Ako vychádzať s partnerovou rodinou a deťmi?
Partner má stále núti chodiť na návštevy k jeho rodine keď je doma zo zahraničia ,nemám problém tam ísť len keď je doma týždeň a sme tam každý druhý deň tak mám nervy ,lebo sám tam ísť nechce a mne sa nechce s nimi byť,lebo dala som tomu už veľakrát šancu,snažila sa atď ale stále keď tam sme tak sa buď bavíme o blbostiach,ako futbal atď alebo sú ticho a stále musím len ja začínať ,tak sa mi tam vôbec nechce chodiť ,lebo sa nesnažia so.mnou žiadny vzťah vytvoriť ,čo by ste robili na mojom mieste ? Taktiez keď sme u jeho brata a tam má neterku tak stále má núti sa s ňou hrať a ja nemám taký vzťah k deťom,jedine k svojmu krstniatku ale inak k nikomu ,čo si o Tom myslíte ?
tak ono je to asi pochopiteľné, že keď príde zo zahraničia, chce vidieť svoju rodinu, ktorú má zjavne rád, vy zatiaľ rodina nie ste. Ak s nimi netrávi celé dni, je to viac-menej v poriadku. Ty sa nedaj k ničomu nútiť, keď sa ti nechce, nech ide sám (ale občas by som s ním išla), dohodnite si rozumný čas, ktorý strávi s nimi a s tebou a je to. Hlavne neži v domnení, že keď si jeho frajerka, musí tráviť všetok čas s tebou a rodina má už preňho byť nedôležitá
Je to normálne že chce byť u svojej rodiny a snaží sa, aby spoznala aj jeho frajerku.

Povedala by som NIE a nech zváži koľko času venuje jeho rodine a koľko tebe