icon

Ako ste zistili, že je do vás zamilovaný?

20. sep 2025

ako ste zistili ze je chlap do vas zamilovaný este pred tym ako vam to povedal ? ako sa k vam spraval, popripade co pre vas robil ..

martinmmartin
20. sep 2025

Ja som si od sameho poblaznenia zabudol dat dupľu držkovej v kantyne. Fungovalo a drzi dodnes

anonym_d04857
20. sep 2025

@anonym_autor kupil mi byt a auto

sszuzu8
20. sep 2025

Každý sa správa zamilovane ale v skutočnosti mu ide len o sex. Skus mu intimnosti dlhšie odopierat ci vydrží. Ak áno tak ten ta miluje a stoji zato

wolf_
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
20. sep 2025

Povedal mi to ako dieta

strawberry0797
20. sep 2025

@anonym_autor to vidis, ako sa na teba pozera. Ak na teba pozera, ako na svätý obrazok napr.

alickapusinka
20. sep 2025

ak sa napríklad na teba usmieva.Niekto len za tebou bezdvovodne chodi ťa sleduje že napríklad príde z ničoho nič tam kde si TY.Láska ma rôzne podoby. Pošle TI kvety.

elis248
20. sep 2025

Že si prehodil služby v práci, aby mohol byť v práci so mnou. O mesiac máme 5. výročie svadby a za necelé 2 mesiace privítame naše tretie dieťa.

anonym_57bdfb
20. sep 2025

@anonym_autor zistila som to tak, že mi to povedal (nečakané že?). Ani jeden sme vzťah nijak nechceli a z “nechcem vzťah” je to 9r spolu, 6r manželstva a 2 deti. Inak sme trávili spolu veľa času, chodili von, k nemu pozrieť film (bez sexu)…

anonym_19cafd
21. sep 2025

Citila som to v "chemii" medzi nami, to ako sa spraval, zaujimal o mna. Prvy sex sme mali po 10mesiacoch chodenia lepsie povdane po 10mesiacoch od prveho stretnutia takze nebolo to len poblaznenie kvoli sexu. Ak niekde je laska tak to sa neda zakryt to jednoducho citis.