Ako uveriteľne zatajiť tehotenstvo pred svokrou?
Ahojte, neviete mi prosim poradit vyhovorku pre svokru ??
Som tehotna ale este to nechceme hovorit nikomu …
no mam aj starsieho synceka …
samozrejme uz ma cakaju nejake vysetrenia a jedina osoba ktora mi vie dieťa postrazit kedze muz je velmi pracovne vytazeny je svokra .. aj teraz som 2dni po sebe objednana k lekarovi a neviem co jej mam povedat aby to bolo uveritelne .. nejaky napad ?
chceme pockat na fotku z babyfacingu na kt.mam termin o 4t kedze sme si uz pripavili ako jej to oznamime 🙂
oznamiť jej to urcite nechcem len tak “medzi recou” ...
Ze ideš na preventívnku, na očné, k zubárovi, na nákup, niečo vybaviť... nemáš fantáziu?
Ja neviem kam všade chodíš jedno z toho si vyber.
Ja by som neklamal. Navyse ak Ti bude strazit. Ved povedz ze ides na prehliadku k lekarovi, detaily nehovor ak nechces. Z klamstva mozes mat akurat tak zbytocny problem, ak by ta niekto videl a dozvedela by sa kde si bola od niekoho ineho.
Jemine tak povedz že ideš na rontgen a druhý deň po výsledky... Možnosti milión päť.
A obvykle preco strazi?
A narovinu, ked to bechcete hovorit tak si zariadte muz volni akebo platene strazenie.
Ako ta co sa trepala hodinu autom, decko mame ale ani za svet povedat 🤨
Preventívna -jeden deň ti berú krv, druhý robia zvyšné vyšetrenie a pozerajú výsledky krvi (bežne to tak lekári robia)
Svokry maju antenku na tehu neviest, mozno vedela skor ako ty😅
Aké staré je prvé dieťa? Není možnosť ho vziať zo sebou ? To máš asi také najjednoduchšie
Ja by som synceka zobrala so sebou....ved su aj matky, ktore nemaju nikoho na strazenie a tie deti beru aj so sebou...
Ja by som radsej zobrala so sebou dieta. Vysetrenie netrva nikdy dlho,bud bude sediet v kabinky u lekara alebo kludne pri sestricke. Das mu mobil na tych par minut
Na gynekológiu bežne berú so sebou decká.....
pohovor, nevolnost, zubar, ocne.. cokolvek
jeden ma boli zub a sedim v cakarni a druhy den mi ho este opravuju :D
Ja by som neklamala, mne by to neslo z ust trepat vymyslance. Povedala by som, ze idem k lekarovi ale je to sukromne a nechcem o tom hovorit.
povedz že ideš na vyšetrenie na gyndu a druhý deň po výsledky prípadne ti niečo predpíše ale musi počkať na výsledok vyšetrenia
A kde je problém vziať dieťa sebou?
My sme v zahraničí, na každú kontrolu išiel prvorodeny so mnou.

Bolia ťa zuby?