icon

Ako vysvetliť partnerke nevinné písanie?

3. mar 2025

S partnerkou sme spolu 5 rokov a ja som z dlhej chvíľu navštívil pokec. Nehľadal som tam nič seriózne len som si chcel popísať. S jednou dámou sme sa porozprávali. Nepozval som ju nikde. Svoju partnerku mám rád. Jej kamarátka ma videla na pokeci a povedala jej to. Partnerka vyvádza a robí scény. Vraj mi neverí. Ako jej to mám vysvetliť. Začínam mať pocit že má opustí

Strana
z2
michaela789
3. mar 2025

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

autor
3. mar 2025
autor
3. mar 2025

@michaela789 rád sa inšpirujem názormi

zuzanita1609
3. mar 2025

A dobre urobí,keď opustí 👍. Načo je jej chlap, čo potrebuje naháňať (slušnejšie) ego inými ženami.😁

ina2405
3. mar 2025

😄 že popísať

minka201
3. mar 2025

🍿

vanilkovazmrzka
3. mar 2025

Mas co si chcel a zasluzis si 💁‍♀️

yasina
3. mar 2025

No flirtujes..
Neviem teda.. Mna by to mrzelo zarazilo a totalne nastiepilo doveru. Nepaci sa mi ked muz vypisuje inym. Zazila som to neraz. V kazdom vztahu. Je to bolestive dovera uz ide bokom

domkakvet
3. mar 2025

Tak na take veci a ich nasledky treba mysliet skor.

minka201
3. mar 2025

Nechápem, že niekto v šťastnom a napĺňajúcom partnerskom vzťahu má potrebu vypisovať si s cudzími ľuďmi opačného pohlavia. Veď keď sa nudíš, napíš kamarátom, kolegom alebo zavolaj suseda na pivo... Ak tvoj vzťah nie je šťastný a napĺňajuci, tak to rieš! Ale nie takto. Tipujem, že keby toto robí tvoja priateľka, tak by si sa cítil oklamane a ponížene.

kafedame
3. mar 2025

Ty by si nerobil scény a nevyvádzal by si,kebyže prídeš na to,že tvoja partnerka si vypisuje na pokeci s chlapmi??

mischy00
3. mar 2025

Videla ťa tam kamarátka? Takže si mal aj foto? Ahaaaaa, čiže iba popísať si chcel, z nudy.....hovor vieš komu.....Si čakal, že priateľke povieš nejaké talafatky, ona ti to zožerie a nabudúce si budeš dávať väčší pozor. No žiaľ, nevyšlo.....

mandzula
3. mar 2025

Kriste, kto normalny dnes ide na pokec? Vzdy to bol jeden velky bordel, takze si presne musel vediet, ako to moze dopadnut.

vanilkovazmrzka
3. mar 2025

@mandzula presne, normalny clovek by isiel na tinder. Vacsi vyber viacej fotiek 😂

0silvia0
3. mar 2025

keď sa nudíš, vybehni s kamošom na pivo, zavolaj frajerku do kina alebo na večeru a porozprávajte sa. Aký význam má vypisovať cudzím ženským na pokeci? Akože sa nudíš? Kukni telku, prečítaj knihu.

tanyan
3. mar 2025

Naozaj Ťa chce po 5 rokoch opustiť len preto, lebo Ťa jej kamarátka videla na pokeci? Keby bol ten vzťah naozaj zdravý, tak by ju to nedostalo do takej vývrtky.
Riskoval si a popálil si sa, musíš znášať následky. Určite si vedel ako môže zareagovať a teraz sa s tým musíš vysporiadať. Alebo sa zrazu stala žiarlivou a na základe jednej vety od kamarátky Ti prestala veriť?

enmery
3. mar 2025

Vieš, čo je zaujímavé?S partnerkou sa mnohí rozprávať neviete, ale prihlásiť sa kadetade a "vylievať" si dušu totálne cudzej ženskej vám ide samo od seba.
Reálnei kamaráti, sused, kolega,bratranec nič?Ak Ti niečo vo vzťahu chýba, máš to riešiť s partnerom/kou. Toto je vždy cesta do pekla.

alica110
3. mar 2025

Zober si to z ineho konca, ak by si ona pisala na pokeci s inymi, bol by si s tym ok? Odpovedz si uprimne.

dominikamacakova
3. mar 2025

Tragéd...

bystrozraky
3. mar 2025

"...z dlhej chvíle som navštívil Pokec. Nehľadal som tam nič seriózne, len som si chcel popísať...." - Pozri, ťažko je uveriť, že si tam šiel z dlhej chvíle. Existuje asi tak milión iných činností, čo robiť z dlhej chvíle. Vôbec sa jej nečudujem, že ti neverí. Ak by si povedal, že si si chcel dokázať, ako vieš ešte flirtovať, znelo by to dôveryhodnejšie, aj keď nie dobre.
Tiež by ma zaujímalo, v akej miestnosti ťa nachytala. Na to, aby si si pustil Pokec a kamarátka tvojej priateľky ťa tam nachytala, to obyčajne dosť dlho trvá, kým ťa tam nachytá... Takže si tam asi chodil pekne dlho. Ako môžeš od nej chcieť, aby ti verila? Ukázal si jej tvoje "nevinne" chaty? Ukázal si jej, koľko si tam chodil? Myslím si, že nie... a asi na to máš dobrý dôvod. Ak ju máš naozaj rád, tak to konto zmaž, povedz jej pravý dôvod, prečo si tam chodil a hlavne čo chceš napraviť, aby k tomu pravému dôvodu už nikdy nedošlo. Potom už len môžeš dúfať, že ti začne po čase opäť veriť. Prajem vela stastia...

zobaka
3. mar 2025

preco si nenapisal radsej priatelke?

nikaeli
3. mar 2025

Ani ja by som ti neverila.
Po tom, ako mi môj ex.manžel tvrdil, že si iba píše s kamoškami, som mu napísala pod vymysleným menom a s vymyslenou fotkou. Bez okolkov si so mnou dohodol rande. Prišla som aj s dcérou. Už to bude 11 rokov, čo som ho prenechala 'kamoškám'.

Buď geroj a ukáž jej komunikácie s kamoškami bez predošlých úprav. Následne svoj účet zmaž a nevytvor si žiadny nový. Potom ti možno začne opäť veriť.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
ina2405
3. mar 2025

@nikaeli 😳 👏

crazy_cat_lady
3. mar 2025

ak mas rad partnerku, nemas dovod si instalovat zoznamky a vypisovat tam cudzim ludom.. partnerke sa necudujem..

wolf_
3. mar 2025

Však jej ukáž správy čo si si tam písal. Ak sú také nevinné z dlhej chvíle o bežných neutrálnych témach, tak by s tým nemal byť taký problém. Ibaže by tie správy až také nevinné neboli...

jozinzbazin22
3. mar 2025

Tiez si muz cital vsetko,co sme si s kolegom popisali,on to original cital.mal moj fb ucet na svojom mobile,aky to musel byt hnusny pre neho pocit,ked som sedela vedla neho a zaroven pisala jemu.Vybuchol az ked som sla do prace,no u nas k nevere nedoslo,vie to,lebo neni ani kedy,ani priestor ani cas.Bolo to len pisanie a zvysovanie si ega.Vela,vela,sme sa rozpravali,pochopil,co som mu hovorila,ja pochopila co on mne hovoril.
Cakala som,ze dam vypoved bola som pripravena,predsa len kolega,co som s nim v dennom kontakte.Tak mi veri,ze mi povedal aky to ma vyznam,ak ho budem chciet podviest podvediem v hocijakej praci,preto to odomna nechcel.Ten kolega mi velmi pomaha,nic viac v tom nieje,len pracovne veci.Uzavreli sme tuto kapitolu.A zacali od znova.Ale my sme spolu 20r,nevera by bola konec manzelstva a aka velka laska to je,bola by to obrovska nenavist.

autor
3. mar 2025

@wolf_ ukázal som jej správy. Podľa mňa su neškodné. Povedala že vidí že som neflirtoval ale má strach mi veriť. Chcem s ňou začať na novo spraviť za tým hrubú čiaru. Mam ešte šancu ?

fantaghiro21
3. mar 2025

" z dlhej chvíle" ? To sa ako dá ? Koľko máš rokov?

Strana
z2