icon

Ako ste uverili tomu, že aj pre vás sa nájde milujúci chlap?

Včera o 09:33

Ako ste uverili tomu že aj pre vás sa nájde milujúci chlap?

Strana
z2
autor
Včera o 09:33

Napíšem príspevok sem odoslala som to nechtiac skôr 🤦‍♀️

autor
Včera o 09:37

Ide o to že už mám po 30 vzťah by som chcela len akosi neviem uveriť tomu ze niekto ma môže ľúbiť. Doteraz som to nezažila ani od rodiny ani od chlapcov/mužov v žiadnom veku. Neviem co je to prvá láska neviem co to je človeku veriť a byť prijatá taka aká som. Vzťahy ma vždy skôr vycicali než aby mi dali pocit bezpečia domova prijatia.. Neviem si predstaviť ze sa nájde niekto kto by ma ľúbil. Neviem precítiť aké to je byť milovaná lebo som to nezažila. Po toľkých rokoch by som tiež chcela spoznať pocit ze niekomu na mne záleží a prijíma ma so všetkým. Snažila som sa hľadať chybu okolo seba ale aj v sebe.. Akoby som bola na zlom mieste v zlom čase. Celkovo akoby som mala žiť úplne inde nepasujem do tejto doby.. Dá sa s tým pohnúť

anonym_5bd439
Včera o 09:38

@anonym_autor nijako. Neexistuje.

anonym_15f365
Včera o 09:41

@anonym_autor mnohé a mnohí nenašli. Treba sa o to aj pričiniť, investovať vôľu a najmä čas na stretávanie sa a spoznávanie sa.

martinmmartin
Včera o 09:41
@anonym_autor

Ide o to že už mám po 30 vzťah by som chcela len akosi neviem uveriť tomu ze niekto ma môže ľúbiť. Doteraz som to nezažila ani od rodiny ani od chlapcov/mužov v žiadnom veku. Neviem co je to prvá láska neviem co to je človeku veriť a byť prijatá taka aká som. Vzťahy ma vždy skôr vycicali než aby mi dali pocit bezpečia domova prijatia.. Neviem si predstaviť ze sa nájde niekto kto by ma ľúbil. Neviem precítiť aké to je byť milovaná lebo som to nezažila. Po toľkých rokoch by som tiež chcela spoznať pocit ze niekomu na mne záleží a prijíma ma so všetkým. Snažila som sa hľadať chybu okolo seba ale aj v sebe.. Akoby som bola na zlom mieste v zlom čase. Celkovo akoby som mala žiť úplne inde nepasujem do tejto doby.. Dá sa s tým pohnúť

@anonym_autor podakuj rodicom. Aka bola vychova? Tlak na uspech? Zlyhania povolene alebo trestane?

yoginka231
Včera o 09:44

Lásku môže nájsť každý ale nenájdu ju všetci 🙂

Lebo nikdy všetci nebudú ochotný na sebe pracovať, zlepšovať sa . Priťahuješ to čo máš v sebe. Ak sama seba hodnotíš negatívne, ak nie si sebavedomá, ak si v živote nejdeš za tým čo chceš tak budeš mať mizerný život.

Ono je to také paradoxné vzťahy. Musíš sa socializovať a vyhľadávať miesta kde môžeš stretnúť potencionálneho partnera ale zároveň nemôžeš vypadať zúfalo, lebo o teba budu mať zaujem len iný zúfalci.

anonym_e7c0fd
Včera o 09:46
@martinmmartin

@anonym_autor podakuj rodicom. Aka bola vychova? Tlak na uspech? Zlyhania povolene alebo trestane?

@martinmmartin to má niečo spoločné s láskou? pochybujem.

anonym_e7c0fd
Včera o 09:49

Asi máš veľké nároky. Po 30tke sa už pekne zúžil počet záujemcov.
Slobodní sú už fuč, jedine tak rozvedení so záväzkami. No a samozrejme ženatých je stále hotový zástup až do tvojej 55tky.

anonym_b8a39a
Včera o 09:51

@anonym_autor hmm podľa mňa toto má veľa spoločného so sebeláskou, ako by si si musela lásku nejak zaslúžiť alebo čo... Podľa mňa to má pôvod v detstve, už len tá otázka. Viac by si asi zistila na dlhodobejšej terapii, my ti to tu neobjasníme. Základ je mať rada sama seba a neočakávať, že ťa niekto druhý zachráni, byť spokojná aj sama so sebou a nejak prirodzene to zo seba vyžarovať. Potom ti začne byť v podstate jedno či "sa nájde" milujúci chlap, lebo ženu, ktorá je spokojná sama so sebou, chlapi väčšinou nejak podvedome chcú. Asi očakávajú, že vyrieši aj ich nespokojnosť samých so sebou alebo čo.

januska12323
Včera o 09:54

Nemôžeš dovoliť druhému aby ťa mal rád keď sa nemáš rada sama. Musíš začať od seba.

anonym_e1f4be
Včera o 10:08

tiež som si našla lásku až neskor, hovorím, že som si ho vymodlila, je z kresťanskej zoznamky a už sme 10 rokov manželia

mondolina
Včera o 10:13
@anonym_autor

@anonym_autor
ty ľúbiš sama seba? podľa toho čo píšeš tak nie.
začni milovať samú seba a zmeny prídu.

martinmmartin
Včera o 10:20
@anonym_e7c0fd

@martinmmartin to má niečo spoločné s láskou? pochybujem.

@anonym_e7c0fd Samozrejme. S laskou k sebe a od toho sa odvija komplet ako komunikujes s okolim cely zivot

canany
Včera o 10:26

Mam po 40tke a ja som to uz vzdala. Presne ako pises, chlapi len brali a vyciciavali. Aj take bezne vyjadrenie lasky, ako drzat sa za ruky, objatie bol problem.
Jednoducho chlap pre mna neexistuje a po tych skusenostiach uz asi ziadnemu neuverim ani nos medzi ocami.

anonym_3e49a2
Včera o 10:44

vždy sa dá , muža som spoznala ked som mala po 30 on o 10 rokov starši , slobodný bez zavazkov avšak býval u mami ale mal svoj byt na hypo ktoru splacal ale nebyval tam dokončoval školu , nebol na tom finančne celkom dobre ale nefajčil, nepil, nenedaval bol ku mne velmi dobrý a pozorný všetko super a sme spolu už 9 rokov manželia
vyrazne sa mu zlepšila finančná situácie aj celkovo išiel hore a to som si na prvom rade vravela že toto asi nie ked som ho zbadala ale nakoniec to dopadlo skvelo
takže za mňa treba mať stále nádej a hladať

suge
Včera o 10:55

Uverila som až po istom čase, to sme už spolu chodili niekoľko mesiacov. Po všetkých sklamaniach bolo ťažké uveriť, ale on si dal tú námahu a nikdy to so mnou nevzdal. Brali sme sa, keď som mala 38 rokov.

anonym_416d6d
Včera o 11:18

Ja som našla toho môjho rok pred 30 najlepšia kamarátka rok po 40, dokonca nikdy nebol ženatý (na rozdiel od rozvedený kamošky)dnes sme obe vydaté a máme po dve deti. Som šťastne vydatá už 22 rokov, viem že muž má miluje aj ja jeho.
S tvojím negatívnym prístupom sa dopredu neposunieš

anonym_cec0e7
Včera o 11:47

Neviem kde sa berie ten mytus ze po 40ke uz niesu slobodni muzi, je som si nasiel moju zenu az ked som mal cez 45.

Aj ked ano maju to zeny po 30ke tazsie ved nenadarmo sa hovori "Preco zeny sa zeny po 30ke nehraju na schovavacku? Lebo by ich nikto nehladal."

anonym_910ac8
Včera o 13:06

Dam nejeku mudrost? Prva vec muzov co hladaju pravu lasku je viac lebo maju menej moznosti ako zeny. Prestan sa lutovat a zacni okolo seba vyzarovat pozitivnu energiu. Okolo teba bude urcite dost muzov co by chceli ale mozno ich nevidis. Tiez som pozeral po mladsich zenach mladsich od teba, ale tam nie je co ponuknut aby z toho mlade padli na zadok a starsie odomna ziaden problem. Nabalit starsiu je hracka. Ty mas akych partnetov vekovo ?

autor
Včera o 13:25
@anonym_e1f4be

tiež som si našla lásku až neskor, hovorím, že som si ho vymodlila, je z kresťanskej zoznamky a už sme 10 rokov manželia

@anonym_e1f4be prosím ta aká zoznamka to je?

autor
Včera o 13:27
@anonym_910ac8

Dam nejeku mudrost? Prva vec muzov co hladaju pravu lasku je viac lebo maju menej moznosti ako zeny. Prestan sa lutovat a zacni okolo seba vyzarovat pozitivnu energiu. Okolo teba bude urcite dost muzov co by chceli ale mozno ich nevidis. Tiez som pozeral po mladsich zenach mladsich od teba, ale tam nie je co ponuknut aby z toho mlade padli na zadok a starsie odomna ziaden problem. Nabalit starsiu je hracka. Ty mas akych partnetov vekovo ?

@anonym_910ac8 rovesníkov. Plus mínus 2 roky. Nič extrémne

autor
Včera o 13:29
@mondolina

@anonym_autor
ty ľúbiš sama seba? podľa toho čo píšeš tak nie.
začni milovať samú seba a zmeny prídu.

@mondolina ľúbim. Ale viem reálne vyhodnotiť aká som. Nebudem sa chlacholit ze som top modelka keď som len obyčajná normálna zena s úplne normálnou hmotnosťou k svojej výške. Nebudem sa tváriť ze som bohyňa dokonalá aj ja mam svoje chyby ale aj veľa veci ktoré na sebe obdivujem a ktoré ma proste robia mnou 🙂

miskajerry
Včera o 14:08
@anonym_autor

@anonym_e1f4be prosím ta aká zoznamka to je?

@anonym_autor zoznamko.sk

mondolina
Včera o 15:11
@anonym_autor

@mondolina ľúbim. Ale viem reálne vyhodnotiť aká som. Nebudem sa chlacholit ze som top modelka keď som len obyčajná normálna zena s úplne normálnou hmotnosťou k svojej výške. Nebudem sa tváriť ze som bohyňa dokonalá aj ja mam svoje chyby ale aj veľa veci ktoré na sebe obdivujem a ktoré ma proste robia mnou 🙂

@anonym_autor
a to znižuje tvoju hodnotu?

anonym_47f044
Včera o 15:13
@anonym_autor

@anonym_autor robila si si niekedy MBTI test osobnosti? Ak áno, ktorý typ si?

anonym_2ac27f
Včera o 15:35
@anonym_autor

@anonym_autor Ahoj.Ja som na tom tak isto,ako ty.Z tvojich riadkov usudzujem,že prežívaš tie iste pocity,ako ja.Odkial si?Teda ak to není tajné. 😉

euka210
Včera o 17:08
@anonym_autor

@anonym_autor nezi v predstavach, ale v realite. Ja som nehladala, prisiel sam. presne taky, akeho som potrebovala.
Teba velmi limituje nedostatok lasky z detstva...riesila by som toto.

autor
Včera o 17:55
@anonym_2ac27f

@anonym_autor Ahoj.Ja som na tom tak isto,ako ty.Z tvojich riadkov usudzujem,že prežívaš tie iste pocity,ako ja.Odkial si?Teda ak to není tajné. 😉

@anonym_2ac27f z Košíc 🙂 v čom konkrétne to máš tak isto? Máš nejaké tipy ako to zmeniť?

autor
Včera o 17:56
@euka210

@anonym_autor nezi v predstavach, ale v realite. Ja som nehladala, prisiel sam. presne taky, akeho som potrebovala.
Teba velmi limituje nedostatok lasky z detstva...riesila by som toto.

@euka210 no lásku ktorú som v detstve nemala už nedosytim. S mamkou sme si vzťah vybudovali ocko už nežije. Veľa s tým už neurobím

autor
Včera o 17:56
@anonym_47f044

@anonym_autor robila si si niekedy MBTI test osobnosti? Ak áno, ktorý typ si?

@anonym_47f044 nepoznám to

Strana
z2