icon

Ako uveriteľne zatajiť tehotenstvo pred svokrou?

27. feb 2025

Ahojte, neviete mi prosim poradit vyhovorku pre svokru ??

Som tehotna ale este to nechceme hovorit nikomu …

no mam aj starsieho synceka …
samozrejme uz ma cakaju nejake vysetrenia a jedina osoba ktora mi vie dieťa postrazit kedze muz je velmi pracovne vytazeny je svokra .. aj teraz som 2dni po sebe objednana k lekarovi a neviem co jej mam povedat aby to bolo uveritelne .. nejaky napad ?

chceme pockat na fotku z babyfacingu na kt.mam termin o 4t kedze sme si uz pripavili ako jej to oznamime 🙂

oznamiť jej to urcite nechcem len tak “medzi recou” ...

ibrunova
27. feb 2025

Bolia ťa zuby?

nelca84
27. feb 2025

Ze ideš na preventívnku, na očné, k zubárovi, na nákup, niečo vybaviť... nemáš fantáziu?

januska12323
27. feb 2025

Ja neviem kam všade chodíš jedno z toho si vyber.

aalt
27. feb 2025

Ja by som neklamal. Navyse ak Ti bude strazit. Ved povedz ze ides na prehliadku k lekarovi, detaily nehovor ak nechces. Z klamstva mozes mat akurat tak zbytocny problem, ak by ta niekto videl a dozvedela by sa kde si bola od niekoho ineho.

michaela789
27. feb 2025

Jemine tak povedz že ideš na rontgen a druhý deň po výsledky... Možnosti milión päť.

kitycat
27. feb 2025

A obvykle preco strazi?

A narovinu, ked to bechcete hovorit tak si zariadte muz volni akebo platene strazenie.

Ako ta co sa trepala hodinu autom, decko mame ale ani za svet povedat 🤨

denkabemommy
27. feb 2025

Preventívna -jeden deň ti berú krv, druhý robia zvyšné vyšetrenie a pozerajú výsledky krvi (bežne to tak lekári robia)

ahhola
27. feb 2025

Svokry maju antenku na tehu neviest, mozno vedela skor ako ty😅

mariska1989
27. feb 2025

Aké staré je prvé dieťa? Není možnosť ho vziať zo sebou ? To máš asi také najjednoduchšie

lubina
27. feb 2025

Ja by som synceka zobrala so sebou....ved su aj matky, ktore nemaju nikoho na strazenie a tie deti beru aj so sebou...

gypsomilka
27. feb 2025

Ja by som radsej zobrala so sebou dieta. Vysetrenie netrva nikdy dlho,bud bude sediet v kabinky u lekara alebo kludne pri sestricke. Das mu mobil na tych par minut

sisska96
27. feb 2025

Na gynekológiu bežne berú so sebou decká.....

krasneleto
27. feb 2025

pohovor, nevolnost, zubar, ocne.. cokolvek

1mina
27. feb 2025

jeden ma boli zub a sedim v cakarni a druhy den mi ho este opravuju :D

0silvia0
27. feb 2025

Ja by som neklamala, mne by to neslo z ust trepat vymyslance. Povedala by som, ze idem k lekarovi ale je to sukromne a nechcem o tom hovorit.

mogaa
27. feb 2025

povedz že ideš na vyšetrenie na gyndu a druhý deň po výsledky prípadne ti niečo predpíše ale musi počkať na výsledok vyšetrenia

ibrunova
27. feb 2025

@mogaa gynda by bola práveže podozrivá.

vilma7
27. feb 2025

A kde je problém vziať dieťa sebou?
My sme v zahraničí, na každú kontrolu išiel prvorodeny so mnou.