Ako ukončiť vzťah plný neistoty a odcudzenia?
caute zienky, mam problem. je tu podobnych tém asi viac ale potrebujem sa opytat. mam 25 rokov, on 29. vztah presne rok. zo zaciatku krasa, uzasne, myslela som ze som konecne nasla toho pravého. no uz niesom stastna, presli sme par vecami kedy som sa uz rozist chcela ale zvládli sme to a sme stale spolu, lebo som ho milovala, nevedela som si predstavit byt bez neho. stale ho lubim, ale proste uz je tam strasne vela veci ktore mi v tom vztahu vadia, predstavovala som si to inak, strasne sme sa odcudzili, uz niesme taki zamilovaní ako na zaciatku. vadi mi jeho spravanie vo vela veciach, este aj byvame daleko od seba cize niesme spolu nejak casto, a prestávam v tom vidiet buducnost. proste vsetko co si plánujem do buducna, akoby ho v tom nevidim, a casto si k sebe predstavujem niekoho ineho. je pre mna tazke sa rozist kedze su tam stale city, ale neviem ci sa ten vztah este dokáže dat do normálu. humorom si velmi rozumieme a vieme sa spolu zasmiat ale zas ako ludia niesme rovnakí. dokonca sa mi casto sniva ze som s niekym a mame uplne citové puto medzi nami ( nepoznam tych ludi zo snov ). a rano da prebudim a poviem si ze vobec taka stastna v mojom vztahu niesom. ako by mi to podvedomie stale ukazovalo ze tuzim po niecom inom. neviem co dalej.
"neviem ci sa ten vztah este dokáže dat do normálu" no sám od seba určite nie, žiadny vzťah nie je ako na začiatku a treba na ňom pracovať, takže asi je na čase si sadnúť a vážne sa porozprávať, o budúcnosti, o smerovaní, o veciach, ktoré vám vadia a o tom či s tým viete niečo robiť a či ste ochotní to spraviť... buď nájdete spoločnú reč, ktorá sa ukáže aj v činoch, alebo nie a ukončíte to... ak ty tú spoločnú budúcnosť nevidíš za žiadnych okolností, tak tým že to naťahuješ iba strácaš čas na oboch stranách...
Ani teraz nie je v normále, počúvaj svoju intuíciu.
pocuvaj sama seba, co citis, ci si takto vies predstavit aj v buducnosti. myslim, ze odpoved poznam ja aj ty.
@anonym_autor odchod, ak to po roku škripe a neviete ako ďalej nekúp sa v tom. Rýchly rozchod a pohni sa ďalej

zmen svoje ocakavania alebo partnera, co my tu s tym uz narobime? Rozhodnut sa musis sama a niest si za to zodpovednost tiez. Cudzi ludia ti moc nepomozu aj keby to bolo pohldnejsie pre teba ak by ti niekto povedal co presne musis robit.