe nedá pokoj, čo vlastne urobil, čo si to dovolil? A začneš ho bližšie skúmať, aby si objavila jeho bohatý vnútorný svet. Necháš sa doň vtiahnuť a pocítiš, že on je ten pravý.
Takých mužov je veľa, len ide o to, čo sú pre teba priority? Či spoločenská a finančná istota alebo duchovné bohatstvo partnera.

niki35
19. jún 2025

Chudák tvoj aktuálny priateľ. Ani nevie o tom ako ťa vzťah s ním nudí a že takto kalkuluješ a rozmýšľaš či s ním ostať. Nie neostávaj s ním a nechaj mu priestor nech si nájde babu čo s ním bude chcieť byť. A ty ďalej skúšaj niečo nové. Možno ti to raz vyjde

sevrin
19. jún 2025

Ono to príde, keď stretneš toho s väčšou firmou 😘

motylik2559
19. jún 2025

Ja mam taky pocit z teba, ze nemas ziadne realne hodnoty v zivote, prepac mozno sa mylim, ale podla popisu co si napisala mi prides rozmaznana. Na co si ukazes prstom, to ti kazdy jeden kupil/kupi bez nejakeho pricinenia. Tvoje" hodnoty" su hlavne peniaze a postavenie tvojho aktualneho partnera ocividne. Pises,ze teraz mas priatela,ale rysuje sa ti nieco nove kebyze chces-takze predpokladam,ze toho co sa rysuje sa s nim stretavas popri aktualnom vztahu. Isla by si do vztahu povedzme s robotnikom alebo inak manualne pracujucim clovekom? Ty sa proste pri nich nudis lebo vsetko mas a nic si nevazis. Realne hodnoty v zivote su inde-ako zdravie, opora, empatia, porozumenie, rozveselit ked je partner smutny, nacuvat jeden druhemu, podrzat sa navzajom v tazkych chvilach...lenze toto je zrejme to co si doteraz nehladala, alebo ked sa aj nieco obdobne naskytlo, tak si to s prehladom presla ako panicka. Tebe vymenovane hodnoty zrejme velmi malo hovoria. Ano aj peniaze su dolezite zial v dnesnej drahej dobe, ale nie aby sa zena nechavala vydrziavat alebo zneuzivala postavenie chlapa lebo ma vela. Ty pracujes? zarabas slusne? Ci uz ano alebo nie, dievca zlate, aj ked ti to neprajem ale kludne sa ti moze stat,ze raz kvoli tejto povrchnosti padnes na papulu a mozno az to prave bude pre teba budicek...

moonlight1210
19. jún 2025

Vyzera to, ze sa do tych vztahov tak malo vkladas, ze vlastne potom pre teba nemaju vyznam.

Skus si uvedomit, ze tak velmi mozes mat vsetko, az nemas nic.

Vsimla si si?

bystrozraky
19. jún 2025

Ty si musíš začať viac vyberať podľa svojich pocitov, ak ešte niečo cítiš. Nie každé rande má vyústiť do vzťahu. Len absolútne minimum môže. Takže na tvojom mieste by som sa hneď rozišiel a potom ako voľný začal randiť a randiť dostatočne, kým nenájdeš toho, pri ktorom nebudeš písať takéto blbosti. Prajem veľa šťastia – keď nájdeš toho pravého, bude to vtedy, keď sa nebudeš musieť pýtať na fóre, či je to ten pravý. 😉

tundra
19. jún 2025

Ber toho lekara,pre recept na antibiotika,nebudes musiet chodit k obvodnemu😂

pako24
19. jún 2025

sú vzťahy z lásky a z rozumu... zatiaľ ideš po tých druhých... ťažko povedať, ktoré sú lepšie, pevnejšie, trvalejšie, spokojnejšie, plodnejšie, krajšie.... každý má svoje pre a proti, v každom čosi môže tešiť i zaškrípať.... a aj ľudia sme rôznej povahy... niektorí racionálnejšie, iní citovejšie založení...

isis234
19. jún 2025

Ako dobre sa poznáte? Boli ste spolu na výlete? Na dovolenke? Na pár dní? Ako ste sa tam k sebe správali?
Alebo holduješ mamonu?

ivangeline
19. jún 2025

Cele to je také materiálne a možno srdce sa ti snaží pomaly vytrhnúť z hrude a jednu tresnut… a ty cítiš len nudu? :D

sova7
19. jún 2025

Buď aspoň dva roky úplne bez partnera a uvidíš. Ty ideš zo vzťahu do vzťahu lebo sa vyhybas sama sebe a bojíš sa byť sama. Inak kde berieš také použiteľné kusy? Ja ze to vsetko pred xy rokmi vymrelo. Čo tu čítam pribehy co chlap to opilec mamickar psychopat alebo všetko dokopy. A ty jeden za druhým taky úlovok

niki35
19. jún 2025

@bystrozraky a možno keď nájde toho pravého tak on sa bude nudiť a začne kalkulovať 😃

bystrozraky
19. jún 2025
@niki35

@bystrozraky a možno keď nájde toho pravého tak on sa bude nudiť a začne kalkulovať 😃

@niki35 To sa môže tiež stať. 🙂 Karma je karma... ale dúfajme, že sa to nestane, a definitívne prajem autorke, aby konečne našla to, čo hľadá, a nezahadzovala čas iným ľuďom 🙂 a zazila ozajstnu lasku

zelenina1
19. jún 2025
@kavasmliekom

Mne sa paci...je fajn, má firmu, platí... Ale niečo tomu chyba...
Črtá sa druhý vzťah, je lekár, pri peniazoch...
Aj by som potozmyslala, či ne prehodnotiť priority a nepozerat len na peniaze a krásu...ale aj čo vieš vzťahu ponúknuť ty, aby ste sa mali kde posunúť.

@kavasmliekom ocividne ma co ponuknut - svoj atraktivny vzhlad, teplo v domacnosti, zensky element.... my chlapi sme jednoduche bytosti, viac naozaj nepotrebujeme 🙂 milionar sa kludne zamiluje aj do casnicky, opacne to ale zvycajne neplati.....

pako24
20. jún 2025
@zelenina1

@kavasmliekom ocividne ma co ponuknut - svoj atraktivny vzhlad, teplo v domacnosti, zensky element.... my chlapi sme jednoduche bytosti, viac naozaj nepotrebujeme 🙂 milionar sa kludne zamiluje aj do casnicky, opacne to ale zvycajne neplati.....

@zelenina1 akože čašníčka by sa nezamilovala do milionára? 😉

terina25
20. jún 2025

Mne stacilo citat toto,,Teraz mám vzťah s fajn mužom, ma svoju firmu, je starostlivý, nemá problém platiť,....co viac dodat...

123nikolaa123
20. jún 2025

Už len to že máš vzťah a vôbec sa ti črta druhý vzťah je otrasne… tzn. najideálnejšie ten prvy vzťah opustiť, lebo keď dokážeš rozprávať akože o druhom vzťahu v priebehu terajšieho vzťahu a nazývať to “VZŤAH” je divne… Aj keď v dnešnej dobe je kopec divnych veci…

slaskou1975
22. jún 2025

Ja sa čudujem že dokážete na to vôbec niečo odpísať. Prajem skôr skóre uzdravenie, lebo toto nemôže byt zažite v normálnej bdelej forme 🤣