icon

Ako ste spoznali koniec vzťahu?

2. apr 2025

Dievčatá, kedy ste si vo vzťahu uvedomili že už je vlastne koniec?
Po 21 rokoch manželstva 😪 obaja sme už dlho cítili, že sme len spolubývajúci, ale bolí to aj tak.
Mali ste nejaký zlomový okamih,kedy vám došlo že už je vlastne koniec?
Prepáčte za anonym, musím si urobiť nový nich len tento chcem zrušiť kvôli manželovi, lebo je tu jeho sestra

Strana
z2
balerina2025
2. apr 2025

citila ze sa stratila dovera, v pohlade..v gestach na moju rodinu, vysmieval sa mojej mame, to zeby stratil uctu voci mne znak 1, ale stratil uctu aj voci mojej rodine.NONSENSE
v sexe siel len ako nadrzany kralik.

autor
2. apr 2025

@balerina2025 ten rešpekt som vnímala presne aj ja,len som si hovorila ze to je len zle obdobie...

balerina2025
2. apr 2025

no to asi nie, ziaden respekt je velka silna kava.voci tebe kamarom ci rodine.
21 rokov je zahul, ja som mala po 10r. neviem , vies nepozname sa.to je tazko ale nam to nefungovalo v sexe ani v tej ucte, a ten pohlad, samy chlad.

lopka1313
2. apr 2025

Respekt. A ked zacalo postupne byt vsetko na mne len zle... Cokolvek som urobila, nebolo dobre. A ked raz vyvolal hadku kvoli tomu, ze som sla po praci na nakup a zas dovliekla "bordel" domov (jogurty a zeleninu/ovocie, lebo nam dosli jogurty a on ma spotrebu tak cca 5ks denne)... Toto bola posledna kvapka, aby som ja chodila domov so strachom, ze co mu zas sadlo na nos... (Ale on celkove nenavidel moje nakupovanie, ze mu zapratavam byt. Za MOJE peniaze. Vecami, ktore vyuzival aj on.) Boli sme spolu 5 rokov, ale len partneri, nie manzelia, preto sme mali jasne dane, co je moje a co jeho.

autor
2. apr 2025

@lopka1313 tak toto je silná kava

joesvk
2. apr 2025

Potvrdil to aj on,že sa chce rozísť?
Keď ťa to bolí,nepálila by som ešte všetky mosty. Keď máš možnosť dať si pauzu a na čas sa odsťahuješ, uvidíš ako to budeš mať.Ak ti bude dobre bez neho a bude ti fakt ľahostajný, vtedy môžeš riešiť všetky náležitosti ohladom rozchodu. Ale daj si predtým ten čas.

balerina2025
2. apr 2025

@lopka1313 ano ziadna ucta a za vsetko ta vinil ze?

zuzulkazu
2. apr 2025

U nas to zacalo tak ze ma zacal inorovat, strata respektu ucty nezapajal sa do nicoho akakolvek rodinna aktivita ho obtazovala chodil sa zasivat do prace zacal igmorovat sviatky, ked som mu na narodeniny zorganizovala trip s kamosmi, na ktory ochotne siel a cely ho prechlastal, nasledne on sa na mna vykaslal na kazdy dalsi sviatok, nic mu nebolo dobre, vadilo mu ze idem na nechty alebo kadernicke a musi ist po deti, nic s nami neplanoval, ked sme mali vyrocie svadby a deti v svp a chcela som niekam ist tak odpoved bola ze on chce ist na ryby, nakoniec siel ale celu dobu zduty a chlastal, potom sme riesili letnu dovolenku zvykli sme mat take akcenejsie, jemu sa nechce on chce ist Ai k moru, nadrbal sa uz na letisku a rovnake to bolo celu dovolenku, na dome nic nerobil len sa zduval ze co ja od neho chcem, len mu rozkazujem(potrebovali sme dokoncit pozemok) mal moznost dat to spravit firme ale nezaujem, prilezitostne zadrel ze mu vadi ze mame spolocny ucet ale nikdy mi to nepovedal na rovinu, len ked mal vypite v ramci debaty s nejakou navstevou. Vnimala som ze je odstrihnuty cim dalej tym viac ale popieral to a tvrdil ze sa nic nedeje a ja si domyslam, cim dalej tym viac pil, prislo k hadke ze som mu nedovolila ist s detmi cez 3 dediny na bikoch po hlavnej ceste pod vplyvom. Prudko sa urazil A zacala ignoracia z jeho strany a to uz som cedela ze je zle ziadna snaha z jeho strany o komunikaciu riesenie, zistila som ze klame o chodeni do prace, neskor som zistila ze sa stretava s istou osobou ktora ho manipulovala cely ten cas cozo mna robil histericku chuderu. Nikdy na rovinu neprisiel a nepovedal ze chcem to ukoncit ani nic. Tiez,nerespektovanie ani mojich rodicovskych postojov voci detom, ani rodicov ako mojich tak jeho. Uplne sa zmenil a nezalezi mu na nikom a nicom okrem jeho flandry na tu sa nemoze povedat krive slovo. Po 21 rokoch sa zobral odisiel bez akeho kolvek vysvetlenia ci iluz mne detom, proste jedneho dna nebol doma a ked sa ho deti pytali ze kde je tak odpoved bola ze na novom byte. X krat som ho ziadala nech teda aspon im vysvetli situaciu, ale rozlucil sa s tym ze caute decka a mne nic nepovedal. Odstrihol sa takmer od kazdeho. Co povie to je loz. Vzdy bol alibista ale rozmysla kedy sa z neho stal taky uboziak.

autor
2. apr 2025

@zuzulkazu to mi je veľmi ľúto

balerina2025
2. apr 2025

@zuzulkazu strata záujmu rešpektu ucti. presne a je to velmi bolestive

autor
2. apr 2025

@joesvk povedali sme si len ze sa stratila chémia a že teda uvidíme

joesvk
2. apr 2025

Uvidíš...ale nemám z teba pocit,že je koniec.
Bolo by ti to podľa mňa viac ľahostajné .

Nie je šanca, aby ste sa na čas odlúčili? A zistili by ste obidvaja, či si chýbate,alebo či je vám takto lepšie?

autor
2. apr 2025

@joesvk on ide k sestre...byt je môj, ale tak mne je to veľmi ľúto sám odišiel ja som ho nevyhodila

balerina2025
2. apr 2025

prepac chemia sa trati vo vela pripadoch, na to existuju vinko,,filmy ci rozne hry a pomocky aby sa ludia vratili do obehu

balerina2025
2. apr 2025

aha on uz odisiel? od teba a co vy deti.

muchotrafka298
2. apr 2025

Ja som spravila zivotnu chybu, ze som nepocuvala intuiciu. Je to nas najstarsi zmysel. Ja som vsetko zmietla “zo stola” ze blbosti….chodili mi anonymy, robil zo mna paranoidnu zensku, pritom ma podvadzal a zjavne dlhodobo s roznymi pochybnymi zenskymi. A po 13 rokoch mi ani nedokazal povedat, ze so mnou nechce byt. Velka chyba, ze som ho nedotlacila do svadby. Lebo by mi patrila polovica veci, co sme mali a hlavne co on zarobil. Od isteho casu so mnou odmietal spavat, co spatne vidim ako velku sluzbu pre mna, kedze ma podvadzal so stetkami. Vlastne ja som bola svina, co sa s nim rozisla. Takze tak.

autor
2. apr 2025

@balerina2025 on si išiel zahrať stále pc hru a mňa si nevšímal

autor
2. apr 2025

@balerina2025 máme jednu dcérku, ktorá už býva sama

balerina2025
2. apr 2025

ktovie ci nepisal s inou..a bud rada ze dcerka uz byva sama a toto nevidi. mrzi ma to. vies cislo 1 rozhovor, a ukaze cas.. ale myslim ze zena to vie vycitit ze sa nieco deje. drzim palce

joesvk
2. apr 2025

Dobre, že odišiel.
Teraz budete mať väčší odstup od situácie. Obidvaja.
Uvidíš ako bude,ak potrebuješ, potlač si. Ale ver,že on nie je dôvodom, či budeš alebo nebudeš šťastná.
Držím palce, aby si našla pokoj.
A akokoľvek to dopadne, aby si v ďalšej fáze života prežívala radosť .

balerina2025
2. apr 2025

@joesvk to je pravda niekdy ''pauza'' pomoze si usporiadat v hlave veci, toboz po tolkych rokoch. to nie je polrocny vztah

zuzulkazu
2. apr 2025

@muchotrafka298 to iste aj u nas, podvaza ma s totalnou ku*co strieda a namotava chlapov na dennom poriadku, sama vydata a hra sa na panenku mariu a on jej to zere, tak ho zmanipulovala ze on jej veri, ale je pre neho jedina, klame vsetkych okolo seba, gymenil ju za deti, tiez nefokazal na rovinu povedat ze gies co mam niekoho ineho rozidme sa, len nonstop klamstva a este sa tvari akoby ja som bola ta co ho podvadza klame ignoruje-proste sebecky alibisticky slaboch

muchotrafka298
2. apr 2025

@zuzulkazu a tiez si paranoidna, vymyslas si a vobec to nie je pravda a splietas bludy?!? A on ziadnu pani v Thajsku nepozna, nedotuje, cele je to klamstvo. A vocec tam on nechodil a nebol….mala som plny inbox fotiek a videy od anonymov… lebo on nema na to aby mal vztah s normalnou zenskou, on ma thajsku stetku za ktorou chodi a zivi celu jej rodinu….nesmej sa 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ninusa221
2. apr 2025

Vždy to bolo zle už od začiatku ale pochopila som koniec keď som vážne ochorela a vôbec nestal pri mne, nesnažil sa to zachrániť, povedal mi že on necíti sa ešte ženiť, mať deti, riešiť bývanie. Vyhýbal sa mi, obchádzal ma. Toto som vydržala 3 mesiace potom som jedného dňa sa nasrala zbalila a odišla. Ešte taký znak chovanie k rodicom, bral si od našich veci postupne čo si tu nechal snowboard atď. Na Vianoce neprišiel. Vtedy mi aj naši povedali že toto bude isto koniec.

maury
3. apr 2025

Keď sa nad tým zamyslím aj vlastná skúsenosť aj čo sme sa takto bavili. Tak asi to bola tá ignorácia. Partner mohol byť aj vedľa, ale dotyčný ho absolútne nevnímal a bol myšlienkami úplne mimo. A celkovo nezapájal sa do aktívneho partnerského života, keď sa niekto spýtal na plány blízkej budúcnosti reakcie neprišli žiadne, nedôveroval sebe, nie to ešte partnerovi, bolo to vidieť na správaní aj pohľade. A nakoniec to povedal sám.

autor
3. apr 2025

@maury to mi je ľúto

autor
3. apr 2025

@zuzulkazu neskutočné 😪

autor
3. apr 2025

@joesvk ďakujem

autor
3. apr 2025

@balerina2025 neviem, on ani nikdy neskrýval telefón lredo mnou ani nič,a ďakujem

matapo
3. apr 2025

...ovládnutie, nezáujem, nezáujem o mňa, deti, dom, spoločne strávený čas, všetko ho obmedzovalo. Záujem len o seba, svoje koníčky, svoje pohodlie, v tom čase už intenzívne sa stretával s rôznymi ženami a hľadal náhradu, lebo sám byť asi nechcel. Až našiel a išiel. Tiež to bolo po viac ako 20tich rokoch, aj keď teda deti sme mali ešte malé. Nevedela som sa s tým zmieriť, ale v konečnom dôsledku to vnímam ako to najlepšie čo sa mi mohlo stať. Žijem omnoho spokojnejší život, aj keď niekedy je to náročné s troma deťmi, ale som tak celkovo veľmi spokojná, bez stresu, vyrovnaná. Už by som to nechcela vrátiť naspäť.

Strana
z2