icon

Ako ste našli lásku aj keď ste neverili?

25. dec 2025

Ahojte skúsme na pozitívnu nôtu. Ste tu ženy čo ste nemohli mužov ani cítiť prekonali ste to ci už terapiou alebo akokoľvek a uverili ze romantický vzťah je aj pre vás? Mate dnes pekne vzťahy?

anonym_ab6519
25. dec 2025

@anonym_autor Ak je to niečo psychického charakteru, tak zazrak na pockanie určite nečakaj.

anonym_7bc41f
25. dec 2025

Ahoj, ja som si myslela, že sa v živote nevydám a nebudem mať rodinu. Môj otec bol bohužial agresívny a mamku aj mňa so sestrou bil. Sestru mal radšej, ale keď som sa narodila ja a videl, že ďalšie dievča, tak bolo zle.... Jeho prvá reakcia vraj bola, či celé výplaty pôjdu len na vložky... Keď som mala dva roky dal mi úplne vyholiť hlavu (dôvod vážne netuším) a proste bolo to naozaj zle. Rozviedli sa chvalabohu keď som mala 5 rokov a našťastie si až tak veľa toho nepamätám (teda nie aktívne, určite je to však v podvedomí a určite táto skúsenosť ovplyvňuje to ako sa správam). Pamätám si asi 3 bitky, ktoré boli však naozaj brutálne....Vždy som si hovorila, že ostanem sama a že v žiadnom prípade nechcem vedľa seba chlapa. Bolo to ovplyvnené aj tým, že ja pochádzam z rodiny, kde sú reálne všetci rozvedení. Moja babka, moja krstná.. no proste od mala som počula všetkých z mojej rodiny len pindať na chlapov. Mojím cieľom bolo zmaturovať a ísť robiť letušku do Dubaja, aby som aspoň videla svet. V 17 rokoch som však spoznala spolužiaka mojej najlepšej kamarátky a tam sa to zmenilo. Nikdy v živote som nestretla tak dobrého muža. Bol milý, pozorný, správal sa ako gavalier a nejako sme sa dali dokopy (pre nás oboch to bol úplne prvý vzťah). Po roku a pol čo sme spolu chodili sme začali uvažovať nad VŠ v rovnakom meste a teda moje plány z letušky sa zmenili na sestričku 😅 Momentálne máme obaja 28 rokov jedného skoro dvojročného syna druhú 3 mesačnú dcérku, psíka, vlastný byt a som neskutočne šťastná, že som si dovolila otvoriť srdce a zažila pravú nefalšovanú lásku. A áno sem tam sa vieme pochytiť riadne, vieme po sebe aj fakt nepekne kričať, ale vždy sa udobríme a ospravedlníme sa jeden druhému. Ja som od septembra začala navštevovať psychologičku, aby som popracovala na niektorých veciach a hlavne aby to čím som si prešla nijako neovplyvňovalo výchovu detí. Sme spolu aj s chodením krásnych 11 rokov ❤️❤️❤️

anonym_2252af
25. dec 2025

Joj ja som mužov nenávidela, zažila som v detstve alkoholizmus, násilie, pokus o zneužitie, každodenný strach o život, presvedčenie že muži sú svine a že v živote sa nevydám. Mala som 2 chalanov ktorých som len viac menej využívala aby som sa mohla prezentovať pred babami že aj ja mám. A potom som sa v 20 rokoch zaľúbila a začala som zisťovať že nie všetci chlapi sú tak zlí. Sme spolu 20 rokov, zobratí, ešte mi občas robí problém vidieť v ňom človeka keď sa hádame ale aj v tom sa lepším. Bez terapie, len si veľa vecí študujem, psychologické knihy, videá atď.