Ako ukončiť vzťah bez budúcnosti?
Dobry vecer, ja si fakt neviem ako tento nefungujuci vztah ukoncit. Mame spolu 2 deti. Mame spolocny uver na byvanie. Mna to uz nebavi. Som z neho psychicky vycerpana.
Ak nie si na rodicaku, tak odid. Aj do podnajmu. Ak si, tak este pockaj
mas kam ist? zaklad je porozpravat sa spolu a pochopit jeden druheho a ak to nepomoze skusit sa rozit v dobrom kvoly detom .. i ked to je malokedy no da sa... zabezpecit si byvanie a prijem .. a potom uz len odseba ...
@anonym_a1aaf1 mam rodicov ale neviem ci by to bolo najlepsie odist akurat tam..
@anonym_a1aaf1 mam rodicov ale neviem ci by to bolo najlepsie odist akurat tam..
@anonym_autor lenze ukoncit to nestaci-treba premyslat co potom ..spravit si plan zalohu a az potom ist .. rozist je easy .. pocuj fero neklape chcem sa rozviest-ale co potom ..mate na vyplatenie jeden druheho,platenie hypo, vies sa sama postarat o deti? preto je lepsie porozpravat sa s nim najst najlepsie riesenie pre oboch .. a osamostatnit sa postupne
@anonym_autor tak akú máš predstavu kde pôjdeš s deťmi ?
Ak nie si na rodicaku, tak odid. Aj do podnajmu. Ak si, tak este pockaj
@anonym_661c98 nie ten mi uz skoncil .. keby som na ten podnajom mala tak idem.
@anonym_autor tak akú máš predstavu kde pôjdeš s deťmi ?
@parvinka0001 ved toto ze ta otazka kam ist. Mam len rodicov.
@anonym_autor lenze ukoncit to nestaci-treba premyslat co potom ..spravit si plan zalohu a az potom ist .. rozist je easy .. pocuj fero neklape chcem sa rozviest-ale co potom ..mate na vyplatenie jeden druheho,platenie hypo, vies sa sama postarat o deti? preto je lepsie porozpravat sa s nim najst najlepsie riesenie pre oboch .. a osamostatnit sa postupne
@anonym_a1aaf1 neni jednoduche ja viem ale ani zit s takym clovekom, ktory Vas denno denne buzeruje. Jak keby on bol dokonaly clovek.
Vies presne opisat, co vam nefunguje ? Mozno sa to da pri silnej obojstrannej snahe vyriesit. Totiz kombinacia spolocny uver a dve male deti neznie prave ako vyhodna pozicia na rozchod alebo rozvod. Chlapa sa sice zbavis, ale objavia sa nove problemy.
@anonym_autor nezaujimaj sa o neho a rob si svoje veci.
Vies presne opisat, co vam nefunguje ? Mozno sa to da pri silnej obojstrannej snahe vyriesit. Totiz kombinacia spolocny uver a dve male deti neznie prave ako vyhodna pozicia na rozchod alebo rozvod. Chlapa sa sice zbavis, ale objavia sa nove problemy.
@patrike u nás už nefunguje nič. Je človek ktorého keď celý den nevidím nechýba vôbec. Nevieme sa ani rozprávať, o normálnych veciach, po tých rokoch spolu je to len o stereotype. Pre mňa nudný ničím nezaujímavý vzťah.
@patrike u nás už nefunguje nič. Je človek ktorého keď celý den nevidím nechýba vôbec. Nevieme sa ani rozprávať, o normálnych veciach, po tých rokoch spolu je to len o stereotype. Pre mňa nudný ničím nezaujímavý vzťah.
@anonym_autor Do toho stadia sa to nejako postupne dostalo. Vtedy si to neskusala riesit ?
Mne sa nepozdava to tvoje vyjadrenie o "nudnom vztahu". Co presne by pre teba nebola nuda ? Chces dovolenky ? Kulturu ? Vylety ? Sport ?
@anonym_autor Pokial mas male deti a nemas dostatocny prijem a rezervu,musis len vydrzat,odosobnit sa,pripravovat sa na odchod.
@anonym_autor môžeš ísť na čas k rodičom, ak majú pre vás izbu, ale čo potom? Peniaze na podnájom? Máš prácu na rannú smenu? Kto ti pomôže s deťmi v prípade choroby? Zabudni na nejaký osobný život na najbližšie roky. Aj si si na väčšinu otázok odpovedala áno, choď do toho.
Ty sa nudis?! Do práce chodíš? Ale veď sa s ním rozíd a nuda skončí.
@parvinka0001 ved toto ze ta otazka kam ist. Mam len rodicov.
@anonym_autor vyries si byvanie
Zapoj rodinu , inu moznost bohuzial s 2 detmi nemas

mas kam ist? zaklad je porozpravat sa spolu a pochopit jeden druheho a ak to nepomoze skusit sa rozit v dobrom kvoly detom .. i ked to je malokedy no da sa... zabezpecit si byvanie a prijem .. a potom uz len odseba ...